Prima pagină » Cancan » Alex Bodi rămâne după gratii. Instanța a respins cererea de eliberare a afaceristului

Alex Bodi rămâne după gratii. Instanța a respins cererea de eliberare a afaceristului

25 oct. 2021, 09:51,
în Cancan

Alex Bodi rămâne după gratii după ce instanța a respins cererea de eliberare a afaceristului. Cu toate că avocații acestuia au încercat să îl scape de aceasta decizie, și au cerut arestul la domiciliu sau controlul judiciar, magistrații au respins această cerere.

În plus, fostul soț al Biancai Drăgușanu a fost obligat să plătească și cheltuielile de judecată.

Alex Bodi rămâne după gratii

Omul de afaceri, ajuns la o vârstă respectabilă, susține că a fost chemat din nou în instanță deoarece nu s-a putut prezenta la unul dintre termene din motive medicale:

”Este primul meu live. Am recurs să fac asta pentru a lămuri anumite lucruri. E adevărat ce se întâmplă. Mă îndrept către autorități, care mă așteaptă la mine acasă. Nu sunt arestat din cauza faptului că am făcut anumite chestii sau că au apărut acuzații noi. Nu s-a întâmplat nimic de genul ăsta. Singurul motiv pentru care s-a dispus arestarea mea preventivă a fost faptul că, la un anumit termen, nu m-am prezentat. Pe motive medicale. Se pare că lucrurile astea nu au fost de ajuns și domnii au decis arestarea mea preventivă. Sper că am lămurit chestia asta. Să nu existe alte speculații. Nu am alte capete de acuzare”, a spus Alex Bodi pe Instagram.

Fostul soț al Biancai Drăgușanu a fost arestat și în luna noiembrie a anului trecut

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu avea probleme cu legea, încă de anul trecut, când procurorii au descins în locuința lui și l-au reținut. Ulterior a fost arestat preventiv. Măsura a fost înlocuită însă cu arestul la domiciliu și, mai apoi, cu controlul judiciar.

Anul trecut, în noiembrie, procurorii și polițiștii din Craiova au făcut zeci de percheziții în județele Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism. Una dintre percheziții a avut loc la vila lui Alex Bodi din Capitală.

Viața de lux a afaceristului Alex Bodi

Pe rețelele de socializare, afaceristul se mândrește cu mașinile sale de lux pe care le deține. Pe lângă afacerile de milioane de euro, Alex Bodi are și o colecție impresionantă de mașini scumpe, printre care un Lamborghini, un Ferrari, un Rolls-Royce, o limuzină Mercedes-Maybach, dar și un avion privat în valoare de 13 milioane de dolari. Mai mult decât atât, Alex Bodi deține și un palat în Capitală, în zona Pipera.

Alex Bodi reușește și astăzi să fie un afacerist la înălțime, fiind în atenția publicului atât prin scandalurile în care este implicat, dar și prin viața luxoasă pe care o trăiește și o afișează în mod ostentativ pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`