Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alex Bodi, încă un mesaj tranșant, după despărțirea de Ema Uta

Alex Bodi, încă un mesaj tranșant, după despărțirea de Ema Uta

25 sept. 2024, 19:23,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Alex Bodi a transmis un mesaj tranșant la scurt timp după despărțirea de Ema Uta. Cu toate că iubirea lor a fost intensă timp de trei ani, au decis să-și spună „adio”, fără să mai existe nicio cale de împăcare pentru ei.

Alex Bodi a publica un mesaj tranșant la puțin timp după ce s-a despărțit de Ema Uta. Cei doi au trecut prin suișuri și coborâșuri, iar acum amândoi au ajuns în brațele altor persoane.

Alex Bodi, mesaj tranșant pe rețelele de socializare

Alex Bodi este mereu sincer și transmite publicului momente importante din viața sa. Relația cu Ema Uta a fost una intensă ce a durat trei ani, însă și-au spus „adio” după momente pline de pasiune. De curând au apărut mai multe imagini cu makeup artista în timp ce era alături de un alt bărbat și pare a fi ceva serios.Milionarul a publicat un mesaj tranșant pe rețelele de socializare. Afirmă că un lucru ce pare ghinion în prezent, în viitor ar putea fi un mare noroc. Alex Bodi arată că trece printr-o perioadă dificilă, în urma despărțirii.

„Ce consideri a fi un ghinion în prezent, se poate dovedi a fi norocul vieții tale pe viitor”, a scris Alex Bodi pe rețelele de socializare.

A fost sau nu înșelat Alex Bodi?

Alex Bodi a făcut numeroase declarații despre relația lui cu Ema Uta. Cei doi au trecut prin mai multe despărțiri și împăcări, dar au decis să-și spună „adio” în urmă cu puțin timp. Makeup artista a apărut în brațele unui alt domn, semn că nu mai există nicio cale de întoarcere la milionar.

Acesta mărturisește că nu s-a pus problema înșelatului în relația cu Ema Uta. Alex Bodi este de părere că este destul de dificil să întreții iubirea cu o persoană și ajungi să renunți.

„Din ce știu eu nu, dar nu e cred că e cazul (n.r. de înșelat). Sincer, am făcut multe greșeli. Am înșelat la viața mea, dar au fost și momente în care mi-am văzut de treabă când am simțit că e ok (…) Din păcate, sunt foarte puține relațiile care rezistă natural, să fie iubire pură, e o ață foarte subțire (…) Eu nu am cerut niciodată (n.r. ceva de la o femeie), le-am descoperit pe parcurs, dar contează foarte mult chimia, atracția fizică da, dar dacă te întâlnești cu cineva și e frumos / frumoasă și nu există o conexiune, renunți, eu unul cel puțin”, a declarat Alex Bodi, la Viața fără filtru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024