Prima pagină » Cancan » Alex Bodi, dezvăluiri despre scandalul cu Ema Uta: „Suntem zodii de foc și când ne ciocnim, erupe vulcanul”

Alex Bodi, dezvăluiri despre scandalul cu Ema Uta: „Suntem zodii de foc și când ne ciocnim, erupe vulcanul”

05 sept. 2024, 15:44,
în Cancan

Alex Bodi a vorbit recent despre scandalul cu Ema Uta, care a avut loc în aeroport, la revenirea blondinei în țară, din vacanță. Atunci, cearta dintre ei a degenerat și puțin a lipsit să nu se transforme într-o agresiune, intervenind personalul de securitate. Oricum, Alex Bodi este hotărât cu orice preț să o recâștige pe make-up artistă.

Alex Bodi a vorbit recent despre relația lui cu Ema Uta. În urmă cu câteva săptămâni, a apărut informația că afaceristul ar fi agresat-o pe fosta parteneră în aeroport, când aceasta a revenit în țară.

Alex Bodi, dezvăluiri despre scandalul cu Ema Uta

Alex Bodi a lămurit situația cu privire la tensiunile din relația cu Ema Uta. Cei doi s-au despărțit anul acesta, însă afaceristul nu are de gând să treacă peste despărțire. Mai mult, Alex Bodi pune toată cearta dintre ei pe seama caracterelor pe care le au.

„Între noi nu erau certuri, avem un ego foarte mare amândoi. Suntem zodii de foc și când ne ciocnim, erupe vulcanul”, spune Bodi.

După despărțire, Alex Bodi a ieșit în față și a început să o acuze pe Ema Uta de infidelitate și a spus multe lucruri urâte despre ea. Ulterior, a revenit la sentimente mai bune.

„Când cred că o persoană merită ceva și eu sunt sigură că merită, o să fac tot ce îmi stă în putință să recuperez persoana respectivă. Știu ce nuanță are această lume în materie de distracții,dar nu îmi doresc să cunosc acum pe altcineva. Nu sunt eu pregătit emotional și nu aș putea.O să las timpul să vorbească pentru noi. Cred că, dacă am fi sortiți să fim împreună, lucrul acesta se va întâmpla. Dacă Dumnezeu vrea, va fi, indiferent că noi vrem contra sau că fugim unul de celălalt. Dacă nu, înseamnă că va fi o lecție pe care a trebuit să o trăim. Lucrurile urâte între noi nu s-au întâmplat, au fost trei ani și multe amintiri frumoase e puțin spus”, afirmă Alex Bodi.

O vrea din nou în viața lui

Întrebat care e situația din momentul de față dintre ei doi, Alex Bodi a mărturisit că vrea să o recâștige pe Ema Uta. Cu toate acestea, el recunoaște că încă mai are de lucru, dar nu are de gând să se dea bătut.

„Sincer să fiu, acum nu comunicăm. Depinde de mine, eu sunt cel care trebuie să o recâștig. Ea e o femeie foarte orgolioasă. Trebuie să îi recâștig demnitatea, felul în care o pot face să zâmbească. Un bărbat când vrea ceva cu adevărat găsește o soluție”, mai spune Alex Bodi.

Așadar, rămâne de văzut cum va reusi Alex Bodi să depășească piedicile cauzate de scandalul cu fosta iubită și cum va reuși să o recucerească pe Ema Uta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`