Prima pagină » Cancan » Alex Bodi, despre fosta iubită. „Dacă îi dai prea multă atenție unei curci…”

Alex Bodi, despre fosta iubită. „Dacă îi dai prea multă atenție unei curci…”

09 iul. 2021, 13:37,
BZI.ro, în Cancan

Alex Bodi a vorbit despre fosta iubită și nu a folosit cuvinte tocmai frumoase. În interviurile recente pe care aceasta le-a acordat, ar fi lăsat de înțeles că bărbatul este un afemeiat.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, ajuns la o vârstă respectabilă, nu a iertat-o pe aceasta și a dat un răspuns pe măsură.

Alex Bodi, despre fosta iubită

Invitat la Antena Stars, Alex Bodi a desființat-o pe Bianca Iordache.

„Pe mine mă amuză chestia asta. Nu aveți și voi un buton de stop? Cred că vorbește prea mult. Cine vorbește de cine? Cine e ca să îi luați atâtea interviuri? Dacă spune că schimb femeile ca pe șosete, cine se consideră șosetă se schimbă, nu știu, habar nu am. Eu am tăcut, dar nu știu ce tot alimentează atât, pentru ce? Nu-i găsesc o rubrică să aibă și ea o activitate zilnică?”,a spus Alex Bodi la Antena Stars.

Totodată, Bodi susține că Bianca Iordache nu are motive să iasă în public și să vorbească despre el.

„Într-adevăr, am o influență asupra femeilor, iar din ce știu că am vorbit cu ea… Chiar și cu o zi înainte am vorbit cu ea, i-am explicat niște chestii, că noi ne-am mai întâlnit, am povestit, i-am zis lucrurile frumos, am încercat să fiu sincer, dar nu știu de ce comportamentul ăsta și declarațiile ulterioare. I-am spus exact cum stau lucrurile, că de ce nu merge între noi, că eu sunt cel vinovat, mi-am asumat, eu nu pot să stau doar cu o femeie, că am și eu anumite greleși poate. Am încercat să fiu cât de cât de corect cu ea, i-am și zis că o vină Justyna în țară. Dar nu ne mai oprim și noi cu declarațiile astea?”, a mai transmis el.

Alex Bodi: “Eu nu am privit-o deloc și i-am dat ignore”

Sfatul lui Alex Bodi către fosta iubită este să își vadă de viață ei.

„Nu are legătură. Dacă tot începem și ne agățăm de fosta iubită a lui Alex Bodi… A zis ea că e fotomodel, să vorbească de cariera ei, de proiectele ei, e o femeie frumoasă. (…) Să punem frână că ne întoarcem în trecut. Eu nu am privit-o deloc și i-am dat ignore, dar mi-am auzit numele din prea multe direcțîi. Mă cunoaște de mult timp, dacă îi dai prea multă atenție unei curci, se crede pasăre exotică. (…) Confundăm râmele cu fructele de mare? Dacă vrea să fiu ironic, o să fiu M-am abținut, mi-am văzut de treaba mea. E mai ok așa”, a adăugat afaceristul.

Alex Bodi, mesaj pentru Gabi Bădălău

Alex Bodi a făcut un video în care i-a arătat lui Bădălău bijuteria Biancăi și i-a spus că atunci când era el cu ea, el suna ca un disperat.

„În caz că te întrebi unde e rozariul ei, aici e. În noaptea în care am rămas noi împreună, acolo în camera aia, singurei, mi l-a dat mie, știi? Și tu sunai ca disperatul, de vreo 50 de ori. Am sunat-o și eu ieri de vreo 5 ori să i-l dau înapoi, dar din păcate nu a răspuns și cum este blocată, am vrut să te anunț pe tine, în caz că vrei, să ți-l dau ție înapoi. Nu vreau nimic din dragoste de la ea pentru mine, dacă tot v-ați împăcat. Iar dacă mai vrei video de la mine, îți mai dau și altele” a spus Alex Bodi, în mesajul direct către Gabi Bădălău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *