Prima pagină » Radio » Actualitate » Alessandra Stoicescu a sărbătorit 10 ani de la căsătorie. Imagini nemaivăzute cu știrista în rochia de mireasă

Alessandra Stoicescu a sărbătorit 10 ani de la căsătorie. Imagini nemaivăzute cu știrista în rochia de mireasă

22 iun. 2023, 10:43,
în Radio

Pe 21 iunie, Alessandra Stoicescu a sărbătorit 10 ani de la căsătorie, știrista și Sergiu Constantinescu spunând „da” în fața ofițerului de stare civilă. Atunci, nunta a avut loc în toamnă, nași fiindu-le Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele. Puțină lume știe însă că soțul Alessandrei Stoicescu divorțase cu doar două luni înainte de căsătorie.

Ziua de 21 iunie are o însemnătate aparte pentru Alessandra Stoicescu, jurnalista de la Antena 3. Ea și soțul ei, Sergiu Constantinescu, au sărbătorit 10 ani de la cununia civilă.

Alessandra Stoicescu a sărbătorit 10 ani de la căsătorie

În urmă cu zece ani, Alessandra Stoicescu se căsătorea cu Sergiu Mircea Constantinescu, oficializând astfel o relație care dura de ceva vreme. În spatele acestei căsnicii se afla însă și o inimă frântă. Este vorba de Mona Lavinia, cea de care Sergiu Mircea Constantinescu divorța în aprilie 2013, pentru ca în iunie să o ia de soție pe știrista de la Antene.

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu s-au căsătorit civil pe 21 iunie 2013, iar nași le-au fost Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele. Cununia religioasă au făcut-o pe 5 octombrie 2013, șase ani mai târziu venind pe lume micuța Sara Maria, fiica lor. Puțini știu însă că fetița are și o soră vitregă, în vârstă de 25 de ani. Bianca Andreea este fiica lui Sergiu, din mariajul anterior, și se înțelege de minune cu Sandra.

Acum, mulți nu-și mai amintesc de nunta de pomină de atunci, de la Palatul Snagov, drept pentru care Sandra a publicat pe Instagram și câteva imagini cu ea în rochie de mireasă. Alessandra Stoicescu s-a măritat într-o superbă rochie creată de regretatul designer Răzvan Ciobanu, bunul ei prieten. Sandra nu a văzut rochia decât în ziua cununiei, dar a fost fascinată.

Cine este Sergiu Constantinescu, soțul Alessandrei Stoicescu, și cu ce se ocupă

În urmă cu 20 de ani, Sergiu Constantinescu a cochetat cu politica, fiind secretar general al Partidului Inițiativa Națională. El a făcut parte dintre disidenții Cozmin Gușă, Lavinia Șandru și Aurelian Pavelescu, care „divorțau” de PD în 2005.

În prezent, Sergiu Constantinescu gestionează Intact Media Advisors, Intact Media Academy și este directorul Fundaţiei Mereu Aproape. Acesta a cunoscut-o pe soția sa chiar prin intermediul serviciului. Deși Sergiu o cunoștea pe Alessandra de la televizor, s-a îndrăgostit de ea în 2011, când au început să lucreze împreună.

„Eu nu m-am îndrăgostit de cea de la televizor. Pe soţia mea am descoperit-o în 2011. Pe Sandra de la televizor o ştiam de mulţi ani. Cred că ne-am şi întâlnit, pentru că eu am lucrat în Antenă, la Cluj”, povestea Sergiu Constantinescu în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`