Prima pagină » Actualitate » Alertă în Vrancea! Doi bărbați au evadat din arestul Poliţiei
Alertă în Vrancea! Doi bărbați au evadat din arestul Poliţiei

Alertă în Vrancea! Doi bărbați au evadat din arestul Poliţiei

02 feb. 2023, 20:20,
BZI.ro, în Actualitate

Doi tineri în vârstă de 17, respectiv 22 de ani au evadat, joi seară, din arestul Poliţiei Judeţene Vrancea, ei fiind căutaţi de echipe special constituite în tot judeţul, anunță news.ro.

Poliţia Judeţeană Vrancea a anunţat că, joi, în jurul orei 18.30, doi tineri, în vârstă de 17, respectiv 22 de ani, au evadat din arestul IPJ.

Poliția dă detalii despre cei doi evadați și îi caută în tot județul

Este vorba despre George Palade, de 22 de ani, domiciliat în Panciu, îmbrăcat cu pantalon gri de trening, geacă de fâş înscripţionată Hugo Boss, şi Aurel Zaharia, de 17 ani, domiciliat în comuna Năruja, îmbrăcat cu trening de culoare neagră, cu glugă.

”Poliţiştii vrânceni au demarat căutările pe raza întregului judeţ, fiind organizate echipe de căutare, în vederea depistării cât mai rapide a acestora. Persoanele care pot să ofere informaţii care să conducă la depistare sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112”, a arătat sursa citată.

Bărbatul din Vrancea care și-a ucis tatăl cu zeci de lovituri de cuțit, arestat preventiv

Un bărbat a fost arestat preventiv de Tribunalul Vâlcea, fiind acuzat că şi-a agresat tatăl, înjunghiindu-l cu un cuţit, iar acesta a murit în urma rănilor suferite.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că procurori din cadrul instituţiei au început urmărirea penală faţă de un bărbat pentru comiterea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie de către o persoană care a mai comis anterior o infracţiune de omor, aflat în stare de recidivă.

„În data de 1 februarie, în jurul orei 18.00, în timp ce inculpatul se afla la domiciliu împreună cu tatăl său, în vârstă de 68 ani, pe fondul unor relaţii tensionate, a exercitat acte de violenţă asupra victimei, prin aplicarea mai multor lovituri cu un cuţit la nivelul mai multor zone vitale, respectiv zona sternului, zona capului partea stângă, zona omoplatului partea stângă, zona cefaleică, provocându-i multiple leziuni traumatice, incompatibile cu viaţa, ce au condus la decesul acestuia”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *