Prima pagină » National » Alertă în Italia! Român căutat pentru tentativă de omor s-a înjunghiat şi şi-a dat foc pentru a nu fi prins de carabinieri
Alertă în Italia! Român căutat pentru tentativă de omor s-a înjunghiat şi şi-a dat foc pentru a nu fi prins de carabinieri

Alertă în Italia! Român căutat pentru tentativă de omor s-a înjunghiat şi şi-a dat foc pentru a nu fi prins de carabinieri

21 ian. 2020, 12:45,
în National

Un conaţional ce locuia în Italia, a şocat autorităţile care îl urmăreau pentru a-l aresta. Romanul s-a înjunghiat şi şi-a dat foc pentru a scăpa de carabinieri.

Petru Lucaci, un român în vârstă de 60 de ani din Italia, a fost la un pas să-şi pună capăt zilelor. Acesta a fost dat în urmărire pentru tentativa de omor a unui ucrainean în vârstă de 26 ani. Bărbatul a fost interceptat în seara de luni spre marţi pe strada via Dolarici din localitatea Desenzano (provincia Brescia).

Oamenii legii au reușit să blocheze autovehiculul marca BMW condus de român într-un sens giratoriu. Moment în care, carabinierii s-au apropiat de aututorusim, românul s-a înjunghiat și a dat foc unei canistre cu combustibil care o transportă pe scaunul din față.

Carabinierii au nu au stat pe gânduri și au demarat o operaţiune de intervenţie rapid, reușind astfel să-l salveze. Organele l-au scos la timp pe românul în vârstă de 60 de ani din mașină, al cărui trup era deja învăluit de flăcări.

La fața locului s-au deplasat de urgenţă pompierii din Desenzano și o ambulanță. După ce i-a fost acordat primul ajutor, Petru Lucaci a fost transportat cu ambulanța la un spital din Brescia. Bărbatul este acum arestat în unitatea medicală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *