Prima pagină » National » Individul care a înjunghiat o femeie și un bărbat, prins de polițiștii din Capitală
Individul care a înjunghiat o femeie și un bărbat, prins de polițiștii din Capitală

Individul care a înjunghiat o femeie și un bărbat, prins de polițiștii din Capitală

06 ian. 2021, 11:01,
Elena Nicoleta BUJOR în National

Individul care a înjunghiat, ieri, 5 ianuarie 2021, două persoane în București a fost prins de autorități. Poliţiştii l-au cautat nu mai puțin de douăsprezece ore, după ce i-a aplicat lovituri de cuțit unei femei, în vârstă de 44 de ani şi iubitului acesteia.

Bărbatul se află în aceste momente în arest. Forțele de ordine l-au prins în cursul nopții trecute, iar acesta urmează să fie prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile, fiind cercetat pentru dublă tentativă de omor.

Cele două victime sunt internate într-o unitate medicală din Capitală, în stare stabilă.

A înjunghiat două persoane din gelozie

Vă reamintim faptul că un bărbat, în vârstă de 37 ani și o femeie de 44 de ani au ajuns, marți, 5 ianuarie 2021, grav răniți la Spitalul Universitar după ce fostul iubit al femeii i-a înjunghiat într-un conflict amoros. Agresorul în vârstă de 60 ani a fugit la scurt timp după atac, având cuțitul asupra sa.

Fosta sa iubită venise în apartamentul unde au locuit împreună pentru a-și lua anumite lucruri, iar iubitul actual așteptat-o în fața imobilului. Neîmpăcat cu gândul că este părăsit, după un conflict verbal, bărbatul și-a înjunghiat fosta concubină cu un cuțit ascuțit. Ulterior, atacatorul a coborât în scara blocului unde l-a injunghiat și pe actualul iubit al femeii, după care s-a făcut nevăzut, având arma albă asupra sa.

Prin intermediul numărului unic de urgență 112, Poliția Capitalei a primit o sesizare. Două persoane, o femeie și un bărbat, iubiți, au fost agresați de către un bărbat, indicat ca fost prieten al femeii. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 17, dar și un echipaj de prim ajutor.

„Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor. La acest moment sunt efectuate verificări în vederea depistării persoanei indicate ca agresor”, transmitea ieri Poliția Capitalei.

Înjunghiat cu un cuţit în Câmpia Turzii, pentru că are sforăit prea tare

Incident ciudat în Cluj, cu puţin timp înainte de sărbătorile de iarnă. Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, a fost înjunghiat de un locatar din bloc cu un cuțit, pe motiv că are un sforăit prea tare. Atacul a avut loc în Câmpia Turzii.

Acesta a fost atacat chiar la intrarea în bloc, într-o seară, iar cuțitul i-a perforat buza de sus. Din fericire, nevasta agresorului a reuşit să-şi stăpânească soţul, altfel situaţia se putea înrăutăţi.  Victima a anunţat Poliţia, după care şi-a scos certificat medico-legal de la IML. Necesită 8-9 zile de îngrijire medicală. Mai mult, a luat legătura şi cu un avocat.

“Eu sunt de profesie subinginer electrotehnist și locuiesc într-un bloc din municipiul Câmpia Turzii. Nu am fost căsătorit niciodată și am ca hobby-uri lectura și sportul, în special ciclismul. Însă, marea mea problemă este că sforăi destul de tare și-i deranjez pe vecinii, care, cum mă pun și eu puțin la somn, indiferent de perioada zilei, și încep să bată în țevi și-n calorifere… M-am operat de patru ori până acum: la Sibiu, o dată și de trei ori la clinici particulare și de stat din Cluj-Napoca, apelând la toți doctorii posibili, numai să scap de această cumplită meteahnă. De altfel, printr-o aplicație, am ajuns să îmi și măsor debitul sonor: nu depășește 25 de decibeli, ceea ce nu e exagerat, cred eu – dar pentru că izolația fonică a blocului meu e destul de precară, cum ațipesc puțin, că vecinii și încep să-mi bată, ca nebunii, în țevi și calorifere!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`