Prima pagină » Actualitate » Alertă în București după ce un bărbat a sunat la 112 și a afirmat că va împuşca polițiști pe stradă dacă omul legii care a omorât fetița nu este arestat
Alertă în București după ce un bărbat a sunat la 112 și a afirmat că va împuşca polițiști pe stradă dacă omul legii care a omorât fetița nu este arestat

Alertă în București după ce un bărbat a sunat la 112 și a afirmat că va împuşca polițiști pe stradă dacă omul legii care a omorât fetița nu este arestat

17 ian. 2022, 08:25,
BZI.ro, în Actualitate

În cursul serii de 16 ianuarie un apel la 112 avea să îi pună pe jar pe poliţişti. Un bărbat a sunat şi a explicat faptul că deține un pistol şi că va împuşca poliţişti pe stradă. Bărbatul dorește ca poliţistul care a omorâto pe fetiţa pe trecerea de pietoni să fie băgat în închisoare.

Vă aducem aminte faptul că săptămâna trecută în București s-a produs o tragedie după ce un polițist, cu mașina de poliție, a intrat în două fetițe care traversau stradă pe trecerea de pietoni.

Un bărbat a sunat la 112 şi a spus că va împuşca poliţişti dacă omul legii care a omorât fetița nu este arestat

Așadar, conform datelor existente la această oră, în cursul serii zilei de 16 ianuarie 2022, la numărul unic de urgență 112. Bărbatul le-a declarat operatorilor 112 faptul că are un pistol şi că va face dreptate dacă poliţistul care a omorât fetița nu este arestat. Acesta a menţionat faptul că va începe să împuşte poliţişti şi, dacă va avea noroc, îl va nimeni pe criminal.

După preluarea apelului, oamenii legii au intrat în alertă şi au demarat o anchetă pentru a stabili identitatea persoanei care a sunat la numărul unic de urgență. Direcția Generală de Poliție a Municipiului București- Poliția Sectorului 6 s-a autosesizat şi a cerut mai multe detalii. Se pare că bărbatul ar fi făcut apelul de pe raza Sectorului 6 din București.

Un poliţist a omorât o fetiţă care traversa pe trecerea de pietoni

În urmă cu câteva zile opinia publică era socată de faptul că un poliţist român, în timp ce conducea cu viteză un autoturism a instituţiei, a surprins şi accidentat două fetițe. Raisa, una dintre fetițele accidentate a murit, iar cealaltă se află în spital.  După accident, în spaţiul public au apărut mai multe informaţii legate de caz. De exemplu, poliţistul nu ar fi avut nicio urgență şi deținea permis eliberat de autoritățile din Marea Britanie.

„Astăzi, (n.red. 13 ianuarie 2022 ) în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1. Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii.

Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Mama fetei care a supraviețuit le-a declarat jurnaliştilor faptul că poliţistul nu avea semnalele sonore sau vizuale pornite şi că faţa ei i-a explicat faptul că bărbatul a accelerat înainte să le acroşeze.

”Ca orice mamă am întrebat-o în primul rând cum se simte și apoi cum s-a întâmplat. Și mi-a explicat copilul: ”Mami, ne-am asigurat de nu știu câte ori, stânga-dreapta. Nu venea nicio mașină. Am coborât pe trecerea de pietoni. Raisa se ținea de mine”.

Se țineau una de cealaltă, de fapt. Am ajuns aproape de trecerea de pietoni și la un moment dat a văzut că venea acest individ cu o viteză destul de mare pentru zona respectivă și pentru faptul că se apropia de trecerea de pietoni. Copilele atunci au grăbit pasul ca să ajungă pe trotuar și l-au văzut cum a accelerat și mai tare. Pe fetița mea a lovit-o și a aruncat-o pe burtă pe trotuarul celălalt, iar de Raisa nu mai știa. declara mama fetiței care a supraviețuit accidentului rutier.

Altfel spus, la locul accidentului a apărut un altar de flori. O mulțime de oameni s-au strâns să îi aducă un ultim omagiu fetiței care a murit după ce a fost acroșată de polițist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *