Prima pagină » Actualitate » Alertă falsă cu bombă la Palatul de Justiţie Prahova. S-a lăsat cu o amendă usturătoare
Alertă falsă cu bombă la Palatul de Justiţie Prahova. S-a lăsat cu o amendă usturătoare

Alertă falsă cu bombă la Palatul de Justiţie Prahova. S-a lăsat cu o amendă usturătoare

29 iun. 2024, 19:40,
BZI.ro, în Actualitate

Palatul de Justiţie din municipiul Ploieşti a fost vizat, joi, de o ameninţare cu bombă, care a pus pe jar autoritățile. Alerta s-a dovedit a fi falsă, iar, după cercetări, poliţiştii prahoveni l-au identificat pe autorul alertei, un bărbat de 34 de ani din judeţul Ilfov.

„Poliţiştii (…), în urma investigaţiilor şi a cercetărilor efectuate, au identificat persoana care a sesizat, la data de 27 iunie a.c, amplasarea unei bombe, la o instituţie publică din municipiul Ploieşti, ca fiind un bărbat de 34 de ani, din judeţul Ilfov. Bărbatul în cauză a fost sancţionat contravenţional (…) cu amendă în valoare de 4.000 lei”, se precizează într-un comunicat transmis sâmbătă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Suspectul a fost identificat cu sprijinul poliţiştilor Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizare, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov şi Serviciului Român de Informaţii.

Surse judiciare au precizat joi, pentru AGERPRES, că o persoană a sunat la 112, anunţând că, în timp ce se afla într-un autobuz, a auzit o conversaţie purtată în limba rusă de către alte persoane, care ar fi spus că vor amplasa o bombă în sediul Palatului de Justiţie din Ploieşti.

După ce a sunat la 112, persoana respectivă nu a mai putut fi contactată, întrucât şi-ar fi închis telefonul, arătau sursele citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *