Prima pagină » Actualitate » Alertă cu bombă la metroul din Piața Victoriei, București – UPDATE, FOTO

Alertă cu bombă la metroul din Piața Victoriei, București – UPDATE, FOTO

03 ian. 2023, 12:29,
în Actualitate

Alertă maximă în București, în urma unei amenințări cu bombă la metroul din Piața Victoriei. În cursul acestei zile de marți, 3 ianuarie 2023, în jurul orei 11.30, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au fost sesizați, prin apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul că la o stație de metrou, din Sectorul 1, a fost amplasat un dispozitiv exploziv.

UPDATE Autoritățile prezente la fața locului au stabilit că este vorba despre o alarmă falsă. Se pare că oamenii legii l-au identificat deja pe bărbatul care a făcut sesizarea, iar acesta are mai multe antecedente, urmând a fi amendat de polițiști.

„Dispeceratul Metrorex a fost avizat de către reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne despre o posibilă amenințare cu bombă în zona stației de metrou Victoriei.

Echipele specializate din cadrul Poliției s-au deplasat la fața locului.La acest moment circulația trenurilor de metrou se desfășoară conform graficului”, au transmis reprezentanții Metrorex.

ȘTIRE INIȚIALĂ

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii Secției 3 și ai Brigăzii de Poliție pentru Transport Public pentru a lua primele măsuri, anunță poliția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *