Prima pagină » National » Alertă cu bombă în centrul Brașovului – VIDEO
Alertă cu bombă în centrul Brașovului - VIDEO

Alertă cu bombă în centrul Brașovului – VIDEO

30 mai 2022, 23:30,
în National

Centrul orașului Brașov s-a umplut de polițiști în această seară după ce la IPJ Brașov a ajuns un e-mail în care o persoană anunța că într-un local situat pe strada Mureșenilor s-ar afla o bombă.

„La data de 30 mai 2022, ora 21.12, pe adresa de corespondență electronică a Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost transmis un e-mail prin care o persoană a comunicat faptul că într-un local situat pe strada Mureșenilor din municipiul Brașov s-ar afla un dispozitiv exploziv.

Au fost dispuse, de urgență, măsuri de evacuare a tuturor persoanelor din locație, restricționarea traficului în perimetrul adiacent, fiind efectuate verificări de către personalul specializat”, a spus agent principal de poliție Nadia Olaru.

În urmă cu câteva zile, județul Iași a fost o alertă cu bombă, mai precis, pe pe peronul Gării din Pașcani. Autoritățile din municipiul Pașcani au fost alertate în privința unei bombe ce s-ar fi aflat pe peronul gării. Forțele de intervenție din cadrul Poliției au intervenit imediat.

Și în Capitală au fost mai multe alerte cu bombă. Pe 29 aprilie, pasagerii unei curse a companiei Lufthansa au fost coborâți din aeronavă, iar trupele antitero au verificat bagajele călătorilor, apoi, a mai fost o alertă la staţia de metrou Eroii Revoluţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`