Prima pagină » Cancan » Alegerile locale din București au adus bani frumoşi pariorilor

Alegerile locale din București au adus bani frumoşi pariorilor

28 sept. 2020, 10:26,
în Cancan

Alegerile locale din București au adus bani frumoşi pariorilor ce au mizat pe victoria lui Nicusor Dan. Casele de pariuri au oferit posibilitatea împătimiţilor de jocuri de noroc, să mizeze pe candidatul dorit. Astfel, doi bucureşteni şi-au rotunjit veniturile după ce au pariat pe victoria lui Nicusor Dan.

În imaginea pe care o puteţi vedea în galeria foto , primul bucureștean a pariat 150 de lei și a câștigat cel de-al doilea băgat 100 de lei și a luat înapoi 539 de lei.

Victorie detașată a lui Nicușor Dan la alegerile locale din Bucureşti

Nicusor Dan a câştigat Primăria Capitalei la un scor frumos în fata Gabrielei Firea. Aseară, după anunţarea primelor rezultate, actualul primar a declarat:

„Azi e ziua de naștere a noului București. Am încredere că după numărătoarea voturilor voi fi primarul Capitalei și vă garantez că de la momentul învestirii vom începe construcția noului București. Am încredere că majoritatea colegilor noștri din alianța dreptei vor câștiga primăriile de sector și sunt convins că în Consiliul general și consiliile locale ale sectoarelor o să existe o majoritate a PNL și USR PLUS”.

El le-a mulțumit celor care l-au votat și le-a dat asigurări celor care nu l-au votat că Bucureștiul va fi și orașul lor.

„Bucureștiul nu e un oraș care să excludă pe cineva. Îi chemăm pe toți să fim parteneri în construcția noului București”, a spus Nicusor Dan.

Primăria Capitalei

Nicușor Dan 47,8%
Gabriela Firea 39%
Traian Băsescu 9,4%
Florin Călinescu 1,8%
Călin Popescu Tăriceanu 1,6%

Florentin Pandele, atac dur la Nicușor Dan

Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, a făcut declaraţii surprinzătoare după eşecul înregistrat de soţia sa la alegerile locale. Acesta spune că în ciuda rezultatelor, el îşi va recupera soția și mama copiilor.

„Vreau să vă spun faptul că dacă Gabi va pierde alegerile ,pentru mine nu va fi o mare pierdere. Îmi voi câştiga soţia şi mama copiilor. Începând din ianuarie până în iulie, Gabi a suferit trei intervenţii chirurgicale. I s-au tăiat 30 de centimetri din colon prima dată şi alţi 29 după altă intervenţie. A stat trei luni de zile cu o pungă”, a declarat Florentin Pandele, conform Romania Tv.

Soţul Gabrielei Firea nu l-a iertat pe Nicusor Dan şi i-a adresat cuvinte grele.

„Aş vrea să-l văd cu ce echipă vine Nicuşor Dan, cu câţi „câini” vine după el. Rog instituţiile statului să verifice tot ce a spus Orban, tot ce a spus Plicuşor Ban, absolut tot. Să judece cu aceeaşi măsură. Orban în această seară a distrus PNL-ul. Nu mai pot să stau liniştit când se ridică acest montru. Această distrugere a României care este USR-PLUS. Dacă câştigă Nicuşor Dan este distrugerea Bucureştiului. România nu mai trebuie să fie condusă din afară. România este a românilor. Nu e posibil să vină ambasadori şi să ne dicteze ce să facem.

Dacă se întâmplă lucrul ăsta, îl regret pe Vădim Tudor. Cea mai puternică femeie din viaţa mea este Gabriela Firea, nu pentru că am doi copii cu ea.. Anul trecut am rugat-o. Eşti bolnavă, nimeni nu te crede. Dă-ţi demisia! Te execut aceşti indivizi. Culmea, nu mai votau consilieri de la PSD”, a declarat Pandele la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *