Prima pagină » Local » Alegeri locale 2020. Iată cum au primit rezultatele dezastruoase membrii PSD Iași. Li se cere demisia Cameliei Gavrilă, a lui Maricel Popa și a lui Cristian Stanciu – Live Video, Galerie Foto

Alegeri locale 2020. Iată cum au primit rezultatele dezastruoase membrii PSD Iași. Li se cere demisia Cameliei Gavrilă, a lui Maricel Popa și a lui Cristian Stanciu – Live Video, Galerie Foto

27 sept. 2020, 21:00,
în Local

La Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu” din Copou este linişte. Foarte puține persoane din zona Copou, majoritatea de vârstă a treia, s-au prezentat la vot până la această oră. La orele după-amiezii, în municipiul Iași s-au prezintă la secțiile de vot foarte mulţi tineri. Emoții mari la PSD Iași. Toți liderii social democrați aștepta cu sufletul la gura rezultatul final al alegerilor. Zeci de membri PSD sunt stresați și fug dintr-o parte în alta a sediului din Ștefan cel Mare în așteptarea rezultatelor finale. Toți membrii PSD Iași au fetele posomorâte și sunt pesimiști în ceea ce privește rezultatul alegerilor.

Mihai Chirica a câștigat Primăria Municipiului Iași. Costel Alexe, județul Iași

Update: Înfrângere devastatoare pentru PSD Iași. Care sunt primele reacții ale lui Maricel Popa și ale Cameliei Gavrilă după rezultatul rușinos obținut de social democrați.

„Foarte puține persoane s-au prezentat la vot. Este știut faptul că edilul a trecut de la PSD la PNL. Social democrații au putere în contiunuare”, a declarat Camelia Gavrilă.

„A fost o campanie grea, așteptăm numărătoarea. La Iași nu s-a făcut niciun exti-poll. Sperăm că faptele au contat mai mult, iar proiectele au vorbit de la sine”, a spus Maricel Popa.

Se solicită demisiile lui Maricel Popa și a Cameliei Gavrilă

Un membru PSD prezent în apropierea liderilor a solicitat demisiile lui Maricel Popa și Cameliei Gavrilă pentru rezultatele proaste din acest an.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`