Prima pagină » International » Alegeri în SUA. Donald Trump a votat şi prezice o „noapte măreaţă” pentru republicani
Alegeri în SUA. Donald Trump a votat şi prezice o „noapte măreaţă” pentru republicani

Alegeri în SUA. Donald Trump a votat şi prezice o „noapte măreaţă” pentru republicani

08 nov. 2022, 20:00,
în International

Fostul președinte a fost văzut în Palm Beach, Florida, alături de soția sa, Melania Trump. Oprindu-se să vorbească cu reporterii, el a spus că se așteaptă la o „noapte foarte mare” pentru republicani și că va fi „foarte interesant de urmărit”, relatează Sky News.

Întrebat despre mesajul său pentru alegătorii nehotărâți, el a spus: „Nu știu ce să spun: „Trebuie să vă decideți, trebuie să mergeți la vot”. El a adăugat: „Vor fi alegeri foarte importante și sperăm că se va întâmpla ceea ce trebuie.”

Problemele cheie vor fi criminalitatea și menținerea impozitelor la un nivel scăzut

În ceea ce privește aspectele pe care se vor concentra republicanii, el a spus că problemele cheie vor fi criminalitatea și menținerea impozitelor la un nivel scăzut.

Donald Trump a confirmat că a votat pentru guvernatorul Floridei, Ron DeSantis. „Da, am făcut-o”, a declarat Trump reporterilor când a fost întrebat dacă a votat pentru DeSantis (n. r.: republican) în fața unei secții de votare din Palm Beach unde a votat.

Trump a fost în prim-planul campaniei republicanilor

Trump a rămas tăcut în legătură cu faptul că va anunța o campanie prezidențială în 2024, în ciuda faptului că a tachinat în repetate rânduri că va candida din nou.

Trump a fost în prim-planul campaniei republicanilor pentru alegerile de la mijlocul mandatului, iar o victorie a acestora ar fi considerată o victorie pentru „trumpism” – ceea ce face ca o revenire a fostului președinte să fie tot mai probabilă.

Elon Musk se implică puternic în favoarea republicanilor

E ziua alegerilor în Statele Unite! După ce în ultimele zile Elon Musk a anunțat că îi votează pe republicani, acum și-a motivat și alegerea.

„Deși este adevărat că am fost supus atacului nedrept și înșelător de ceva timp din partea liderilor democrați, motivația mea aici este pentru guvernarea centristă, care se potrivește cu interesele majorității americanilor”, a declarat Elon Musk.

Musk a declarat anterior că va vota pentru republicani, dar spune că îi susține pe moderații din ambele părți ale culoarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *