Prima pagină » Titlurile zilei » Alegeri cu scandal la Sindicatul Ambulanța Iași! Apropiații managerului, preferați pentru funcțiile cheie: „Este mână în mână cu ei și vor să ne acapareze cu totul” – FOTO

Alegeri cu scandal la Sindicatul Ambulanța Iași! Apropiații managerului, preferați pentru funcțiile cheie: „Este mână în mână cu ei și vor să ne acapareze cu totul” – FOTO

10 mai 2023, 02:00, 68 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

În perioada 12-13 mai 2023, vor avea loc alegerile la Sindicatul Ambulanța Iași. Membrii sindicatului acuză că ar fi aranjate deja, pentru funcțiile cheie fiind preferați ambulanțierul Doru Petru și asistentul medical generalist Ioan Irina, din cadrul substației Pașcani

Cei doi angajați ai Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Iași sunt apropiați ai dr. Angelica Hristea, managerul SAJ Iași. Ambulanțierul Doru Petru candidează pentru funcția de vicepreședinte al Organizației Sindicale Ambulanța Iași. Acesta este un personaj controversat, întrucât în martie 2023 a avut o „misiune specială”, a oprit în Piața CUG și a încărcat saci cu cartofi în ambulanță. După ce imaginile au apărut în presă, Doru Petru a sunat la redacția BZI și le-a adresat reporterilor mai multe injurii:

„Eu sunt ambulanțierul pe care l-ați observat la Piața CUG. Vă dau multă m..e la toată echipa”, a transmis angajatul de la SAJ.

Asistentul medical generalist Ioan Irina își dorește să ocupe funcția de președinte al Organizației Sindicale Ambulanța Iași.

Doru Petru

Ambulanțierul Doru Petru candidează pentru funcția de vicepreședinte a Organizației Sindicale Ambulanța Iași

Alegeri cu scandal la Sindicatul Ambulanța Iași: „Nu vrem să ne reprezinte o asemenea persoană”

Ioan Irina

Membrii sindicatului acuză că alegerile ar fi aranjate deja, pentru funcțiile cheie fiind preferați ambulanțierul Doru Petru și asistentul medical generalist Ioan Irina, din cadrul substației Pașcani

Un asistent medical din Iași susține, sub protecția anonimatului, că alegerile pentru conducerea Sindicatului Ambulanța Iași ar fi deja aranjate, posturile cheie urmând să fie ocupate de doi apropiați ai dr. Angelica Hristea, managerul SAJ Iași: ambulanțierul Doru Petru și asistentul medical generalist Ioan Irina. Doru Petru ar fi protejat de managerul SAJ Iași, drept dovadă, împotriva sa nu s-a luat nicio măsură după ce a fost surprins încărcând în ambulanță saci cu cartofi.

„Problema stă în felul următor, conducerea SAJ a ales anumite persoane pe care le-a infiltrat printre noi, cu amenințări prin județ, că, dacă nu aleg anumite persoane, vor avea de suferit și așa mai departe. Cel care vrea să candideze din partea conducerii este Doru Petru, cel cu cartofii. Noi chiar vrem să fim liberi, să ne alegem pe cine vrem, fără alte introduceri, măcar atât să avem dreptul să facem.

Deja s-a trecut la plocoane, eu văd chestia asta deja aranjată, nu mai este ceva al nostru. Alegerile vor avea loc pe 12 mai. Este vorba de Ioan Irina de la Pașcani, care vrea să candideze ca președinte, și Doru Petru, vicepreședinte. În plus, împotriva lui Doru Petru nu s-a luat nicio măsură, noi nu vrem să ne reprezinte o asemenea persoană, noi să plătim și să fim duși, ca oile, de persoane incompetente care fac ce vor și ne strică imaginea. Nu e normal să ne ducă de nas, ca pe niște oi, să ne lase în pace, să facem alegerea pe care o vrem noi, nu să intervină cu influențe și cu plocoane.

Știm că vine Doru Petru în biroul managerei și stă cu orele. Vrem să facem ceva să-i oprim cât de cât, ca să putem alege pe cine vrem noi. Doamna Angelica (dr. Angelica Hristea, manager – n.r.) este mână în mână cu ei și vor să ne acapareze cu totul. Doamna manager îi ține partea, dacă ar fi făcut așa ceva cineva pe care nu-l are la inimă, îl dădea afară”, a declarat un membru al Sindicatului Ambulanța Iași.

Gheorghe Brișcaru

Gheorghe Brișcaru recunoaște însă că Doru Petru și Ioan Irina sunt apropiați ai dr. Angelica Hristea și este posibil ca managerul SAJ să-i susțină pentru a ocupa funcțiile dorite la nivelul Sindicatului Ambulanța Iași

Președintele Sindicatului Ambulanța Iași confirmă că Doru Petru și Ioan Irina sunt apropiați ai managerului SAJ Iași

angelica Hristea

Doru Petru ar fi protejat de managerul SAJ Iași, drept dovadă, împotriva ambulanțierului nu s-a luat nicio măsură, după ce a fost surprins încărcând în  ambulanță saci cu cartofi

Gheorghe Brișcaru, președintele Organizației Sindicale Ambulanța Iași, a precizat că membrii Sindicatului Ambulanța Iași vor putea să aleagă în mod liber persoanele care să-i reprezinte. Acesta recunoaște însă că Doru Petru și Ioan Irina sunt apropiați ai dr. Angelica Hristea și este posibil ca managerul SAJ să-i susțină pentru a ocupa funcțiile dorite.

„Fiecare o să vină și o să-și exprime alegerea, nu văd de ce ar fi aranjate. Există comisie electorală, sunt observatori. Din punctul meu de vedere, Ioan Irina și Doru Petru nu sunt favoriți. Oricine are dreptul să candideze, iar membrii sindicatului o să aleagă pe cine consideră ei mai oportun să-i reprezinte. Se zvonește că cei doi sunt susținuți de conducere, așa se aude. În comisia electorală sunt oameni integri, sunt colegi cu o integritate de invidiat. Se poate să se facă lobby pentru acești oameni înainte de vot, conducerea poate vrea să fie aleși acești oameni, dar asta e altă treabă.

Oamenii o să poată să voteze liber, exact ca la un vot pentru conducerea primăriei. Votul e secret, cu urnă sigilată, cu cabină de vot, cu observatori, nu văd cum ar putea să-l fraudeze cineva. Nu știu dacă s-au făcut amenințări. Ca președinte de sindicat, nu mi s-a plâns nimeni, să-mi vină cu probe, că uite, am fost amenințat ca să votez, am auzit doar niște zvonuri. Nu a venit nimeni să spună:

«Domnule președinte, eu în data de cutare am fost amenințat și așa mai departe». Lobby poate face oricine, dar nu a existat nimeni care să zică că a fost amenințat sau că a fost presat pe anumite chestii. Cei doi nu vor avea șanse mai mari decât ceilalți candidați, oamenii o să decidă cine va avea șanse mai mari. Dacă cineva spune «votează-l pe ală sau pe celălalt», acestea sunt discuții între colegi, nu neg că poate conducerea și-ar dori să iasă anumite persoane, s-ar putea să aibă anumite preferințe. Printre colegi se discută că și Ioan Irina, și Doru Petru ar avea relații apropiate cu conducerea SAJ Iași” , a declarat Gheorghe Brișcaru, președintele Organizației Sindicale Ambulanța Iași.

Reporterii BZI au încercat să ia legătura cu dr. Angelica Hriscu și cu Doru Petru, pentru a vedea cum comentează aceste acuzații, însă nici managerul SAJ, nici ambulanțierul nu au răspuns la telefon.

Comentarii
  • Nu ar fi singura situație de sindicat corupt și mafiot…mai cercetați …

  • Sindicatul a devenit o structura mafiotă care mustește de corupție.Prosti sunt oamenii carec accepta sa fie membri și sa cotizeze astfel încât sa legifereze hoția in instituții…

  • Sindicaliste grase,imputite și cu curul mare trăiesc bine pe spatele proastelor care le sclavagesc.Un sistem feudal prezent in toate spitale din Iasi,”ajutoare”de manager-se știe.Cumul dd funcții la otrepele astea nu exista-se cred mai presus de lege pt ca o s…g la manageri.O sa vina și DNA

  • As Bogdan alt lider

    Briscarul Spagarul este patronul Ambulantei Iasi . In pandemie s-au facut angajari de Domnul lider Briscaru Spagarul . Au fost angajati fara concurs 20 de asistenti ,20 ambulantieri si 2 femei de servici . Subiectele au fost date la asa zisii concurenti cu o zi inainte de examen . Fiecare candidat asa zis candidat a dat Domnului Briscaru pt angajare 10.000 de euro . Faceti un calcul la 42 de angajati inmultit cu 10.000 euro cat vine . Banii i -a impartit cu Ivașcu . Ivascu cand era manager si-a angajat fratele . Mai nou Briscaru Spagarul a inceput sa amenințe personalul Ambulantei ca cei care nu il voteaza vor fi dati sfara si o sa angajeze alt personal . Ar trebui inttebat Domnul Briscaru unde sunt banii sindicatului . Se spune ca are lipsa o suma de 60.000 de euro .

  • Fraților hoți striga hoții….. Va atingeți de o doamna jos pălăria în cazul asta. Tot ce se întâmplă se întâmplă din cauza lui domnu briscaru. Asta simte ca ii fuge pământul de sub picioare și joaca murdar cum făcea și concubina lui când era managera. O mizerabila care avea doar favoriții aproape și freca pe toată lumea. Ea ca managera și.a angajat fratele din ce știu e conflict de interese și nu mai spunem ca si-a lăsat bărbatul pentru briscaru cu care trăiește în concubinaj și are și un copil cu el. Din cauza conducerii ei proaste domnul a pierdut foarte mult teren în fata oamenilor care nu sunt la oi la el la bivolari ci lucrează la Saj Iași. Succes tuturor la vot și cel dorit sa câștige dar nu fiți măgari și jucați frumos ca asa e normal. Iar cu partea cu șpaga cât a fost aia managera ii cărau toți favoriții ca să o ducă bine și spaguta la angajare se lua tot de ea personajul principal asista inclusiv la concurs. Spagarilor banii sunt la voi în casa.

  • Instructor B

    Domnul de la Pascani sa vadă ce face poate îl cauta astia cu mafia permiselor, daca nu a inteles cand s-a dat peste cap cu masina. Numai combinații și corupți peste tot! Cum naiba sa înainteze tara asta…corupția ucide!

  • Alo DGA Iași?Alo DNA Iași?

    Atenție la angajările de la Sf.Spiridon,unde un post de infirmieră se aranjează cu 3000de Euro!!!!

  • Am sunat la ambulanta pt o persoana in varsta de 80 de care facuse accident vascular intr-o dimineață la ora 07-30 . Blocul unde locuiesc este in fata ambulantei . Mi s- au pus o mie de intrebari si au cerut repere . M-au pus sa cobor in fata sediului lor ca sa ma poata gasi . Au ajuns la 08-10 la pacient . Trageti Dvs concluziile !

  • Petrică si lupul

    Domnul Gică se simte amenințat.Trebuia sa se gândească mai demult la data scadenței.Daca făcea ce trebuie din postura care o area,toată lumea era mulțumită.Dar el a vrut altceva și acum culege roadele De ce nu apune cum și a plătit”polițe”prin interpuși,de ce nu spune cum și a infiltrat oameni prin toate pozițiile să facă valuri,de ce nu spune că și apus concubina manager pentru a avea mai multa putere .De ce nu spune că prin intermediul lui și al Simonei s au dat oameni competenti jos din funcție
    și au pus în loc doar cozi de topor, sau au fost murdăriți in toate felurile prin comisii de disciplină samd?Acum la ce se așteaptă?Cu toate că a amenințat angajații de prin toate părțile sper sa si rupă dinții.

  • angajat.ambulanta.coleg.cu.bleort

    se stie cum se intra la ambulanta…se stie cat este contributia…….poate ne spune si noua cineva…..cum a intrat in serviciul de la ambulanta fam. seicean???? cum e posibil sa vina unul din gaesti si sa fie angajat la noi in Iasi??

  • Sindicaliste grase ,negre funingine care taie frunze la câini și asupresc personalul medical sunt peste tot.Mai cautati la capitolul”sclavi pe plantație”.

  • Colegii de camera

    Gică cand vii la munca te rugam sa te speli pe dinti si sa faci un dus ! Daca ai sti cum miroase a oaie dupa tine . Pt oi avem tot respectul ne dau cas si lina . Tu esti un parazit si un spagar la ambulanta impreuna cu concubina . Povestește te rugam de angajarile facute de tine in pandemie la care ai luat bani grei . Povestește de aventurile tale impreuna cu favoritii tai din sindicat la munte la mare … Orice inceput are si un sfarsit !

  • și pe madam tîrlici…

  • ghita mai verifici curtea ca pe mosia ta? peisagistu cu nasu n suflet!!! :))

  • Votați schimbarea. Doar faptul ca de peste 10 ani e doar un președinte și acum e prima data când are contracandidat spune totul.

  • SA FACUT RECENT SELECTAREA PENTRU ANGAJAREA DE AMBULANTIER LA SAJ AU FOST 10 POSTURI SI 70 DE CANDIDATI ! OARE CINE A INTRAT ? CE CU BANI BINEINTELES CA NU UNUL DESTEPT SI FARA BANI ! DARUL A FOST DE 10,000 DE COCO ! DESPRE CE VORBIM ! ACOLO ESTE UN CUIB DE SPAGARI ,NEAMURI NEMURELE ..ETC..DNA AR TREBUI SA FACA CONTROL !

  • Dar la Buzata la angajări cât Coco se dă?10000 sau 12000 ?

  • simi managera petrecareata foc pe la federatie amica n 2020 cu cumatra lu petrica

  • Unul de garda

    Anul trecut Compania de cai ferate din Japonia si -a cerut scuze oficial de la poporul japonez pt o intarziere de cateva minute a tuturor trenurilor pt anul respectiv . La ambulanta timpul mediu din momentul cuplării solicitarii ,a ridicarii solicitari si efectiv a plecarii echipajului catre locul solicitarii este undeva la 7-8 minute . Timpul maxim ,timpuri care sunt reale se pot verifica in calculator pe care le am vazut sunt si de 20 -30 minute chiar la o tura de zi de echipaje tib B si tip C (echipaje cu asistenta sau medic ) . La tura de noapte media de plecare la o solicitare se dubleaza ca timp undeva la 30-40 minute . Daca mai pui si timpul din trafic se adevereste zicala ca mori cu zile pina vine ambulanta . La orele de schimb de tura ambulantele sunt trimise la solicitari cu foarte mare întârziere din cauza celor care lucreaza in dispecerat pt a nu se pune rau cu personalul din teren . De unde știu asta ? Am facut garzi si asta am vazut …

  • Cât Coco se dă angajările in spital?Acum la ultima strigare?Căt?DNA sa își facă treaba cu managerii corupți!!!

  • Deci voi toți care comentați, vipere ce sunteți….de ce nu mergeți la D.N.A daca știți exact cine cu cine împarte banii?Pentru ca sunteți veniți pe aceeași filieră si acum vă bateți pentru putere, păduchi mizerabili ce sunteți cu toții.Vine omul si participă la un concurs deja arătat?Si va lăudați aici care are informații despre x si y…Daca sunteți corecți si aveți astfel de informații, de ce nu ați anunțat parchetul, procuratura, DNA? PENTRU CA SUNTEȚI O ADUNATURA DE INFRACTORI ABSOLUT TOTI si acum vă răfuiti între voi…

  • O comanda de transport

    Am câțiva vitei ,câțiva porci ,câteva vaci ,oi de carat ….dl.Petrica ambulantierul este băiat fin poate mă ajută cu ambulanța la transport ….îl.platesc ,il omenesc bine cu vin…

  • Bravo mă proștilor, ați reușit să vă faceți de căcat in fata iesenilor! Măcar una din părți putea sa demonstreze că-i mai inteligenta decât adversarul și să se abțină. Astăzi ati demonstrat doar ce oameni ieftini si mici lucrează în acest serie ambulanta.
    Va-ti terfelit unii pe alții, ati căzut cu toții în capcana întinsă. Afara cu toti salariații acestei instituții, TOȚI…Sa vina oameni noi care au caracter, nu șobolani ascunsi în spatele tastaturii.
    IEȘENI, PRIVITI CE CARACUDE AU PRETENTIA CA SUNT EROII IN HALATE ALBE!

  • Uitați proștii cum se mănâncă între ei!🤣🤣🤣

  • Imi este rusine cu asemenea colegi, cum sa ataci din spatele tastaturii fara sa-ti dai identitatea daca tot ai cunostinta de asemenea fapte?Cum sa arunci cu noroi fara a prezenta dovezi in acest sens?Josnice caractere! Nu cred ca mai gasesti intr-o alta institutie asemenea specimene…
    Sa stai ascuns si sa cotcodacesti asemenea acuzatii este denigrant si mizerabil, iesiti in fata stimati colegi si spuneti ce aveti de spus, nu ca sobolanii pe la spate.

  • Bogdan Ciobanu

    Urat, foarte urat sa ne spălăm rufele în public. Rușine sa va fie.

  • Vise taică, vise...

    Deci din acest motiv se așteaptă cu orele o ambulanta, aolo e o bătălie pe viata și pe moarte pentru putere😡 de la mare la mic, fiecare sa ciupească ceva, sa apuce si el un os ceva, iar amărâtul de pacient moare așteptând…să-și rezolve infractorii ăștia problemele interne.Rusine întregului serviciu de ambulanta din Iași!Toți ati demonstrat astăzi ca sunteți o adunătură de hoți ordinari…Iaca ne-am lămurit și cu voi ce va poate pielea

  • DNa sa ia la puricat averile liderilor de sindicat și sa vadă ce funcții îndeplinesc și pentru cine.Toți își pupa in dos managerii și sunt oameni învățați cu furtul.Cu-ra-te-nie!

  • Leul fără valoare

    Fraților, priviți aici ce se intampla, câțiva zeci de oameni de la SAJ Iași afirmă sus și tare ca știu cu nume și prenume despre mafia existenta în acest serviciu. Adică acesti infecți stiu exact ce se intampla acolo dar stau ascunși si din spatele unor nume false o fac pe-a vitejii si justițiarii.
    Da bine mă pisorcosilor si câinilor, fara coaie la purtător, de ce nu iești la interval cu mușchii în fața să dați cărțile pe față? Sunteți în lupta pentru furaciune așa este?Ce-i acolo fratele meu, fura de la portar la manager ?Ia o petiție toți ieșenii pentru un control serios în cuibul ăsta de infractori, voi initia o petiție si o voi pune pe toate grupurile.Deci acolo se bat care fura mai mut…

  • O fi într-adevăr mana cuiva aici, dar toți proștii au căzut în capcană si au sărit la atac, adică ei stiu exact de hoția din interior, dar tac in ideea ca vor apuca un os. Ce înseamnă să fii prost băgat la înaintare pentru interesul conducerii .Conducerea fura iar proștii se sfâșie intre ei, asta da dovadă de handicap mintal.

  • Prostul de serviciu

    Într-un serviciu în care medicii au salarii de zece mii de euro, dorm și te amenință cand îi trimiți la solicitare, ce așteptări sa ai.
    Se fura de la mare la mic, se stiu hoțiile, dovada aici, dar în fața nu iese nimeni sa spună, da, eu știu…
    Șefii fură si proștii își dau in cap că au băgat dihonia si vrajba între ei. De ce ar vrea conducerea sa acapareze tot? Sa se omoare prostimea ca ei sa fure cat mai mult

  • Fără teamă

    Mai lasati-o moartă, toți care au venit la putere s-au inconjurat de pupincuriști.Acum nu e la fel?Prietenie mare pe conducerea unității cu Leleu si alții de teapa ei. cum sa iei lângă tine așa o scursura umană? Toata ziua-si baga și-și scoate, amenință, jignește, trântește si urlă. Pentru ea colegele sunt ori curve ori proaste.Nu se ia nici o măsură
    Si totusi este ținută in brațe desi maagera stie ce caracter infect are.Este prietenă de sindrofii cu conducerea. Dar se apropie momentul sa o ia pe coajă si ea. Își înghite ea limba cât de curând

  • Asa este, doamna Filip e ținută in brate de conducere, la etică am fost mai mulți și…e prietenă cu doamna etică

  • Paraschiv Ionita

    Dar pe golanul de Onica Costel zis și Ulise nu spune nimeni nimic, un mizerabil bețiv , dimineața pleacă beat la serviciu și sta cu Ambulanta in atelier pana își revine din băutura!!
    De service-ul neautorizat din atelierele ambulanței unde se repara doar mașini particulare și ambulantele zac in service extern, mergeți și vedeți câte sute de mii de lei se încasează la negru in acest loc și se împarte cu incompetentul de Hritcu director tehnic…

  • E simplu! Retrage-ti-va adeziunea de a fi membru de sindicat. TOTI.

  • Lucrez la Ambulanță Iasi și este o onoare pt mine. Sa va fie rușine la toți cei care pătați numele acestei instituții simbol! Știți cît de greu muncim, știți că Sint colegi care au FC infarct la servici, știți că Nr de solicitări s.a triplat dar noi suntem mai puțini, știți că murim înainte de a ne mînca pensia… Păcat, pt că cei mai mulți iubim aceasta meserie nobilă și frumoasă.

  • Ete proștii satului

    Da ce sărpărie e acolo la ambulanta , v ati dat mana la furat cu toții, nu a ieșit impartiala cum trebuia sau care e faza ?? Incet ca spun tot ăștia
    Deci asa băieți ce probleme mai aveți?este cineva care nu fura la voi în unitate , sa l premiem
    🤣🤣🤣Astea sunt de pus la gazetă in Piata Unirii

  • Coleg Asistent tura 2

    Sunt prea multe solicitări și nu facem fata deloc . Nu-i interesează deloc . Ne cheamă din liberele noastre la munca și abia ne plătește . Caută scuze ca nu sunt bani. Pai dacă nu sunt bani atunci Dc ne chemați? Ambulantele sunt in ultimul hal, îți este si frica sa mergi cu ea. Au cauciucuri ca la formula 1 , sunt netede ca in palma . Pe șefii mari nu ii interesează, sunt lingăii lu Arahat. Îl ling in curulet pe Arahat .Sa dea Dumnezeu sa vina Dna ul peste ei. Sa le facă brățări.

  • Clientul spion

    Asa este, grosul de la atelier iese și se împarte pe felii către toată conducerea prin dobitocul si tata proștilor Hritcu care e prostul ideal, asta nu știe dacă pământul e rotud sau plat. Mai picură ceva si din zeciuiala contractelor, mai șpagă de la angajări si uite asa ne umplem conturile de marafeți

  • Luminați ieșenii

    Controalele statului roman, unde sunteți? Când vedem un interviu cu cei de la conducere? Tema fiind comentariile din articol. Bună ziua Iasi, cititorii așteaptă!

  • Eu cu cine votez!🤔🚑

    Am citit toate comentariile ….doar șpagă,ligai ,pupincuriști ,balene,tata proștilor,….cei de la conducere oare au citit toate comentariile? Oare chiar așa să fie ? Paote nu chiar toate sunt adevărate dar la ce sa spus aici toți din conducere ar trebui să își dea demisia și pus în locul lor cineva din exterior ….eu cred că acolo sunt și oameni care își fac datoria așa cum trebuie și de aceea e păcat să lovești in ei . Cine a dat sau cine a luat să plătească !! Și despre pupincuriști nu sunt primii și nici ultimii despre care o samauzim!! Și ca să termin cu ceva referitor la.subiectul articolului ….nu mai votați fraților pe nici unul….nu mai mergeți la vot …retrageți va din sindicat !!!

  • Rușine să vă fie! Vă ascundeți după niște pseudonime fictive și ar nfati cu noroi, taman voi, angajați ai instituției! Spuneți în față cu subiect și predicat, nu pe la spate, nu în spatele tastaturii.. Urât… S-au dat aici niște informații și niște nume pe care doar angajații le puteau da, foarte urât! Din cauza voastră toată instituția și toți angajații sunt arătați cu degetul și umiliți.

  • Rusine sa va fie! Vreti respect,dar voi ce aratati aici?
    RUSINE!
    Vreti conducatori corecti dar voi ce ati dovedit aici? Vede un oras intreg porcismul de care dati dovada.
    V ati dovedit inca odata ca unii nu meritati locul. Ambulanta salveaza nu omoara…voi ati omorat o de tot.

  • Tudor Gheorghe

    „Nu m-am temut de lupii maturi
    Le tai un cal bătrân şi-i saturi,
    Da’ ce ne facem cu căţeii?
    Care în numele ideii
    de Revoluţie se-ngraşă
    Şi-abia despachetaţi din faşă
    Încep să scoată colţii tineri
    Şi-o muscă şi pe Maica Vineri,
    Dacă la ora programată n-au porţia asigurată.
    Atenţie la căţelandri
    Când sunt sătui se joacă tandri
    Se hârjonesc în haită mică
    Dar cresc si se-nrăiesc
    Şi ştim c-atunci când haita se măreşte
    Nici Dumnezeu nu-i mai opreşte!
    Ajung la rându-le lupi maturi
    Şi nu mai ştii cu ce să-i saturi
    Că sunt colţi şi au pretenţii.
    Sunt rude toţi cu disidenţii.
    I-a chinuit nomenclatura,
    Şi-au trebuit să-şi ţie gura
    De-aceea vor acum să muşte
    Să n-aibă cine să-i împuşte.
    Nu m-am temut de lupii maturi.
    Le tai un cal bătrân şi-i saturi”
    Cam așa stă treaba!

  • Spagaru Apostol Sergiu de la Institutul de psihiatrie socola.iasi e fruntaș. Nu vine niciodată la serviciu și e postat tot timpul

  • Ne-am făcut de tot rahatul!!!

  • Petraru Bogdan

    Doamne iarta -i ca nu stiu ce fac!

  • Adevărul doare

    Așa este…omul problemă la care toate s curve, proaste, nu-și cunoaște nimeni profesia inafara de ea…era un cântec leu, leleu, leleu…cine mi s azi eu.Nu tot nespalata asta sleioasa o făcea pe managera actuala balabusta proastă (pe vremea răposatei conduceri cand erau alte prietenii)pe dir.ec.o balacareste si acum prin curte, pe as.sef din prost plângăcios incapabil nu-l scoate, pe dir.medicala din plasticata si curva la fel….dar totuși este mana dreapta a conducerii azi, oare cu ei nu I cu p….în gură, asa cum de obicei. Firicel am inteles ca oricum o ia pe cocoasa de le ea, ultima data cand a ridicat vocea la el,.. s a pisat pe el de frica calului

  • Colegul tău

    Oameni buni nu va mai bateți capul cu toate scursurile …întotdeauna vor fi pupincuriști, lingăi, turnători care vor încerca să se pună bine cu conducerea indiferent care este aceasta…unii pe față, alții se feresc sa se afișeze dar asta nu înseamnă ca nu se știe…multe se stiu si se cunosc…se stiu care sunt cei care au lins si ling papucii conducerii …si sa stiri ca cei din conducere doar profita de pe urma acestora, de pe urma acestor nulități care doar atât pot, pleava societății, cum poți tu adult, să-ți jignești colegii si sa te furișeazi in biroul managerului sau la telefon să-ți bârfești colegii…pentru ca doar atât îi duce capul, sunt frustrări, răutăți pe care le ai în sânge. Sarmanii Nefericiti 😈😈😈
    Toți cei care sunteți jigniți sau aveți ceva de spus , mergeți oameni buni și spuneți, nu stați cu frica….dacă sunt 5,7,9 care spun ..se va lua atitudine, altfel o sa va ia de prosti…Capul sus cu demnitate, nu va lăsați intimidați de toate dejecțiile umane…unde-i unu nu i putere, unde s doi punerea creste…🙏Unde s-a ajuns, din totdeauna s-a găsit cate un lingau/lingauca sa pupe usa șefilor sa-si comenteze colegii pe la spate, căci în fața nu ar îndrăzni altfel. Ca va face careva proasta/prost, curva…luați atitudine, nu permite sa fii insultat si atacat, si doar asa vor inceta..nu stați cu capul la pământ în fata lingailor si a scursurilor…nu au xe sa va facă, clar…fie roata si pătrată, tot se-ntoarce ea odată 😁 numai asa eliminam pleava pupincurista si bârfitoare🙏💪

  • Colegul de mai sus asa este. Dar oare conducerea nu are vina ca sta si asculta toti lingăii bârfitoare?
    Cand vine una sau unul de ce nu I dau un șut în dos?
    Cand auzi ca undeva este o persoana problema, de ce nu faci ceva sa o potolești…păi înseamnă ca sint la fel și le convine și lor. Nu se poate, îți spune unul, doi,trei,patru…pai doar nu s nebuni toți, de ce nu ei atitudine?Pai da dovada ca ții frâiele…
    Pestele de la cap se împute

  • Mai dai în puii mei și pe ăștia care se perindat la conducere că le convine și lor asa lepre în jurul lor.altfel făceau ceva dar nu lor le este bine sa tragă de limbă. Dar afla doar ce vor jigodiile sa le spună adica ce le aduce interesul lor.ca doar fiecare spune de rău despre ala pe care are dușmănie nu realitatea.pai tu șef nu te duce capu adică de vine la mine x si spune de y.clar are ceva cu el.
    Iar huiduma aia mare cu p..a in gura toată ziua, mare profesoara acu o stie toată lumea ca sint speriați cu generalu la care au pus botu
    Dar când o vrut sa strice cada lu D.M si se tavalea cu toți era nu era c..vă asa cum le spune azi la toată lumea?

  • Și uite-așa ați uitat pe moment de Petraru care vă umple gura la toți cu p..la lui, de Moraru care își bate joc de voi, de Andriescu care fură cupru și făcea angajări cu Briscaru și cu Ivașcu, de cât au încasat la Durău pt pandemie….de frumoasă salvării Mihăilescu cu iubitul ei însurat Cojocariu…dă doamne bine!!O fi și asta o strategie…de la Bivolari!!

  • Așteptăm comentările de după numărarea voturilor!!Sa vezi acolo mânie proletară!!
    Și așa ne am făcut de râs în ultimul hal!!

  • Membru de sindicat

    Știe cineva cât e gaura de la sindicat??Briscaru…Petraru…Ilie…?

  • Nu fiți proști că țara geme...

    Am trăit s-o vad si pe asta Va mâncați între voi și va plătiți acum politie în funcție de care cu care se dușmăneste.Angajarlile nu le-a făcut nimeni altcineva decât conducerea(indiferent care a fost), împreună sau prin Claudia. Se știu foarte bine lucrurile astea…Fără ajutorul si cu acordul conducerii nici măcar Claudia de la personal nu ar putea misca ceva. Asa ca nu va mai scoateți ochii ca proștii între voi ca se știe clar cine a încasat banii…conducerea, nu contează care a fost aia, toți si aia vechi și ăștia noi…altfel nu se poate misca in front.Asa ca nu va mai dați în cap unii altora si alții cu buzunarele pline.Grosul grosului oricum iese din atelier, acolo cu acordu cui ????Fiti deștepți tată!

  • Rog să-mi spună cineva că ăștia care comentează sunt salariații ambulantei Iași sau este o diversiune.Ca daca sunt, eu încep sa cred în reîncarnare, altfel nu poți aduna atata prostie într-o singură viața.

  • Hai băieții…ați votat?pe Roxana „cur de fier”, a lui Zinel sau pe Mihaela iubăreața de la PNL, a lui Manastirreanu?Doua futacioase!

  • Colegu femeile au familie și una are un soț mai influent, îți găsește identitatea și Dzeu cu mila .GDPR

  • Doamne nu pot să cred dmna Roxana un om deosebit care își face meseria de asistent cu pasiune și ajută pe toată lumea dezinteresat să o blamați în halul acesta,rușine să vă fie!

  • Doua femei frumoase care isi fac meseria de asistent cu drag,rusine să va fie că le huiduiti,dar probabil de invidie.

  • Măi bolnavule crezi că dmna Roxana se uită la unul cu 20 mai mare ca ea?Fiindcă lucreaza de un deceniu cu acesta asta inseamna că are ceva cu el?

  • Colegu misu cel viteaz

    Lasati prostiile care cu care se f.te ….Poate da Domnul totusi și vine un control serios sa desființeze service-ul privat care aparține conducerii si mai schimba si comisiile la angajări. Poate asa mai cumpara ambulante noi si mai măresc salariile.acum doar furaciune din toate părțile.

  • Nu am crezut vreodată in viața asta ca pot avea asemenea colegi.Este ceva de neacceptat și sunt sigur ca sunteți niște frustrați niște pierzători și nu ați realizat nimic in viata voastră. Și știți de ce? Pentru ca Dumnezeu nu doarme și va da ceea ce meritați. Dacă nu va dar pana acum o veți primi in viitorul apropiat ca plata pentru răutatea de care ați dat dovada prim comentariile voastre. Sincer, îmi provocați mila, ar fi păcat sa va înjuram sa va spurcam pentru modul cum ne-ați făcut de Rușine. Aveti nevoie de ajutor dragi “colegi” mergeți și vorbiți cu cineva, consultați un medic psihiatru bun. Nu este o soluție sa aruncați cu noroi sub anonimat, nu va rezolva problemele și sa nu credeți dacă pe moment gândiți… “maaaama ce i-am tras-o lu leleu lu ala la aia, na ca i-am zis-o” va face sa fiți mai relaxați și mai ușurați. Nu nu, dimpotrivă… aveti pe suflet ceva ce va apasă când veniți prin sediu central, chiar dacă pe nesimțiți … sufletul , nu-i suporta. Vorba cuiva, atâta răutate și prostie este greu sa acumulezi intr-o singura viata. Clar sunteți niște zombi niște scursuri. Majoritatea care ați aruncat cu noroi in instituție inca sunteți pe teren, mergeți in case la oameni care su citit comentariile voastre infecte,cu toate ca sunt sigur ca printre ei se afla și unul care a fost dat afara și un pensionar etc.Nu va este clar ca dacă cineva o sa va spurce sau o sa va arate cu degetul o va face și cu voi. Practic nu sti făcut altceva decât sa va turnați cenușă in cap . Într-un final, sunt sigur ca veți plăti pentru toată răutatea asta și poate nu veți avea ocazia sa va descărcări pe vreo pagina ca asta.Și ce veți face? O sa ca bateți șotiile copii o sa va îmbătați și o sa adunați răutate in voi pana ajungeți la neuro pentru tomboliza. Sa dea Dzeu sa reușiți sa fiți aduși de colegii aia șpăgari sau colegele futacioase in timp util. Atât va doresc , multa sănătate și sa primiți in viata asta ceea ce cultivați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *