Prima pagină » Cultural » Albertina Ionescu, în ipostaze surprinzătoare pe Instagram. Cine este bărbatul misterios din viața frumoasei vedete

Albertina Ionescu, în ipostaze surprinzătoare pe Instagram. Cine este bărbatul misterios din viața frumoasei vedete

16 iun. 2022, 09:16,
în Cultural

Una dintre cele mai elegante și discrete apariții din showbiz-ul autohton, Albertina Ionescu, s-a afișat în ipostaze surprinzătoare pe Instagram. Celebra prezentatoare face furori de fiecare dată când apare la tv cu silueta fără cusur și încinge imaginația bărbaților cu fotografii sexy pe rețelele de socializare.

Dincolo de celebritate, Albertina Ionescu este rezervată în declarații când vine vorba de viața privată. Aceasta se iubește de mai bine de doi ani cu un om de televiziune faimos și are planuri serioase cu acesta. Iată cine este bărbatul misterios din viața frumoasei vedete.

Albertina Ionescu, apariții surprinzătoare pe Instagram

Albertina Ionescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Aceasta are o carieră de succes în televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Frumoasa vedetă a încercat mereu să fie departe de scandalurile din lumea mondenă și să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

Albertina Ionescu a avut parte de multe provocări pe plan amoros. Aceasta a mai fost căsătorită cu Ștefan Lungu, fostul soț al celebrei prezentatoare de știri Anca Lungu, dar a avut o relație și cu omul de afaceri Adrian Ispravnic. Vedeta s-a iubit și cu Valentin Butnaru, dar după câteva luni s-au despărțit în maximă discreție.

Frumoasa prezentatoare iubește din nou și și-a găsit fericirea alături de un bărbat celebru. Albertina Ionescu formează un cuplu alături de Constantin Opriș, bărbatul care i-a cucerit inima și o răsfață mereu.

Recent, Albertina Ionescu și-a surprins fanii din mediul online cu câteva fotografii în ipostaze sexy. Prezentatoarea se mândrește cu un corp de invidiat și nu ezită să își etaleze formele fără cusur în ținute provocatoare. Vedeta arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

O prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton este și Magda Pălimariu. Aceasta are un număr impresionant de admiratori, iar fotografiile postate pe Facebook sunt de fiecare dată apreciate. Vedeta va deveni în curând mamă pentru prima oară. Și îndrăgita știristă Alessandra Stoicescu își surprinde fanii cu fotografii de familie pe rețelele de socializare. Aceasta este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și se mândrește cu familia ei frumoasă.

Cine este bărbatul care i-a cucerit inima frumoasei prezentatoare

Albertina Ionescu se iubește de mai bine de 2 ani cu un jurnalist de succes. Constantin Opriș este bărbatul care i-a cucerit inima frumoasei vedete. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Când vine vorba de iubitul ei, Albertina Ionescu are doar cuvinte de laudă.

„Constantin este un gentleman adevărat, a creat un spațiu ideal pentru a se forma legătura dintre noi. Simplu nu i-a fost, însă acum îl apreciez pentru răbdare și consecvență. Maturitatea cu care întâmpină fiecare zi, umorul, inteligența, devotamentul, manierele și respectul sunt doar o parte dintre calitățile lui. Când mă ține de mână, simt că pot realiza orice, că am o putere infinită de reușită și dezvoltare.”, a declarat vedeta.

La rândul lui, Constantin Opriș se declară un bărbat împlinit alături de frumoasa lui parteneră și se consideră norocos că a întâlnit-o.

„Dincolo de eleganța, naturalețea, inteligența, sinceritatea și puterea ei de a rezolva lucruri și situații, Albertina este o femeie cu un fin simț al umorului, iar faptul că apreciază tot ce gătesc eu mă face să fiu mai bun în tot ceea ce fac. Știți vorba aia: «în spatele oricărui bărbat puternic se află o femeie puternică». Exact așa este și în cazul nostru.”, a mărturisit jurnalistul.

Albertina Ionescu arată spectaculos și își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze inedite. Frumoasa prezentatoare se bucură din plin de aprecierea publicului, iar în viața privată radiază de fericire alături de iubitul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *