Prima pagină » Sport » Al-Qadisiyah a anunțat transferul lui Denis Alibec! Cât va câștiga atacantul român?
Al-Qadisiyah a anunțat transferul lui Denis Alibec! Cât va câștiga atacantul român?

Al-Qadisiyah a anunțat transferul lui Denis Alibec! Cât va câștiga atacantul român?

02 oct. 2020, 02:00,
în Sport

Atacantul român Denis Alibec a ajuns, în ultimele ore, la un acord cu gruparea din Arabia Saudită, nou promovată în prima divizie, și va încasa un salariu stagional de 1.200.000 de euro

Al-Qadisiyah, formație din prima ligă a Arabiei Saudite, a anunțat, pe contul oficial de Twitter, transferul lui Denis Alibec.
Atacantul român a ajuns la un acord cu gruparea din Arabia Saudită, nou promovată în prima divizie, în ultimele ore și va încasa un salariu stagional de 1.200.000 de euro. Denis Alibec a semnat cu Al-Qadisiyah un contract valabil doi ani.

Denis Alibec a plecat de la Astra în Arabia Saudită

Denis Alibec a plecat, astfel, din Liga 1 după ce în ultimii șase ani a jucat pentru Astra, în două perioade, și FCSB. În ultimul an, atacantul de 29 de ani a traversat una dintre cele mai bune forme sportive din carieră, prestațiile de la Astra readucându-l în circuitul echipei naționale pentru care a și marcat la ultima selecție, în Austria, meci câștigat de ”tricolori” cu 3-2 în Liga Națiunilor.
Denis Alibec este în lotul echipei naționale și pentru acțiunea din octombrie, când selecționata lui Mirel Rădoi va întâlni Islanda, în semifinala play-off-ului de calificare la EURO, Norvegia și Austria.

Denis Alibec a reușit 14 goluri stagiunea trecută la Astra

Atacantul Astrei și al echipei naționale a avut șansa de a se transfera la Ferencvaros, echipă care este la un pas de grupele UEFA Champions League. Campioana Ungariei se duelează cu Molde în play-off-ul celei mai importante competiții intercluburi.
Perioada de transferuri în Ungaria s-a închis în noaptea de 22 spre 23 septembrie, iar Ferencvaros nu mai poate face transferuri decât în cazuri excepționale. În acest moment, potrivit Prosport, mutarea lui Alibec la campioana Ungariei este imposibilă.
Situația lui Denis Alibec nu este una foarte fericită. Atacantul Astrei simte că e momentul să facă pasul în străinătate pentru a se realiza din punct de vedere financiar. De altfel, internaționalul român a spus de mai multe ori că vrea să fie lăsat să plece.

Denis Alibec, „captiv” la Giurgiu

Denis Alibec mai poate pleca de la Astra până la data de 5 octombrie, orele 23:59, când se va închide perioada de mercato a acestei veri. Și mutarea la Gaziantep, echipa care și l-a dorit cel mai mult pe Alibec, pare să fi picat.

„Au spus că ne dau acum 600.000 de euro, 200.000 de euro, la iarnă, plus o clauză cu un bonus de 30% dintr-un viitor transfer. Noi am acceptat, dar ei nu au mai dat niciun semn”, a spus Dani Coman, președintele grupării din Giurgiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *