Prima pagină » Radio » Actualitate » Al Bano și Romina Power sunt din nou bunici! Fiica lor Cristel a adus pe lume o fetiță

Al Bano și Romina Power sunt din nou bunici! Fiica lor Cristel a adus pe lume o fetiță

02 aug. 2022, 13:04,
BZI.ro, în Radio

Fericire mare pentru Al Bano și Romina Power, care au devenit din nou bunici, după ce fiica lor Cristel a adus pe lume o fetiță. Este cel de-al treilea copil al fiicei celebrului cuplu de artiști, după ce anterior le-a adus pe lume pe Kay Turone și pe Cassia Ylenia. Aceasta din urmă a fost botezată în memoria surorii ei dispărute în urmă cu 28 de ani, dramă ce a dus practic la despărțirea dintre Al Bano și Romina Power.

Cu siguranță nu există persoană trecută de vârsta maturității care să nu fi auzit de Al Bano și Romina Power. Cei doi au format ani la rând unul dintre cele mai cunoscute cupluri din muzica internațională! Cu toate acestea, un eveniment dramatic a dus la despărțirea lor. Astfel, la începutul anului 1994, fiica cea mare a cuplului, Yilenia, a dispărut fără urmă din New Orleans.

Al Bano și Romina Power au devenit din nou bunici

Celebrul cântăreț Al Bano Carissi a făcut un anunț inedit în timp ce era invitat la o emisiune televizată: fiica sa și a Rominei Power a adus pe lume o fetiță. Astfel, lumea a putut afla cu surprindere că Al Bano și Romina Power au devenit bunici pentru a treia oară! Fiica lor, Cristel Carris, în vârstă de 36 de ani, a adus pe lume cea de-a treia fetiță! Nepoțica celebrului cuplu de artiști se numește Rio Ines! Vestea a fost dată de Al Bano în timpul unei emisiuni TV.

„Sunt foarte fericit, am devenit bunic pentru a treia oară! Copilul se numeste Rio Ines, este sănătoasă și este alături de mama și de tatăl ei”, a spus vizibil emoționat Al Bano!

Cristel Carrisi și soțul ei, David Luksic, sunt împreună din anul 2012 și s-au căsătorit în anul 2016 la Salanto. Cei doi mai au două fetițe: prima a fost botezată Kay Turone, în cinstea bunicii lui Cristel, iar a doua, Cassia Ylenia, în memoria surorii ei dispărute în urmă cu 28 de ani.

Romina Power, mândră de fiica ei

În urmă cu un an, celebra cântăreață Romina Power transmitea un mesaj copleșitor pentru fiica ei, Cristel. Aceasta era nespus de mândră că fata absolvise o universitate de prestigiu nu doar în America, ci în toată lumea. Astfel, Romina a vrut să împărtășească cu fanii ei faptul că Cristel o face tare mândră, deoarece absolvise Literatura la Harvard.

„Astăzi mă simt deosebit de mândră de Cristel, absolventă de literatură la Harvard (una dintre cele mai prestigioase universități americane) cu o mențiune specială a rectorului universității. Nu e doar frumoasă, soție cu normă întreagă și mamă, ci este și foarte inteligentă”, a scris atunci Romina Power.

Al Bano și Romina Power încă mai speră să-și revadă fiica dispărută

În pofida faptului că au trecut mai bine de 28 de ani de la tragicul eveniment, Romina Power nu își pierde speranța că își va găsi fiica. Atunci când este invitată la diferite emisiuni ea explică faptul că publică adesea poze cu fiica ei, Ylenia. Și aceasta deoarece speră că cineva ar putea să o recunoască și să-i ofere informații utile despre dispariția ei. Al Bano și Romina Power nu au uitat-o pe Yilenia nici măcar o clipă și se gândes tot timpul la ea.

În anul 1994, pe 6 ianuarie, Ylenia a dispărut misterios, fiind văzută pentru ultima dată în Cartierul Francez din New Orleans. Tânăra, pe atunci în vârstă de 23 de ani, a fost intens căutată de părinţi, poliţie şi întreaga lume, însă nu a fost găsită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *