Prima pagină » Radio » Actualitate » Al Bano și-a făcut testamentul și a împărțit averea la copii. „Vreau să-mi trăiesc visul etern în pace”

Al Bano și-a făcut testamentul și a împărțit averea la copii. „Vreau să-mi trăiesc visul etern în pace”

12 sept. 2023, 12:02,
BZI.ro, în Radio

Îndrăgitul artist Al Bano, fostul soț al Rominei Power, și-a făcut deja testamentul și a împărțit toată averea sa la copii. Cunoscutul interpret are la activ două mariaje din care au rezultat șase copii, fiica cea mare fiind dispărută de aproape 30 de ani. Oricum, inițial se credea că Al Bano îl va favoriza pe fiul cel mic, însă nu a fost așa.

Cântăreţul Al Bano Carrisi are şase copii din două mariaje, dar unul dintre ei, fiica Ylenia, a fost dat dispărut în urmă cu aproape 30 de ani. Artistul italian a clarificat recent cum a împărțit averea între urmașii săi, după ce multă lume a crezut că Al Bano lasă toți banii și proprietățile fiului cel mic, Albano Jr.

Al Bano și-a făcut testamentul și a împărțit averea la copii

Jasmine Carrisi, una dintre fiicele lui Al Bano, a vorbit despre cine va gestiona afacerea familiei în viitor. Aceasta a spus că fratele ei mai mic are de gând să studieze mai departe în domeniul afacerilor, așa încât să știe cum va gestiona mai târziu moștenirea de la tatăl său.

„Fratele meu, Bido (n.r. – Albano Jr), care anul acesta termină liceul în Elveţia, vrea să studieze pentru a gestiona moşia”, a precizat Jasmine Carrisi.

Astfel, cuvintele au fost interpretate greşit. De fapt, multă lume a crezut atunci că artistul vrea să lase întreaga sa avere fiului cel mic. Însuși Al Bano a clarificat întreaga poveste, spunând că a împărţit totul în mod egal. Cântăreţul a mai adăugat că a dat deja fiecărui copil câte 10% din companie. În plus, artistul a comentat ştirile false apărute despre unicul moștenitor cu un zâmbet:

„Vreau să-mi trăiesc visul etern în pace”, a spus Al Bano.

Al Bano Carrisi are șase copii

Din căsătoria cu Romina Power au venit pe lume Ylenia (despre care se bănuiește că a murit în New Orleans, în 1994, în circumstanţe încă neclare), Yari, Cristel şi Romina Jr. Iar din mariajul cu Loredana Lecciso s-au născut Jasmine şi Albano Jr (cunoscut sub numele de Bido).

Mezinul familiei povestea recent despre pasiunea sa pentru afacerea cu vinuri, dar şi despre gestionarea activităţilor hoteliere de la Tenute Carrisi.

Deşi Bido dorea să ocupe deja un rol managerial în companie, celebrul său tată a considerat că educaţia contează mult mai mult. Există întotdeauna timp pentru a lucra la moşie. Bido nu este însă singurul care are grijă şi interes pentru activităţile lui Tenute Carrisi. Chiar şi Yari şi Romina jr  şi-au declarat în trecut interesul pentru afacerea familiei.

Romina Power încă mai speră ca fiica ei să fie în viață

Pe de altă parte, cântăreaţa nu și-a pierdut speranța că, într-o zi, o va strânge din nou în brațe pe fiica ei dispărută acum 30 de ani. Astfel ea a lansat un apel, prin intermediul contului ei de Instagram, privind căutarea fiicei ei Ylenia, despre care nu se mai știe nimic din 1994.

„Noiembrie este luna în care s-a născut Ylenia. Dispărută în Statele Unite în ianuarie 1994. Avea 23 de ani. Nu mi-am pierdut niciodată speranţa că o voi strânge din nou în braţe. Ştiu că trebuie să se fi schimbat de atunci, dar dacă cineva recunoaşte o femeie care seamănă cu fata asta, contactaţi-mă. Mulţumesc”, a fost mesajul Rominei Power.

Deşi cântăreaţa în vârstă de 70 de ani nu a renunţat vreodată la ideea de a o regăsi, fostul ei soţ şi tatăl fetei, Al Bano Carrisi (78 de ani), este convins că tânăra a murit. La fel şi justiţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *