Prima pagină » Radio » Actualitate » Al Bano a recunoscut de ce a divorțat de Romina Power: „O spun în premieră!”

Al Bano a recunoscut de ce a divorțat de Romina Power: „O spun în premieră!”

18 mai 2023, 14:11,
BZI.ro, în Radio

Celebrul interpret Al Bano Carrisi a recunoscut recent motivul pentru care a divorțat de Romina Power, cea care i-a dăruit patru copii. Din păcate, dispariția fiicei lor Ylenia i-a îndepărtat destul de mult, ajungându-se la separare. Cu toate acestea, după ani întregi de certuri şi ură, cei doi s-au împăcat în 2013 și au acceptat să cânte din nou.

Al Bano schimbă prefixul pe 20 mai, artistul fiind născut în 1943. Acesta aruncă pe piață o știre explozivă, pentru prima dată de la despărțirea de Romina Power. Al Bano a spus adevăratul motiv al divorțului și nu ar fi vorba de dispariția fiicei, care i-a îndepărtat.

Al Bano a recunoscut de ce a divorțat de Romina Power

Al Bano Carrisi împlinește 80 de ani pe 20 mai și este vedeta celui mai nou număr al publicației Oggi. În interviul acordat jurnaliștilor italieni, artistul a făcut câteva dezvăluiri interesante despre relația lui cu Romina Power. În 1999, tot revista Oggi anunța divorțul lor și iată că, la 24 de ani distanță, Al Bano a decis să pună adevărul pe masă.

„O spun în premieră: problema a fost marijuana. Romina fuma tâmpenia aia de până la patru ori pe zi. Și o făcea de ani de zile, chiar înainte de dispariția Yleniei. Era o altă femeie. Fuma și era veselă; când efectul dispărea, devenea tristă și plângea. Era de nerecunoscut. Nu mai exprima acel atașament față de lucruri, acea pasiune pentru viață, pentru ceea ce trăisem și construisem în acei ani. A fost începutul sfârșitului”, s-a destăinuit Al Bano.

Al Bano a vorbit și despre începutul relației lor, la sfârșitul anilor 60. Artistul spune că habar nu avea la vremea aceea, când s-a îndrăgostit de Romina, că ea este fata unor vedete precum Tyrone Power (actor american) și Linda Christian (actriță, sex-simbol al anilor ’40, prima fata Bond).

„Nu-i cunoșteam! Ignoranța mea a fost salvarea mea, altfel nu aș fi abordat niciodată o astfel de persoană. Apropo, socrul nu mai trăia, dar soacra era împotriva mea”, mai precizează Al Bano.

Al Bano și Romina Power, o iubire cu suișuri și coborâșuri

Al Bano şi Romina Power s-au cunoscut în 1965, la Sanremo, și s-au căsătorit la 26 iulie 1970. Au adus pe lume patru copii: Ylenia (născută în 1970), Yari (49 de ani), Cristel (36 de ani) şi Romina Iolanda (35 de ani).

Celebrul cuplu, care în timpul căsniciei a lansat hituri pe care le fredonăm și azi, precum „Felicità”, „Ci sarà” sau „Sharazan”, a divorţat în 1999. Despărțirea s-a produs după dispariţia fiicei lor, Ylenia, în 1994, în SUA. Al Bano a acuzat-o mereu pe Romina că a iniţiat-o pe fată în consumul de droguri, în timp ce Romina îl acuza pe artist că a fost un „dictator” în familie.

După 14 ani de certuri şi ură, cei doi s-au împăcat în 2013 și au acceptat să cânte din nou împreună, la Moscova, la insistenţele unui producător rus. După despărţirea de Romina, Al Bano s-a cuplat cu vedeta de televiziune Loredana Lecciso (49 de ani), care i-a dăruit doi copii, Jasmine (21 ani) şi Albano Jr. (20 ani).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *