Prima pagină » Economic Local » AJOFM Iași anunță că 1.000 de locuri de muncă sunt disponibile celor interesați în această perioadă
AJOFM Iași anunță că 1.000 de locuri de muncă sunt disponibile celor interesați în această perioadă

AJOFM Iași anunță că 1.000 de locuri de muncă sunt disponibile celor interesați în această perioadă

29 iul. 2024, 02:00,
Raluca COSTIN, în Economic Local

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Iași a anunțat că sunt disponibile 1.000 de locuri de muncă în această perioadă. Jumătate dintre aceste posturi sunt în domeniul serviciilor, 411 locuri de muncă, iar 476 sunt în domeniul construcțiilor

Peste 1.000 de locuri de muncă vacante în această perioadă, în Iași. Cele mai multe posturi sunt disponibile în domeniile construcțiilor și serviciilor. AG Steel Bulding & Cladding SRL angajează constructor montator de structuri metalice, inginer construcții civile, industriale și agricole, șef șantier, inginer instalații, expert în achiziții publice, tehnician devizier, lăcătuș montator. O altă companie din domeniul construcțiilor care face angajări este Arcadis Excellence Center Romania SA. Firma are peste 10 oferte de angajare, respectiv pentru inginer proiectant energetician, geograf, inginer căi ferate, drumuri și poduri, inginer construcții hidrotehnice, proiectant arhitect, proiectant inginer construcții, proiect inginer geodez, inginer geodez, proiectant inginer instalații, tehnician proiectant în construcții, proiectant inginer mecanic, peisagist, inginer chimist, designer grafică, programator, manager proiect. Conest SA angajează fierar betonist, sudor, zidar rosar tencuitor, dulgher restaurator, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze.

AJOFM Iași anunță că angajatorii au 1.000 de locuri de muncă vacante

Firmele din domeniul serviciilor au nevoie de angajați pe diverse posturi. Agropan Impex SRL angajează agent de vânzări, brutar, șofer de autoturisme și camionete, confecționer asamblor articole din textile. C.T Prestator SRL angajează electrician de întreținere reparații, sudor, lăcătuș mecanic, tehnician electromecanic. Asociația Persoanelor cu Handicap din România are nevoie de referent de specialitate financiar-contabilitate, consilier juridic debutant, șofer de autoturisme și camionete. În domeniul HoReCa se fac angajări. Restaurantul Beauty Piur din Iași angajează bucătar, ajutor de bucătar, pizzar. Cei care vor să se angajeze au salarii cuprinse între 2.500 și 10.000 de lei lunar, net. Maternitatea „Cuza-Vodă” face angajări.

Ieșenii se pot angaja în domeniul agricol în străinătate

Noi locuri de muncă în străinătate sunt disponibile ieșenilor care vor să se angajeze în domeniul agricol în această vară. O companie din Belgia are nevoie de 25 de muncitori necalificați în agricultură, respectiv lucrători care culeg fructe tari, precum pere sau mere. Angajații trebuie să fie persoane motivate, să aibă condiție fizică bună, abilități de a stabili locul unde trebuie efectuată munca, respectiv rând, parcelă, dar și de a localiza produsul care urmează să fie recoltat. De asemenea, viitorii angajați trebuie să fie persoane comunicative, cu inițiativă. Angajații primesc 20,0591- 23,5428 euro brut/oră, astfel că într-o lună pot să câștige până la 2.000 de euro net. Aceștia trebuie să aibă cunoștințe de bază de limba engleză sau franceză. O companie din Norvegia angajează muncitori la recoltat zmeură, iar una din Olanda angajează muncitori în producția cu bulbii de flori. Primesc minimum 13,68 euro brut/pe oră.

Tot în această țară, se angajează muncitori necalificați în cultivarea iederei. Persoanele care pot aplica au experiență de muncă cu bulbii de flori (constituie un avantaj), sunt disponibile pentru minim 4 luni sau mai mult și au disponibilitatea de a merge cu bicicleta. AJOFM Iași anunță că angajatorii au 1.000 de locuri de muncă vacante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *