Prima pagină » Cancan » Aida Parascan a pierdut sarcina. Declarații dureroase ale câștigătoarei “MasterChef”

Aida Parascan a pierdut sarcina. Declarații dureroase ale câștigătoarei “MasterChef”

04 iun. 2021, 09:48,
în Cancan

Aida Parascan, câștigătoare a show-ului culinar “MasterChef”, a pierdut sarcina. Fosta concurentă și-a anunțat fanii despre vestea care a dat-o peste cap. Acum, aceasta face declarații uluitoare despre medicul care i-a monitorizat sarcina.

Ajunsă la vârsta de 39 de ani, Aida avea parte de o sarcină dificilă însă nimeni nu se aștepta să piardă copilul pe care trebuia să îl aducă pe lume în toamna acestui an.

Aida Parascan a pierdut sarcina la 39 de ani

Câștigătoarea ”Masterchef” ar fi trebuit să aducă pe lume în toamna acestui an pe al patrulea membru al familiei. Din nefericire, situația a luat o turnură urâtă, iar inima bebelușului a încetat să mai bată.

Aida îl acuză pe medicul care i-a monitorizat sarcina de cele întâmplate după ce i-ar fi spus că nu mai este nevoie să facă o ecografie. Atunci și-a dat seama că trebuie să se consulte și cu alt doctor.

”La penultima vizită… Am făcut o programare cu o lună înainte, am ajuns acolo și mi s-a spus că nu e necesar să mi se facă o ecografie. Am zis că am nevoie să știu că copilul e bine și pentru muncă. El mi-a răspuns că nu e necesar, că ecografia poate să mi-o scrie și de mână, de altfel ceea ce și făcut. Mi-a scris o ecografie de mână bazându-se pe ultima ecografie făcută cu o lună înainte”, a spus Aida în cadrul unei emisiuni TV.

Bebelușul era mort de aproximativ patru săptămâni

Aida Parascan a fost nevoită să nască natural, iar ceea ce a îndurat este greu de descris în cuvinte.

”Am fost nevoită să-l nasc natural. Am născut 3 copii pe cale naturală și nu cred că am îndurat cât am făcut-o de data asta. Corpul nefiind pregătit… De când au început contracțiile din 2 în 2 minute, cred că vreo 6 ore și jumătate a durat. Era întreg. Eu nu am putut să mă uit. Nu era bucăți, din câte mi s-a spus era întreg, dar începuse să se descompună. Nu știu, nu l-am văzut”, a mai povestit Aida Parsacan.

Aida Parascan, urmărită de ghinioane

Primul soţ al Aidei Parascan, câștigătoarea MasterChef, a decedat într-un accident de maşină, când ea era gravidă cu prima fetiţă, Gianina. Apoi, în 2014, frumoasa buzoiancă s-a despărţit de iubitul ei italian, Sebastian, după 6 ani de relaţie. Deşi aveau împreună doi copii, Samuel şi Emilia, Aida a spus „pas” relaţiei pentru că nu se mai iubeau. Însă nici în afaceri n-a fost totul roz. Tot în 2014, cu o parte din banii de la MasterChef, Aida şi-a deschis o cofetărie într-un mall din Buzău, afacere pe care a închis-o însă din lipsă de clienţi.

Un an mai târziu, în 2015, Aida a avut un accident de maşină, iar autoturismul ei s-a făcut praf și nu a mai putut recupera nimic. Necazurile nu s-au oprit însă aici. În februarie 2016 i-a luat foc bucătăria, iar pagubele s-au ridicat atunci la aproximativ 10.000 euro. Totul a culminat cu acest an, când Aida Parascan a pierdut sarcina pe care o anunțase cu bucurie în această primăvară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *