Prima pagină » Local » Aici s-a petrecut crima care a îngrozit o comunitate întreagă. Femeia a fost găsită dezbrăcată în pat. Acum, casa este păzită de un manechin (EXCLUSIV) – FOTO

Aici s-a petrecut crima care a îngrozit o comunitate întreagă. Femeia a fost găsită dezbrăcată în pat. Acum, casa este păzită de un manechin (EXCLUSIV) – FOTO

23 mai 2023, 02:00,
Lucian SAVA/ Cosmina PUIU în Local

Detalii incredibile din spatele crimei care a îngrozit o comunitate întreagă. Femeia a fost găsită dezbrăcată în pat când anchetatorii au pătruns în imobil. Acum, casa este păzită de un manechin, iar câteva lumânări rămase pe prispă amintesc de tragedie

Imagini incredibile, surprinse la locul tragediei. După mai bine de două zile, localnicii din comuna Bălțați încă vorbesc despre incident. Reporterii BZI au mers în comună și au discutat cu mai mulți vecini de-ai celor doi concubini.

„Ei erau cu treaba lor. Certuri mai aveau, ca în orice familie, dar nu se aștepta nimeni să se ajungă aici. Oricum am înțeles că ea a fost găsită dezbrăcată pe pat, cine știe ce o fi fost între ei atunci. Păcat. Acum vine un vecin și mai dă mâncare pe la animale, în rest, cam atât”, a spus un vecin de-al celor doi concubini.

În curte stă de pază un manechin de plastic. Cristinel Gherasim a fost ridicat de anchetatori și, din câte se pare, și-a recunoscut vina.

Femeia a fost găsită dezbrăcată în pat, cu multiple lovituri pe corp

Anchetatori ieșeni au precizat că bărbatul și-a lovit concubina cu obiecte contondente în cap.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași efectuează cercetări față de numitul, G.C., în vârstă de 50 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie, prevăzută de art. 199, alin. 1, raportat la art. 188, alin. 1, C. pen.

Din probatoriul administrat până la acest moment procesual rezultă suspiciunea rezonabilă că în noaptea de 19/20.05.2023, pe fondul geloziei și al consumului de alcool, în timp ce se afla în locuința din sat/com. Bălţaţi, jud. Iași, inculpatul, G.C., a aplicat concubinei sale, S.M., multiple lovituri cu obiecte contondente în zona capului, provocându-i un traumatism cranio-cerebral și facial acut care a condus la decesul acesteia.

Cei doi se gospodăreau și locuiau împreună de 20 de ani. Inculpatul, G.C., a fost reținut preventiv pentru 24 de ore, în data de 20.05.2023, ora 19:15”, a precizat Radu Cătălin Țocu, prim-procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Ulterior, Gherasim a fost arestat preventiv.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe Tribunalul lângă Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Cristinel Gherasim. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, cercetat în dosarul de urmărire penală al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, sub aspectul săvârşirii de infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, pe o durată de 30 de zile”, au afirmat magistraţii ieşeni.

A fost ucisă de concubinul său după 20 de ani de relație

Vă reamintim că totul s-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă, Cristi Gherasim s-a luat la ceartă cu concubina sa, Mioara, o femeie în vârstă de 50 de ani. Bărbatul era paznic, iar atunci când consuma alcool devenea violent și o lovea până la epuizare. Asta susțin cei care îi cunoșteau.

Nu a durat mult până când bărbatul a început să o lovească, iar de aici până la crimă nu a fost decât un pas. Se pare că individul a fi lovit-o de mai multe ori în cap. La un moment dat, femeia s-ar fi așezat în pat și a murit. Ulterior, au fost anunțate autoritățile, iar la Bălțați au ajuns mai multe echipaje medicale și polițiștii.

Femeia a fost găsită dezbrăcată, fiind vorba de un scenariu care îți provoacă fiori pe șira spinării. Rămâne de văzut ce detalii importante vor mai descoperi anchetatorii ieșeni în legătură cu criminalul de la Bălțați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *