Prima pagină » Lifestyle » Casa si gradina » Ai o forma de reumatism? Reteta miraculoasa, foarte simpla, prin care iti vei curata articulatiile de saruri
Ai o forma de reumatism? Reteta miraculoasa, foarte simpla, prin care iti vei curata articulatiile de saruri

Ai o forma de reumatism? Reteta miraculoasa, foarte simpla, prin care iti vei curata articulatiile de saruri

07 dec. 2015, 12:02,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:37425;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}
Reumatismul este o boala dureroasa care presupune inflamarea articulatiilorsau a muschilor. Pentru a diminua pe cat posibil efectele bolilor reumatice este foarte important ca cei afectati sa faca exercitii fizice in mod regulat, alegand sporturile care nu pun foarte multa presiune asupra articulatiilor, precum inotul. In plus, in afara de medicamentele recomandate de doctori, mai sunt si leacuri naturiste care isi fac efectul in cele mai multe dintre cazuri. 

Eugenia Davidasvili, cunoscuta azi in intreaga lume ca Djuna (Giuna), este din Georgia si a-a afirmat atat prin eficienta tratamentelor sale, cat si prin acuratetea diagnosticelor, testele efectuate la Washington Research Center aratand o acuratete de 97% in diagnosticare. Celebra vindecatoare are o reteta miraculoasa pentru curatirea articulatiilor de saruri (spondilozaartrita,poliartrita). Astfel, se fierb 5 g foi de dafin in 300 ml apa, timp de 5 minute, dupa care se tin intr-un termos, 3-4 ore. Pe parcursul a 12 ore, se consuma lichidul, luandu-se cate o lingurita. Tratamentul dureaza 3 zile, insotit de alimentatie de regim, dar o singura data pe an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`