Prima pagină » Stiri si curiozitati » Ai imaginea poziției 99 în cap? Dacă nu, te provocăm la un test
Ai imaginea poziției 99 în cap? Dacă nu, te provocăm la un test

Ai imaginea poziției 99 în cap? Dacă nu, te provocăm la un test

01 apr. 2021, 13:47,
B, , h, , în Stiri si curiozitati

Poziția 99 nu se ridică întocmai la faima celebrei 69. Cu toate astea, citește articolul în continuare pentru a afla cum este descrisă ea. Pe lângă aceasta, poți afla și altele de care să te folosești împreună cu partenerul în situații mai puțin confortabile.

Test de imaginație. Tu poți să îți formezi imaginea poziției 99 în minte?

Această mai puțin cunoscută poziție se desfășoară prin poziția bărbatului în șezut, pe marginea canapelei ori pe latura unui scaun, iar femeia sa stea cu fața la el și să își poziționeze picioarele și tălpile pe lângă el.

Iată câteva pozitii sexuale recomandate pentru concepție

Un grup de cercetători suedezi au cercatat poziții sexuale care te pot ajuta să ajungi la rezultate cât mai ușor. Cu ajutorul unor studii bazate pe rezonanță magnetică, realizate pe cuplurile dornice să conceapă un copil, aceștia au ajuns la concluzia că sunt unele poziții care favorizează venirea pruncului pe lume. Sigur te-ai întrebat măcar o dată dacă poziția în care alegi să fii intimă cu partenerul tău contează iar aici găsești explicația medicală. Depozitarea spermei cât mai aproape de cervix influnțează numărul de spermatozoizi care urmează să fecundeze în ovul.

Așadar, pozițiile ideale pentru a face dragoste iar femeia să rămână însărcinată sunt toate în care ea stă culcată. Poziții precum misionarul sau lingura, favorizează plasarea spermei bărbatului cât mai aproape de cervixul femeii. De asemenea, situația în care bărbatul se poziționează în spatele partenerei ajută la fel de mult fecundația.

Trebuie să renunți la amor în timpul menstruației? Află poziții care te avantajează

Deși este un lucru complet normal, perioada menstruației unei femei se pare că îi sperie pe unii bărbați. De asemenea, sunt situații în care până și femeile simt un discomfort atunci când ajung în situația în care trebuie să aleagă între a face dragoste și a mânca ciocolată, uitându-se la seriale, în fața televizorului. Pe lângă faptul că nu este sănătos exemplul din final, menstruația femeilor și actul sexual în această perioadă poate fi manageriată corect, astfel încât ambii să vă bucurați de plăcere. Cea mai practicată este în duș. Chiar dacă poate părea un mit, femeile au observant că sângerează mai puțin atunci când sunt la duș dar avantajul principal este că nu trebuie să mai ai emoții din punct de vedere al igienei.

La ce poziții sexuale poți apela după ce afli că ești însărcinată? Sfaturi pentru primele săptămâni

Dacă abia ați rămas însărcinată și vă puneți problema că printr-un act sexual al putea răni în vreun fel copilul, renunțați la această idee. Medicii specialiști vin în ajutorul vostru și vă asigură că este imposibil ca penisul unui bărbat să ajungă până în acel punct în care să îi provoace leziuni copilului în vreun fel. În plus, pruncul este protejat în totalitate de sacul său amniotic, din interiorul uterului. Astfel, femeia poate experimenta să stea deasupra, pe o parte sau în poziția așezat, sau bărbatul să stea în spatele acesteia sau în lateral.

Pozițiile ideale în acest caz sunt cele care nu pun presiune pe trupul femeii, cum ar fi poziția misionarului. Din moment ce tocmai v-ați format imaginea poziției 99 în minte, vă putem spune că aceasta nu reprezintă cea mai potrivită poziție în acest caz. Cel mai indicat este să vă găsiți una în care ambii să vă simțiți confortabili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *