Breaking News
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:18064;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}
Ingrediente:
2 verze
1 kg carne de porc
400 g carnati taranesti
o legatura de marar
un plic sare de lamaie
sare
piper
4 rosii
2 linguri pasta de tomate
ulei
Mod de preparare:
Se curata varza, se taie in jumatati, dupa care se taie fideluta. Se freaca cu sare si sare de lamaie si se lasa 10 minute. Separat, carnea si carnatii se trag la tigaie pana isi schimba culoarea, spre aramiu, se scot pe un platou, iar in uleiul ramas se caleste varza.
Rosiile se curata de coaja, se dau pe razatoare, se pun peste varza calita impreuna cu pasta de tomate, mararul tocat si se potriveste de sare si piper. Se pune totul intr-o tava, iar deasupra se asaza carnatii si carnea. Se introduce tava la cuptor pentru cca 50 de minute.
sursa: sanatatea