Prima pagină » Local » Agresorii afaceristului Ețcu, luați de mascați ca în filme. Surse: Au lovit pentru că au fost înjurați (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO, UPDATE

Agresorii afaceristului Ețcu, luați de mascați ca în filme. Surse: Au lovit pentru că au fost înjurați (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO, UPDATE

13 apr. 2023, 02:00, 23 ,
Sorin Pavelescu în Local

Lovitură dură pentru agresorii afaceristului Ețcu, ce au fost luați de mascați ca în filme. Două femei și trei bărbați au „defilat” cu cătușe la Secția 3. Indivizii au ajuns în fața instanței de judecată

Cornel Ețcu este dezvoltator imobiliar și fratele patronului Ral Construct, Silviu Ștefan Ețcu. În noaptea de 8/9 aprilie 2023, în fața unui club din centrul orașului, afaceristul și fiica sa au fost „cumințiți” de către un grup de 3 bărbați care erau în stare de ebrietate. Ieri dimineață, mascații au ridicat mai multe persoane și le-au condus la audieri.

Agresorii afaceristului Ețcu și soțiile acestora au fost luați cu dubele și au fost nevoiți să scrie scenariul de film din seara menționată, spunând pas cu pas ce s-a întâmplat. Potrivit surselor reporterilor BZI, aceștia au sărit la „atac” la Cornel Ețcu pentru că au fost înjurați.

UPDATE: Cei trei bărbați au primit arest la domiciliu, iar cele două femei vor fi prezentate astăzi, 13 aprilie 2023, în fața magistraților pentru propunerea măsurilor legale.

Agresorii afaceristului Ețcu, luați de mascați ca în filme

În urma scandalului monstru care ar fi fost provocat de către afaceristul Cornel Ețcu, polițiștii au deschis o anchetă. În data de 12 aprilie 2023, mascații i-au vizitat pe agresori și i-au condus la audieri împreună cu soțiile lor.

„La data de 09.04.2023, organele de urmărire penală au fost sesizate cu privire la faptul că la aceeaşi dată, în jurul orei 04:00, în faţa unui club din incinta unui complex comercial din mun. Iaşi au avut loc acte de agresiune fizică, prezumtiv comise de mai multe persoane.

În baza sesizării s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, prev. de art. 193, alin. 1, Cod pen. şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, prev. de art. 371, Cod pen., cercetările desfăşurându-se in rem, în vederea stabilirii adevărului judiciar.

Cercetările au continuat sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, iar prin ordonanţa din data de 12.04.2023 a fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de 3 persoane de gen masculin şi 2 de gen feminin, sub aspectul comiterii împreună şi în concurs real a infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, constând, în esenţă, în aceea că în noaptea de 09.04.2023, în jurul orei 04:00, în timp ce se aflau pe scările din fața unui club din mun. Iaşi au aplicat mai multe lovituri celor 3 persoane vătămate, unora cauzându-li-se leziuni traumatice evaluate prin zile de îngrijiri medicale.

Totodată, comportamentul celor 5 persoane a fost perceput în mod direct de un număr mare de persoane, fiind tulburată ordinea și liniștea publică. La data de 12.04.2023 a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Iaşi, fiind înaintat referat cu propunere de arestare preventivă faţă de 3 inculpaţi din această cauză. Precizăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, care nu înfrâng în niciun fel principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a declarat Ștefan Fânariu, procuror și purtător de cuvânt la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași.

Afaceristul Ețcu a depus plângere la poliție după bătaia încasată

Afaceristul Cornel Ețcu și fiica sa, Florentina Ețcu, ce este cadru didactic, au fost la un pas de a fi executați” chiar în centrul orașului. Potrivit surselor reporterilor BZI, scandalul ar fi pornit din cauza afaceristului.

Aceștia și-ar fi început weekendul în forță. După ce ar fi comandat mai multe băuturi vineri (n.r. – 7 aprilie 2023), ar fi fost văzuți că au părăsit clubul în grabă. Se zvonește că au fost recalcitranți, iar oamenii de la pază i-ar fi scos afară din club. Ulterior, aceștia s-au întors sâmbătă (n.r. – 8 aprilie 2023), iar când coborau scările au fost luați cu asalt de către cei 3 bărbați, Claudiu Petrovici, Alin Petrișor și Mihai Apostol.

Vă reamintim că totul s-a întâmplat în noaptea de 8/9 aprilie 2023, în fața unui club din centrul orașului. Bărbatul a fost pus la punct de către Claudiu Petrovici, Alin Petrișor și Mihai Apostol.

Rămâne de văzut ce vor descoperi oamenii legii în cursul anchetei. Agresorii care au fost luați de mascați ca în filme au fost nevoiți să povestească cum au constituit scenariul de film.

Comentarii
  • Gogaie smecher de amecher mafiot

    Buna dimineata,
    Foartr bine au facut domnii politisti. Aceste gunoie cu comportament violent trebuie inchise bine! Nu conteasa pe cine au batut.. ganditi-va ca ar putea nenoroci pe oricine le iese in cale.. la cum dadea ala cu picioru merita inchisoare pe viata. Si se vede ca is niste ciori borate si praduitoare! Felicitari politiei ca isi face treaba!

  • Afaceristul are comportament de interlop. Personal cu ceva timp in urma , in alt club , am fost imbrancit de catre etcu pentru a si face loc sa treca .

  • Și-a luat-o față de ghertoi

    Iau dat de au sărit toate pvlile din el.
    Bine ia făcut țărănoiului.
    Fiicasa e urâtă cu spume din cauza botoxului!

  • Ar trebui sa steie măcar 30 de zile pe arest acum de pasti ca să le sara impresiile de bombardieri

  • A dat cu piciorul în gâtul omului și este doar în arest la domiciliu? Ce judecători sunt ăștia care încurajează infracțiunile cu violență?

  • Merita domnul afacerist o corectie fizica la ce comportament mizerabil avea. Felicitari doamnelor si domnilor interlopi!

  • Dar de ce ai mers la Poliție domnu etcu ? Daca provoci asuma ți urmările

  • Marș pe jos

    Dar de ce ai mers la Poliție domnu etcu ? Daca provoci asuma ți urmările

  • etcu se lauda ca-i aparat de corduneni si da peste sageata lor, sa ma bata jalea cat noroc sa ai sa ti-o iei asa cu tot cu figurile de club, bravo petrovici

    blonda aia zici ca-i femeie de serviciu, ce naiba cauta la club seara, sa dea cu mopul ?

  • Afaceristul asta este un ghiolban. Injura toata ziua, este agresiv, ameninta cu bataia pe cine nu este de acord cu el,…un haidamac nesimtit. Nu stiu copiii ce fel de oameni sunt. Oricum, cu toate astea, nu este corect, legal si uman sa te apuci sa bati la el in prostie, de ce, pentru ca tu esti mai tare/ca sunteti multi…

  • Totusi de ce nu a fost scos pe interval? 1 la 1 si ramanea cu paguba, garda nu avea cum sa se mai bage!

  • Arest la domiciliu pentru Petrovici cu dosar pe rol de loviri…bai, asta o comite la fiecare 5minute și voi, la antecedente acestuia, îi dat la domiciliu că unuia care a dat o palmă????Recurs domnilor procurori???

  • niste scursuri si dejectii umane…..primitivi , interlopi de kkt , in grota cu voi sau in dr.Vicol !

  • Mai terminați cu gherțoiul asta… ce nu s-au mai bătut oamenii in club… e primul care își ia bătaie?

  • Petrovici nu apare in filmare, malacul l-a bagat si pe el la gramada ca i-o fi babardit nevasta…

  • Your_kids_will_get_cancer

    De ce toti smecherii astia stau la bloc sau au case de cacat? Astia sunt smecheri cu o pereche de haine doar si apratmente de la mama mostenire. Veche meteahna ieseana unde tot saracu e bombardier si tot salarilatu e Escobar.
    Hai cu daune de minim 200 000 de euro despagubire cu titlu ulterior pentru donatie . Sa planga la tribunal ca le pare rau.
    Desigur si lucatia inca 300 000 Euro pentru daune.

  • Eugen cu capu chel

    Etcu, si cu Petrovici sunt niste sclavi, lui fiicasa i-am dat cald in gurita…

  • Florentina e exemplul perfect de ce se naște din pisica șoareci mănâncă. Ea împreuna cu taticasu nu e prima data când ies in club și își fac toate poftele pe acolo dupa cum cred ca li se cuvine. Își comanda băuturi scumpe și șampanii sa se dea mari in fata tuturor, ziua taie calea la oameni prin oras cu mașinile lor bmw uri s klasse uri ultimele modele și merg cu viteza. Băiatu ala a lor e mai normal și își vede de treaba lui dar flori Etcu o nasoala și un Cornel in miniatura.

  • Oameni frustrati

    @O Nasoala

    Uite ma de ce nu mai poti tu sa dormi noaptea ca are ea BMW si bea bauturi scumpe. Sa-si faca toate poftele, foarte bine, ca nu si le face pe banii ta ba frustratule/frustrato. De ce te frustreaza o sampanie? Nu-ti permiti si tu una si te zgarii…pune ma contul de Revolut, ca-ti trimit eu sa-ti iei si tu una, ca sa nu-ti mai sara in ochi atata sampania aia de o bea in club 😂

  • Oameni frustrati

    @O Nasoala

    Uite ma de ce nu mai poti tu sa dormi noaptea ca are ea BMW si bea bauturi scumpe. Sa-si faca toate poftele, foarte bine, ca nu si le face pe banii tai ba frustratule/frustrato. De ce te frustreaza o sampanie? Nu-ti permiti si tu una si te zgarii…pune ma contul de Revolut, ca-ti trimit eu sa-ti iei si tu una, ca sa nu-ti mai sara in ochi atata sampania aia de o bea in club 😂

  • Cand esti, numai prost, simti nevoia sa te lauzi. Io-te asta ti se intampla tie. Esti
    prost si vrei sa te lauzi.

  • Cand a luat o in bot s a dus repede la militie . Nu mai esti ciumeg , mârlete ? AI te au batut astia , maine altii . Marlan prost ce esti

  • Cand a luat o in bot s a dus repede la militie . Nu mai esti ciumeg , mârlete ? AI te au batut astia , maine altii . Marlan prost ce esti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *