Prima pagină » Titlurile zilei » Agresiune în traficul din Iași! Un „smardoi” cu numere de Vrancea a atacat cu spray lacrimogen un alt șofer și era să lovească o persoană pe trecerea de pietoni – VIDEO

Agresiune în traficul din Iași! Un „smardoi” cu numere de Vrancea a atacat cu spray lacrimogen un alt șofer și era să lovească o persoană pe trecerea de pietoni – VIDEO

02 iul. 2022, 02:00,
Violina GORCINSCHI, în Titlurile zilei

Șoferii din municipiul Iași au fost șocați de sălbăticia unui „smardoi” cu numere de Vrancea. Tânărul în vârstă de 24 de ani, care conducea un Audi, și-a ieșit din minți și a atacat cu spray lacrimogen un alt participant la trafic. Individul s-ar fi enervat că stă prea mult să plece tramvaiul din stație și și-ar fi vărsat nervii pe șoferul din fața lui. Ulterior, s-a urcat la volan și, în graba lui, a fost aproape să calce un pieton.

Un „smardoi” cu numere de Vrancea și-a pierdut răbdarea în trafic și a atacat un alt șofer, care a avut nevoie de îngrijiri de urgență. Incidentul s-a petrecut în municipiul Iași, în zona Metalurgiei. În fața individului, se aflau o mașină și un tramvai. Nerăbdător, bărbatul a claxonat insistent șoferul din față, indicându-i să depășească tramvaiul. Când a văzut că „porunca” nu îi este ascultată, s-a dat jos din mașină și i-a dat cu spray lacrimogen celuilalt șofer, lăsându-l fără respirație. Ceilalți participanți la trafic i-au sărit în ajutor victimei și au sunat la 112.

Un „smardoi” cu numere de Vrancea și-a făcut de cap în traficul din Iași

În seara de 29 iunie 2022, în zona Metalurgiei din municipiul Iași, a avut loc o agresiune care i-a lăsat cu gura căscată pe șoferii ieșeni. În jurul orei 21:00, un tramvai era în stație, iar în spatele acestuia se aflau mașina șoferului agresat și mașina bărbatului din Vrancea. Văzând că, în ciuda claxoanelor, ieșeanul nu intenționează să depășească tramvaiul, conducătorul de Audi s-a dat jos din mașină și a făcut un gest care i-a scandalizat pe ceilalți participanți la trafic.

Tânărul a mers la celălalt șofer și i-a pulverizat în față cu o cantitate mare de spray lacrimogen, lăsându-l fără aer și fără vedere. În plus, i-a adresat și injurii și l-a lăsat, nepăsător, să agonizeze. Făptașul s-a urcat, ulterior, la volan și a accelerat, depășind tramvaiul și aproape luând pe capotă un pieton.

Martorii incidentului au încercat să ajute cu ce au putut. Ca să poată fi prins făptașul, au sunat la poliție și au predat filmările în care bărbatul în vârstă de 24 de ani a produs haos în trafic și a pus în pericol mai multe persoane.

Individul violent din Vrancea, lăsat fără permis

Fiind sesizați despre faptele tânărului în vârstă de 24 de ani din Vrancea, polițiștii ieșeni au luat măsuri pentru a-l sancționa pentru încălcările comise.

„Polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au efectuat verificări cu privire la conflictul dintre două persoane care a avut loc în trafic, în zona Metalurgiei din municipiul Iași, la data de 29 iunie 2022. Astfel, polițiștii au identificat conducătorul auto, un tânăr, de 24 ani, care i-a pulverizat spray iritant lacrimogen celuilalt șofer și i-a adresat injurii. De asemenea, acesta nu a acordat prioritate de trecere unui pieton. Tânărul de 24 de ani a fost sancționat contravențional, conform OUG nr. 195/2002, cu amendă în cuantum de 2.175 lei, iar, ca măsură complementară, i-a fost reținut permisul de conducere pentru 60 de zile. De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 61/1991 cu amendă în cuantum de 500 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Anca Vîjiac.

Astfel, „smardoiul” cu numere de Vrancea a fost pedepsit cu amendă în valoare de 2.175 de lei și cu suspendarea permisului de conducere pentru încălcarea regulilor de circulație rutieră și a fost amendat cu 500 de lei pentru deranjarea ordinii și siguranței publice.

Comentarii
  • Un excrement penibil!!! Pentru o asa fapta, sancționat contraventional???? Ce mizerie! Marletul trebuia inchis 5 ani zi la zi ! Astfel nici un alt jjeg din asta nu ar mai face asa ceva! Cat despre el, nu e decât un mare pprost, un excrement penibil!

  • Puscarie si anulat permisul de conducere pe viață! Nu e posibil asa ceva! Ala nu ar trebui sa aibă permis de conducere niciodată! Reprezinta un real pericol pe drumurile publice!

  • Nație de curve …. Ieșeni , Melteni , Milițieni

  • S a umplut Iasul de țărani, tarance, cocalar, bețivi, bețivanca și curve la greu, propun pt cei care vin în Iași în vizita s au sa se cuibareasca în oraș, Viza de întrare în oraș și binenteles sa li sa perceapă și o taxa consistenta de viza, și apoi o sa vedeți ca mai scăpăm de acești sateni

  • cioara borata fara coa’3 in pantaloni dai si fugi ca o pi’da asta le e caracterul smardoi de carton

  • Eu cand spun ca la Oras nu trebuie primiti taranii din provincie, sar cu gura pe mine toti ciocanarii si iepele.
    Dar adevarul iese saracul la iveala si supara.
    Pacat de Orasul asta frumos si care in trecut era al iesenilor. Acum nu ne mai putem mandri cu el. Se mandresc bostonienii, vegasluienii, etc, care isi cheama rudele aici, plini de glod in buletin si goi de bune maniere.
    De unde nu-i, nu ai ce le cere.

  • Astia sunt taranii din alte judete, nesimtiti, obraznici si salbatici.

  • Asta s-a sicanat cu mine acum 2 zile ca am schimbat banda si in timpul ala a accelerat… era la distanta mare de mine, dar cand a vazut ca semnalizez a accelerat puternic.,.. Apoi mi-a franat in fata si nu ma lasa sa il depasesc… am fost la politie cu filmarea si mi-au zis ca daca fac plangere scrisa imi vor suspenda permisul pentru neacordare de prioritate, iar lui ii va da doar un avertisment. Ca sa scape de treaba, politia m-a expediat rapid…. se vede ca sunt niste puturosi datorita amenzii contraventionale pe care i-au aplicat-o. TREBUIA DOSAR PENAL !

  • jan motoreta

    este ciudat ca un asemenea jeg uman scapa atat de usor…din declaratia purtatorului de cuvant,nu zice ca deja este legat de capra unui pod si oferit spre linsare,ca posibil doar lui ma-sa sa-i para rau de el, altfel…jeg umanoid total inutil pt societate…mult….mult prea blande legile…

  • Pentru izvoran…
    Mai debilule care abia stii ca scrii,esti un retard dintr-un sat de pe langa focsani ,cu un audi luat cu 2350 euro la reducere ca ti-a dat si jante de tabla,socat de ce a vazut in palas si de gaura din buzunarul tau de fomist…
    Mars la focsani si vezi data viitoare poate iti numeri dintii de pe jos pe undeva prin iasul de meleteni….ca numarul ramane boule..si se gaseste unu odata si odata sa te ajute sa iti fixezi dantura la stomatologie…si o sa iti dea tot cu un speray acolo..lidocaina se numeste..o sa te ajute sa nu simti durrerea….dar nu ff mult…

  • Alex, ce note ai avut, la limba romană?

  • Cætatænu furat

    Doar amenda? Era sa-l orbeasca pe ala si militionerii ii dau doar amenda?

  • Complexe de superioritate multe de tot pe aici. La facultate din 3 grupe a câte 25 de studenți erau 4 din Iași restul, până la 75…de prin alte părți. Prin toate cartierele unde am locuit numai „telectuali” get-beget am întâlnit. Dar cei care s-au născut se cred Donald Trump toți iar ceilalți sunt sub-oameni. Ei nu știu săracii că valoarea umană a acestui oraș le-au dat-o „țăranii” veniți aici la facultăți și care au ales să își facă aici o carieră și-un rost în viață. Ok, fiecare oraș are needucații lui, etniile lui si tot așa. Dar a te simți superior doar că te-ai născut într-un loc sau altul e un complex de bucureștean mediocru. Ce realizări ai avut tu ca ieșean născut aici, ai ajuns profesor universitar, ai descoperit leacul la cancer ori ai creat o companie software care rivalizează Microsoftul, Google? Doar mediocrii superficiali judecă un om după „locul nașterii”

  • Afara din oraș cu toți provincialii, ca tare era liniștit și lumea civilizata în Iași înainte de anii 90

  • Guvidule….ustură, așa-i ?
    De ce nu mergi la Bucale ? Aia vă primesc cu brațele deschise. La ei nu contează.

  • Să vedeți data viitoare ce va face…

  • Ne mai mirăm de ce se pișă pe noi italienii , spaniolii , nemții și alte nații …. dacă noi nu mai încăpem unii de alții …. Popor de Curve Ieftine !!!

  • Românii în general sunt cunoscuți în Europa pentru “ valoarea lor “ …. CURVE CU PULĂ

  • Ieșeni , Vasluieni , Melteni , Puleni tot români suntem cu toți măi cuuuurveeeeloooor

  • Sa pupati toti iesenii in kur

  • Gigi care bine-o frige

    Coane Cornele, lasă spaniolii și italienii la locul lor. Vezi Turcia, măcar. Dacă bombardierul ăsta făcea așa ceva nu în Spania sau Germania ci în Turcia, își smulgea singur coaiele a doua zi. În Anglia lua bulău din prima. Chiar și în Slovacia.
    Deci lasă tată ieșenii cu dreptatea lor privitor la provincialii needucați și vezi subiectul articolului. Puștiul o belea cu unghia. Crede-mă, știu ce spun. Am liniștit mulți puțoi din ăștia la viața mea.

  • Popor de CURVE sărace , îngâmfate , mincinoase , puturoase și supuse . Ăsta este românul în general . IS BT NT VS VN tot o pulă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *