Prima pagină » Sport » Agentul lui Drăgușin: „Chelsea l-a vrut, dar Radu dorea să joace cu Cristiano Ronaldo!”
Agentul lui Drăgușin:

Agentul lui Drăgușin: „Chelsea l-a vrut, dar Radu dorea să joace cu Cristiano Ronaldo!”

14 dec. 2020, 02:00,
în Sport

Radu Drăgușin i-a impresionat deja pe șefii de la Juventus care i-au pus pe masă un nou contract valabil până în 2026! Iar salariul fundașului român va crește de 3 ori – Drăgușin câștigă acum 250.000 de euro pe sezon, iar torinezii i-au oferit 800.000!
Este o ascensiune remarcabilă pentru tânărul jucător care a venit acum 2 ani la Juventus, de la Regal București. El este considerat de Andrea Pirlo urmașul lui Giorgio Chiellini, cel care va împlini 37 de ani.

„Chelsea l-a dorit, dar Radu a vrut să joace cu Cristiano Ronaldo!”

Iar impresarul său, Florin Manea, a dezvăluit că fotbalistul care a debutat contra lui Dinamo Kiev în UEFA Champions League putea ajunge la o altă echipă de top.

„Radu i-a impresionat pe mulți. Au fost și alte cluburi interesate, dar Juventus a insistat. Radu m-a întrebat unde ar putea ajunge un mare fundaș, de aceea a ales Juventus. Chelsea l-a dorit, de asemenea. Dar, la Juventus, îl are ca model pe Cristiano Ronaldo! Acum 3 ani îl vedea la televizor, acum joacă alături de el! Așa se împlinesc visele! Radu trage din greu, vine cu 2 ore mai devreme la sală, are și nutriția adecvată!”, a declarat Florin Manea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *