Prima pagină » Actualitate » Agenţii din Poliţia Română care se aflau în zonă când elicopterul a aterizat forţat au povestit cum au trăit momentul: Am simţit un vânt puternic şi am blocat zona
Agenţii din Poliţia Română care se aflau în zonă când elicopterul a aterizat forţat au povestit cum au trăit momentul: Am simţit un vânt puternic şi am blocat zona

Agenţii din Poliţia Română care se aflau în zonă când elicopterul a aterizat forţat au povestit cum au trăit momentul: Am simţit un vânt puternic şi am blocat zona

15 iul. 2021, 12:23,
în Actualitate

Unul dintre agenţii din Poliţia Română care se afla la faţa locului în momentul în care elicopterul a aterizat forţat a povestit momentul. Acesta a afirmat faptul că a simţit un vânt puternic şi ulterior au observat faptul că pilotul încerca să aterizeze forţat.

În acele momente, agenţii au trecut la blocarea întregii zone pentru a asigura o aterizare fără pericol al elicopterului. În scurt timp după acest lucru s-a dat alarma iar la faţa locului s-au prezentat 10 echipaje ale poliţiştilor.

Ce spune agentul de poliţie care se afla în zonă în momentul în care s-a produs aterizarea forţată a elicopterului

Agentul le-a povestit jurnaliştilor faptul că se afla în zonă în momentul în care un elicopter care aparţine de armata americană încerca să aterizeze forţat. Acesta a mai explicat că a simţit un vânt puternic şi că ulterior a observat elicopterul. Pentru că era o situaţie de urgentă, agentul şi colegii lui au trecut la blocarea zonei.

„Am simțit un vânt puternic. Au intervenit foarte prompt la fața locului blocând traficul rutier, astfel încât să faciliteze elicopterului aterizarea. Dacă nu ar fi făcut acest lucru puteam să asistăm la o tragedia. Intervenția a fost destul de promptă, ulterior colegii au solicitat sprijin prin dispecerat și s-au prezentat repede peste 10 echipaje ale Poliției Rutiere care au dispus măsuri de restricționare a traficului și aici vorbim despre ambele sensuri ale bulevardului Constantin Prezan, despre Aviatorilor, practic rutele către această zona unde a avut loc incidentul. Vorbim despre ceva neobișnuit. Colegii au fost foarte prompți și bineînțeles că intervenția lor merită apreciată”, anunță un polițist al Brigăzii Rutiere.

Ce s-a întâmplat în București unde un elicopter militar a aterizat într-o intersecție

Vă aducem aminte faptul că în urmă cu doar câteva ore faptul că în București a avut loc un incident aviatic. Un elicopter militar a aterizat de urgență chiar în intersecția Aviatorilor din București. Pilotul a întâmpinat o defecțiune tehnică, unitatea militară pierzând din altitudine. Martorii au povestit faptul că pilotul a efectuat mai multe manevre grele și în acest fel a evitat o tragedie care ar fi rezultat din prăbușirea aeronavei peste clădirile din zonă.

Pe imaginile publicate se poate observa faptul că pilotul efectuează manevrele respective și că s-a evitat o tragedie.

Lucian Bode a vorbit despre incidentul aviatic din București

Într-o conferinţă de presă, Lucian Bode a oferit mai multe informaţii despre incidentul aviatic din București

„Elicopterul aparține forțelor armate americane. În momentul în care au constatat acea defecțiune tehnică, au constatat că pierd din altitudine și au hotărât să aterizeze forțat, într-un loc pe care ei l-au considerat sigur. Sunt doar pierderi materiale. La aterizare a atins doi stâlpi de iluminat din Piața Charles de Gaulles, care au căzut peste mașinile care erau în acel moment în piață. Sunt câteva mașini avariate. Nu sunt victime. Noi am securizat zona. Se dirijează circulația, în așa fel încât, după ce se fac toate procedurile tehnice, acest elicopter să fie ridicat și transportat la baza aeriană. Este o anchetă în derulare. Cu siguranță vor participa și specialiști ai MAI și proprietarii elicopterului.” „, a precizat ministrul Afacerilor Interne.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024