Prima pagină » Magazin » Agenția Inter Imobiliare – O istorie de succes de 21 de ani pe piața imobiliarelor din Iași
Agenția Inter Imobiliare - O istorie de succes de 21 de ani pe piața imobiliarelor din Iași

Agenția Inter Imobiliare – O istorie de succes de 21 de ani pe piața imobiliarelor din Iași

30 sept. 2023, 08:00, 4 ,
în Magazin

Satisfacția și încrederea clientului sunt cele mai importante „bunuri” tranzacționate de o companie care împlinește 21 de ani de experiență.

Este vorba de firma Inter Imobiliare din Iași, care de-a lungul anilor s-a poziționat drept alegerea perfectă pentru cei care caută apartamente de vânzare într-o piață dinamică și mereu în schimbare.

Punând în centrul activității sale nevoile și beneficiile pentru client, aceștia au abordat un principiu corect de tranzacționare. Astfel, atunci când cauți, spre exemplu, oferte de apartamente de vanzare in Iasi, știi că prin Inter Imobiliare beneficiezi de transparență și nu plătești comision.

Asigură consultanță de specialitate

Achiziția unei case sau a unui apartament e un pas important în viața oricui. Indiferent că ești persoană fizică sau dezvoltator imobiliar, ori firmă, investiția în imobiliare este semnificativă și îți poate aduce liniște sau, din contră, numai probleme, pentru următorii zeci de ani.

Din acest motiv, Inter Imobiliare a organizat echipe dedicate pentru fiecare proiect, pentru a asigura, pe de o parte marketarea și vânzarea lui și, pe de altă parte, consultanță profesionistă pentru cumpărător.

Ghidându-se după principiul „o decizie informată este o decizie bună”, echipele de consultanți sunt alături de tine în tot procesul: de la identificarea locuinței potrivite, a biroului perfect pentru business-ul tău sau marketarea proiectului imobiliar pe care l-ai dezvoltat, până la parcurgerea fiecărui pas necesar pentru finalizarea tranzacției.

Evaluarea investiției imobiliare

Dacă ești în piața imobiliarelor cu precădere pentru a realiza investiții, Inter Imobiliare pune la dispoziție o echipă de specialiști cu experiență pentru a studia și evalua valoarea de piață și caracteristicile constructive ale imobilului.

Orice proces de acest fel este destul de complex, necesitând multe calcule, cunoștințe și experiență, plus abilitatea de anticipare.

Când vine vorba de investițiile imobiliare în Iași, jocul se ridică la un nou nivel! Expertiza tehnică trebuie combinată cu experiența, cercetarea activă și cunoașterea caracteristicilor și evoluției în timp a fiecărei zone.

Contribuie la formarea unei generații profesioniste de agenți imobiliari

Gândindu-se mereu la modalități noi de a servi cât mai bine clientul, nu doar pe momentul tranzacției, ci pe termen lung, Inter Imobiliare a creat Academia Smart Experience.

Acesta e locul în care se formează unii dintre cei mai buni agenți de vânzări, cu scopul de a înțelege nevoile emoționale și practice ale cumpărătorilor, pregătiți mereu să contribuie pentru a asigura o experiență optimă de cumpărare.

Timp de 21 de ani această companie și-a dezvoltat fiecare departament astfel încât să servească toți clienții în mod eficient, oferind rezultatele promise. Fie că îți cauți apartament în Iași, un birou sau ești dezvoltator imobiliar și vrei să ai parte de promovarea meritată pentru proiectele tale, găsești un partener de încredere în Inter Imobiliare.

Vizitează site-ul https://interimobiliare.ro/

Comentarii
  • Sa fim serioși…ma faceți sa rad…o agenție de țepari și intermediari fără școală…

  • Nise profitori, că orice alti agenți imobiliari. O ocupație de care ne putem lipsi oricând. Tranzacții imobiliare au avut loc și înaintea apariției agențiilor imobiliare, nu ei au inventat asta.

  • Un exemplu de ambiție, muncă, tenacitate și respect. O agenție care s-a ridicat cu oameni simpli și muncitori dar care au devenit vizionari și s-au dezvoltat de-a lungul timpului. Îi cunosc personal pe majoritatea și le doresc mult succes în continuare!

  • Nu stiu ce să spun, pe mine agențiile întotdeauna m-au ajutat. E adevărat, plătești niște bani, dar nu mai pierzi timpul să cauți, sa faci contracte, una alta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *