Prima pagină » Local » Agent de pază, pedepsit după o bătaie într-un club din județul Iași! Scandalul a pornit de la îmbrăcăminte!
Agent de pază, pedepsit după o bătaie într-un club din județul Iași! Scandalul a pornit de la îmbrăcăminte!

Agent de pază, pedepsit după o bătaie într-un club din județul Iași! Scandalul a pornit de la îmbrăcăminte!

04 dec. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un agent de pază din județul Iași a fost pedepsit de judecători după ce a fost acuzat că a stârnit o bătaie într-un club. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Aurelian Tetel la o amendă penală de 4.500 de lei, pentru purtare abuzivă. În plus, individul a fost obligat să plătească despăgubiri în valoare de 15.000 de lei, reprezentând daune morale

Un agent de pază din Iași a fost pedepsit după ce a fost acuzat că a stârnit o bătaie într-un club. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe Aurelian Tetel la o amendă penală de 4.500 de lei, pentru purtare abuzivă.

„Instanța îl condamnă pe inculpatul Aurelian Tetel la pedeapsa amenzii de 4.500 de lei, calculată prin înmulțirea unui număr de 150 de zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă. Admite în parte acțiunea exercitată de partea civilă F.T. și îl obligă pe inculpat să îi achite suma de 15.000 de lei, reprezentând daune morale”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Aurelian Tetel, acuzat de purtare abuzivă după o bătaie într-un club din Iași

Procesul lui Aurelian Tetel a început pe data de 28 decembrie 2020. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe agentul de pază sub acuzația de purtare abuzivă. Aurelian Tetel a intrat în atenția oamenilor legii în urmă cu aproximativ 5 ani. Procurorii ieșeni au susținut că, atunci, a avut loc un incident destul de grav, la intrarea unui club din județ.

„În seara zilei de 18 iulie 2015, în jurul orei 22:30, inculpatul se afla în exercitarea atribuțiilor de agent de pază și ordine în cadrul unei discoteci din satul și comuna Bivolari, județul Iași. În această împrejurare, pentru că persoana vătămată F.T. era îmbrăcată în mod necorespunzător și insista să intre în respectiva incintă, inculpatul a lovit-o în zona feței cu antebrațul, pe care avea fixată o protecție din material dur. În urma incidentului, victima a suferit leziuni traumatice a căror gravitate a fost evaluată printr-un număr de 45-50 de zile de îngrijiri medicale”, a declarat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Ieșeanul a plecat la muncă în străinătate

Anchetatorii ieșeni au mai precizat că ancheta a durat destul de mult, deoarece Aurelian Tetel a plecat la muncă în străinătate. Oamenii legii au adăugat că, la audieri, agentul de pază a negat că l-ar fi lovit pe bărbatul care voia să intre în discotecă, deși era îmbrăcat în mod necorespunzător.

„La audieri, inculpatul a negat comiterea faptei, precizând că doar a imobilizat-o pe persoana vătămată prin prinderea cu mâna și conducerea către drumul public, leziunile producându-se, probabil, în urma unui alt conflict ulterior. Administrarea probatoriului s-a realizat cu dificultate, întrucât inculpatul este plecat la muncă în străinătate”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *