Prima pagină » Stiri si curiozitati » Agenda miresei: 9 modalități prin care poți simplifica pregătirile de nuntă

Agenda miresei: 9 modalități prin care poți simplifica pregătirile de nuntă

11 oct. 2023, 15:30,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Căsătoria este unul dintre cele mai emoționante și importante momente din viața noastră. Pe de altă parte, planificarea unei nunți poate fi unul dintre cele mai stresante lucruri pe care le vei face vreodată. Dacă sperați să aveți o nuntă relativ lipsită de griji și bătaie de cap, vă sugerăm să țineți cont de următoarele 9 modalități care au menirea de a vă ajuta să simplificați toate pregătirile de nuntă din agenda miresei.

Optează pentru o agendă a miresei simplificată

Sfaturile de mai jos au scopul de a face planificarea mai puțin stresant și mai ușor de gestionat. Află cum poți face din ziua nunții o amintire la care să revii cu drag, și care sunt lucrurile pe care le poți simplifica în acest proces.

Redu lista de invitați la cei mai importanți. Este de înțeles că o listă de invitați mai scurtă este mai ușor de gestionat, nu doar în ceea ce privește bugetul, ci și pentru starea ta mentală. Chiar dacă este nerealist să reduci lista la 20 de persoane, scurtarea ei de la 200 la 80 te va ajuta să faci trecerea de la o agendă copleșitoare la una gestionabilă. De multe ori, o nuntă intimă necesită cu mult mai puțin efort, și vine cu un bonus neprețuit, pentru că vei putea petrece mai mult timp de calitate cu oamenii importanți pentru tine!

Angajează un organizator sau coordonator de nunți. S-ar putea să te gândești să renunți la organizator sau coordonator pentru a economisi bani, dar dacă vrei să simplifici procesul de planificare a nunții, atunci angajarea unui organizator de nunți este cea mai bună opțiune. Un coordonator experimentat va gestiona toate detaliile mici și se va asigura că lucrurile se desfășoară fără probleme în ziua nunții. În plus, specialiștii te pot ajuta să economisești bani pe termen lung, punându-te în legătură cu rețeaua lor extinsă de furnizori.

Alege o locație sau un decor care arată minunat în mod natural. O nuntă pe plajă sau într-un spațiu industrial cool necesită foarte puțină decorare, ceea ce înseamnă mai puțin efort în ceea ce privește selectarea, achiziționarea sau crearea decorațiunilor tale. Frumusețea naturală câștigă întotdeauna!

Căsătorește-te și organizează-ți petrecerea în același loc. Alege o locație care poate găzdui întregul eveniment. Astfel, eviți grija și stresul logistic de a trebui să îți duci invitații de la un loc la altul.

Adoptă conceptul „all inclusive”. Pentru un maximum de simplificare, opțiunea all inclusive este cheia. Localurile cu pachete all-inclusive oferă o mulțime de facilități și servicii în plus față de cele obișnuite, cum ar fi un coordonator, catering, băuturi, personal, închiriere de obiecte, tort, cazare pentru oaspeți și multe altele.

Nu uita să te bucuri de acest eveniment unic

Organizarea este cheia pentru a menține totul în ordine atunci când te confrunți cu decizii, liste și termene-limită. Nu uita să-ți implici și pe partenerul tău în acest demers, deoarece nunta ar trebui să vă reprezinte pe amândoi împreună ca și cuplu.

Oferă libertate în alegerea ținutei pentru petrecere. Profită de tendința de a combina și asorta ținutele, oferindu-le domnișoarelor (și domnilor!) paleta de culori/stilul de eveniment pe care l-ai ales, împreună cu libertatea de a-și alege propria ținută. Invitații de la petrecere vor aprecia flexibilitatea ta, și se vor simți mai bine în legătură cu banii cheltuiți pe o ținută pe care, cel mai probabil, o vor purta din nou!

Redu durata evenimentului. Nu există o regulă fixă care să spună că nunțile trebuie să dureze 6 ore. Colaborează cu coordonatorul nunții pentru a reduce la minim lucrurile „absolut necesare” și pentru a coregrafia evenimentul astfel încât să se încadreze într-un interval orar care funcționează pentru tine și pentru bugetul tău. În plus față de economisirea unei sume frumoase de bani, nu va trebui să suporți totul pe măsură ce seara avansează. Iar dacă tu și invitații nu vreți să încheiați petrecerea, vă puteți întâlni oricând la barul vostru preferat pentru un after-party!

Renunță la detalii inutile. Nu ai cu adevărat nevoie de panourile personalizate pentru nunți pe care le-ai salvat de pe Pinterest. Panoul de bun venit din lemn cu caligrafie manuală? Sigur, arată minunat, dar oaspeții, cel mai probabil, nu vor observa dacă nu e acolo. În scopul simplificării planului de nuntă, vă sugerăm să vă concentrați doar pe lucrurile care vor face cu adevărat o diferență.

Amintește-ți că nu e o competiție. Dacă cea mai mare prioritate a ta este să menții o agendă a miresei simplă, nu te implica în jocul comparației, căci este cea mai ușoară modalitate de a complica lucrurile excesiv, de a te stresa și de a cheltui prea mulți bani. Amintește-ți întreaga semnificație a acestei zile, și anume că te căsătorești cu cel mai bun prieten al tău, iar asta este cel mai important.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *