Prima pagină » Cancan » Aflată în vacanță, Delia a rămas șocată de reacția lumii. Acum, artista revine cu un nou mesaj extrem de clar

Aflată în vacanță, Delia a rămas șocată de reacția lumii. Acum, artista revine cu un nou mesaj extrem de clar

20 oct. 2022, 14:49,
în Cancan

Delia a explicat de ce nu își dorește copii, iar afirmațiile ei s-au viralizat rapid în mediul online și au dat naștere unui val de controverse. În momentul de față, artista și soțul ei, Răzvan Munteanu, se află într-o vacanță și se bucură de natură, urcând pe munți. Totuși, Delia nu s-a putut deconecta de toate comentariile și reacțiile pe care le primește în urma declarațiilor ei.

Având în vedere că internauții continuă să-și dea cu părerea, Delia a făcut primele declarații pe Instagram despre valul de critici pe care l-a primit și a menionat că se simte ca în „Povestea slujitoarei”.

Delia a rămas șocată de reacția lumii

Delia și soțul ei se află într-o vacanță și se bucură de peisaje minunate, în timp ce urcă pe munți. Artista a publicat o serie de imagini superbe pe contul de Instagram.

Totuși, nu s-a putut deconecta de la ceea ce se întâmplă în mediul online. Delia nu înțelege cum declarațiile ei recente referitoare la motivul pentru care nu își dorește să facă copii s-au viralizat în felul acesta.

„Am senzația că m-am trezit în „Povestea slujitoarei”. Nu înțeleg, îmi dă cu virgulă. Chiar nu înțeleg. Eu am mai vorbit despre chestia asta. De 20 de ani tot vorbesc despre chestia asta. De când mi se pune această întrebare, tot răspund. Dau mereu cam același răspuns. Bineînțeles, uneori ironic, alteori în glumă, că m-am săturat să răspund la aceeași chestie și atunci mai pun puțină sare, puțin piper, dar nu înțeleg de ce… Din punctul meu de vedere, problema nu este acum că nu vreau eu să fac copii, problema este reacția. Asta e o problemă reală.

Într-o lume sănătoasă la cap, nu este o problemă să ți se pună întrebări personale, întrebări care țin de intimitatea ta, întrebări care nu se pun, dar este o problemă să răspunzi. Aparent, este o problemă să răspunzi. E o problemă să răspunzi! Jesus! Cum? Adică, dacă mă întrebi, n-aștepți să și răspund?

Trecem peste faptul că nu-i normal să mă întrebi despre chestia asta, dar m-am obișnuit cu asta. V-am spus că se întâmplă asta de 20 de ani. Cred că mai mult de 20 de ani. Mă sperie treaba asta. Asta cred că este problema. N-am dat lecții niciodată nimănui, n-am spus oamenilor: „hei, cred că nu-i bine să faceți copii”. Nu! Am răspuns întrebării „dar de ce nu faci?”. Pentru că nu vreau. Simplu”, a declarat Delia pe Instagram.

Delia a explicat cum s-a ajuns aici

Delia a explicat că acel filmuleț care s-a firalizat este o captură dintr-un live, în care tot era întrebată de ce nu face copii.

„Filmulețul ăla este o captură dintr-un live de pe TikTok, în care primeam această întrebare. „Dar de ce nu faci? Dar de ce nu faci? Dar de ce nu faci?” și am răspuns. Nu a fost un statement pe care l-am făcut, n-a fost o postare în sine pe care am simțit nevoia să o fac. Era în timpul unui live în care vorbeam cu oamenii. Pur și simplu.

Oamenii au înregistrat treaba aia și au transmis-o mai departe, unde și-au dat cu părerea o mulțime de oameni, ceea ce nu mă uimește. Fiecare e liber să spună orice. Nu trebuie să stau să lămuresc oamenii. Gândim diferit, avem emoții diferite, valori diferite. Am înțeles asta. Ce n-am înțeles este de ce s-a viralizat neapărat acest video pentru că eu am mai spus chestia asta de nenumărate ori, fix același lucru. Poate lipsa de subiecte, lipsa de content, o fi o lipsă de ceva”, a mai declarat Delia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *