Prima pagină » National » Afirmații acuzatoare. Preot din Constanța: „La spitalul din Constanţa, doctorii omoară oameni cu testul Covid“
Afirmații acuzatoare. Preot din Constanța: „La spitalul din Constanţa, doctorii omoară oameni cu testul Covid“

Afirmații acuzatoare. Preot din Constanța: „La spitalul din Constanţa, doctorii omoară oameni cu testul Covid“

18 dec. 2020, 11:18,
în National

Mesaj halucinant postat pe Facebook de un preot care slujeşte la Catedrala Arhiepiscopală din Constanța. Fața bisericească acuză cadrele medicale că „omoară oamenii”.

Conform declaraţiei lui Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul urmează să fie anchetat pentru acele afirmaţii deplasate.

„La Spitalul din Constanţa, doctorii omoară oameni cu testul covid la toţi aproape le iese negativ, apoi îi omoară ca pe Părintele Ghelasie Ţepeş, administrând medicamente care te omoară Au băgat spaima în oameni“, a scris preotul Laurenţiu Celăreanu pe pagina de Facebook.

Părerea sa a fost acceptată de mulți enoriași. Sunt însă și alți comentatori care i-au reproșat că acuză pe nedrept cadrele medicale. Unii sunt de acord cu ce a postat pe Facebook preotul. Alții însă sunt de părere că e un derapaj grav, care trebuie rapid remediat. Cei care s-au declarat împotriva afirmațiilor preotului au fost chiar foarte vehemenți în a-și spune opinia.

Iată şi câteva comentarii la postarea preotului:

„Laurenţiu, tu eşti preot ??? sau eşti medic ??? Cred că ar trebui să-ţi faci un control de specialitate !!! Cum îţi permiţi să arunci cu noroi în medici ??? Ai inavat tu ,atât cât a învăţat un medic ??? Să-ţi fie RUŞINE !!! Nesimţitule !“, i-a scris o femeie.

„Vă rog frumos să nu mai postaţi în bătaie de joc. Ne învăţaţi pe noi să fim sinceri, curaţi… Am mulţi prieteni preoţi, îi respect, dar nu pot tolera asemenea tâmpenii pe care le transmiteţi“…

„Ferească Dumnezeu vor da socoteală în faţa lui Dumnezeu.“

„Doamne vă rugăm ajutaţii!!! Nu se poate aşa ceva“.

Postarea a fost șteară de pe Facebook în urmă cu câteva ore. De reținut că municipiul Constanța se va afla în carantină în perioada sărbătorilor de iarnă. Ordinul, semnat de Raed Arafat, intră în vigoare de vineri, de la ora 20.00, și este valabil timp de două săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *