Prima pagină » National » Afaceristul Laurențiu Maronidis, cel care a drogat şi violat două fete minore a fost lăsat în libertate de judecători – FOTO

Afaceristul Laurențiu Maronidis, cel care a drogat şi violat două fete minore a fost lăsat în libertate de judecători – FOTO

19 nov. 2021, 12:48,
BZI.ro, în National

Opinia publică era șocată în urmă cu câteva luni când Laurențiu Maronidis, afacerist din Tg. Jiu, era acuzat de faptul că a drogat şi violat două fete minore. În aceste momente, judecătorii au decis că afaceristul nu reprezintă un pericol și l-au lăsat în liberate.

Laurențiu Maronidis în vârstă de 48 de ani recunoaştea că a întreţinut relaţii sexuale cu minoră, fiica șefului de cabinet al unui parlamentar PNL, dar infirmă acuzaţia că ar fi drogat-o sau că ar fi forţat actul sexual.

 

Afaceristul Laurențiu Maronidis lăsat în libertate de judecători după ce ar fi drogat și violat două minore

Decizia este una destul de bizară şi a fost luată de judecătorii din cadrul Judecătoriei Târgu Jiu. Așadar, magistraţii au constatat faptul că afaceristul Laurențiu Maronidis nu reprezintă un pericol, asta după ce ar fi drogat și violat două fete minore, și l-au lăsat în libertate. Așadar, bărbatul a fost eliberat şi plasat sub arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile:

„Înlocuiește măsura arestării preventive luată față de inculpatul Maronidis Laurențiu Gheorghe, cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de act sexual cu un minor, în formă continuată (5 acte materiale) și a unei infracțiuni de act sexual cu un minor cu măsura arestului preventiv la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile de la data rămânerii definitive a prezenţei încheieri“, se arată în sentința Judecătoriei Târgu Jiu.

Afaceristul Laurențiu Maronidis ar fi drogat și violat o minoră

Reporterii de la gorjexpress.ro au publicat imagini cu un patron de restaurant şi piscină chiar în timpul actului sexual cu o minoră. De altfel, minora ar fi fiică șefului de cabinet al deputatului PNL, Pecingina Gheorghe. Potrivit unor înregistrări video şi audio, omul de afaceri i-a făcut avansuri fetei care frecventa complexul pe care îl deţine Maronidis în Tg. Jiu.

Conform unor tineri din cercul de prieteni, minora ar fi refuzat avansurile făcute de afacerist dar cel din urmă le-ar fi pus vodkă şi droguri în băuturile răcoritoare. Așa a reușit afaceristul să-i ia mințile minorei, iar de mai bine de două săptămâni, a întreținut, în mai multe rânduri, relații sexuale cu acesta, într-o încăpere a complexului de agrement.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *