Prima pagină » Bursa Barfelor » Afaceriștii, premarul șî viitorul premar. Cam ăstea sânt combinațiili
Afaceriștii, premarul șî viitorul premar. Cam ăstea sânt combinațiili

Afaceriștii, premarul șî viitorul premar. Cam ăstea sânt combinațiili

27 aug. 2024, 02:00,
în Bursa Barfelor

Babili bârfitoari înșep rubrica di azi cu o povestioarî di prin puliticî. La congresul pedeseului, o participat șî Florinel Loca, șî Bodănel Curceanu. Cei doi o stat sî vorbeascî cu seneorul Polică Stăbescu pentru a tragi ceva sfori. Ei i-o cerut susținerea șî i-o promis, probabil, cî sî vor achita di cât iesti nevoie, pentru ca listili pentru pulamentare sî fie susținuti. În celi din urmî, Curceanu sî devinî vici, iar când Mișu, premarul, pleacî ca ambasador, Curceanu sî devinî premar al Iașului, fărî sî fie ales. Cicî, vreo 300 di mii o dat Loca pentru schema iasta. Nu ar fi toți banii, ăștia. Vreun milion sî speculeazî, dar nici așa nu iesti mult, pentru cî la mijloc sunt combinații mari. A, iera sî uiti babili. Cicî vor sî-l scoatî pi Godănel Cojoc din parted, di tot. Pentru asta sî pregătesc 100 di mii di epuroi.

Comentarii
  • Doar cu atat puteti voi babaele sa l ajutati pe Mac Mac si Ciobanul?
    Problema e ca Cojoc nu va pune botul la combinatiile astea si nu il va mai valida pe Macovei deputat, care nu contribuie si nu face nimic.
    Vad ca la Ciobanul nu se deconteaza deloc fufa care a pus o la prefectura si care a stricat imaginea partidului.
    Tot Ciobanul si Mac Mac au lansat sondaje mincinoase pe piata la locale si nu araspuns deloc.
    Scapa de ei Cojocarule daca vrei binele organizatiei

  • Boca și Cruceanu atât timp cat vor mai fi în org PSD IAȘI vor face numai și numai uneltiri pentru a elimina oamenii valoroși așa cum le solicită stăpânul Chirica. Într-adevăr oamenii au rămas la București pentru o iantslnire tet a tet cu Paul Stănescu în vederea obținerii de loc eligibil la senat pentru Boca și negocieri cu PNL pentru vice Cruceanu. Da, au plasat o sacoșă cu bani și două damingene de wishichi Chivas 6 stele ….

    • Care oameni valorosi?
      Împuțitul de Laicu?
      Melteanul Cioban?
      Stie B, Cojocaru cine sunt adevaratele pramatii din PSD.
      Oricum rau ati ajuns..sa nu aveti varianta la Boca Cruceanu.
      Unde esti ut Solcanule, Gigi, Valeriule, Tompea?
      Sa cureti partidul de lepre si de asa zisi parlamentari si secretari de partid, pe care nici Chrica nu ia vrut?

    • Tie frica ciobanule de Cruceanu si Boca si vrei sa ii pui cap in cap cu Cojocaru?
      Astia cred ca au ce face daca nu sunt in partid tu ce faci Ciobanule Somer?
      Cui mai lingi tu urechea?
      Cojocaru e baiat istet si isi va da seama in curand ce sarpe tine secretar langa el

  • Cu un milion as cumpara terenul ala luat pe fals si spaga de macovei si ias da vreo suta si lui Toma sa faca alianta lipovenilor frustrati de la Iasi, pentru al ajuta pe Ichimov sa mai prinda ceva contracte

  • Ati uitat de popeasa Roxana banana care a plecat impreuna cu Cioca Boca care va fi presedinte organizatia municipala si Cruceanu care va fi viceprimar si se kak in gura lui Rascu si Dalban care s au dat cu el ca sa prinda un ciolanel. Roxana a fost pe la patriarhie sa se asigure de implicarea bisericii in politica de la Iasi si sa i obtina lui popica Iulica un post mai bun. Vai de capul nostru in ce hal a ajuns PSD ul.

  • Popica Iulica este ala de la biserica studentilor din Tudor ?

  • Cine pleaca ambasador in Israel?? Chirica??? Da cine ii da ORNIS-ul unui individ care are atatea dosare la activ? Haideti, sa fim seriosi! NU se incurca nici un evreu cu un tip atat de controversat, au ei oamenii lor bine pregatiti!

  • Nu e Roxana Necula spaima politicii, are bune intentii, este un om foarte bine pregatit profesional. A facut si face enorm pentru asistentii sociali. Un bun organizator sustinut de sute de oameni. Va e doar ciuda ca e femeie si reuseste sa se impuna,atat.

  • Radu Elefterie

    Roxana Nicula, un om de joasa speta care face mai mult rau, un om caruia uneltirile, barfele, jocurile de culise de mica si proasta factura ii plac in mod deosebit; toate astea au facut din aceasta femeie lingusitoare un impostor respins mereu de catre toti sefii ei! Are in spate un popa si cam atat! Nu cred ca inaltele fete bisericieti autentice ar dori sa se asocieze cu un astfel de om malefic!

  • Radu Elefterie

    Roxana Nicula, un om de joasa speta care face mai mult rau, un om caruia uneltirile, barfele, jocurile de culise de mica si proasta factura ii plac in mod deosebit; toate astea au facut din aceasta femeie lingusitoare un impostor respins mereu de catre toti sefii ei! Are in spate un popa si cam atat! Nu cred ca inaltele fete bisericieti autentice ar dori sa se asocieze cu un astfel de om malefic! ! !

  • Roxana Necula

    Cand citesc comentariile imi dau seama cata frica are Vladuz de gasca Balaniscu, Crucianu, Boca, altfel nu i-ar aminti asa de des prin targ.

  • Când citești comnentariile îți dai seama cat de frica le e unora de Roxana Necula! Poate mai pune ordine printre voi, fostele slugi ale lui Chiricuță! Până și el, cică, se teme de ea, o bârfește peste tot! 😄😄😄 Ii strica jocurile!

  • Bai baiatule, a ajuns CioBANU sa se bata cu Necula, sa scrie de ea si sa o barfeasca peste tot, don’ Ciobanu vezi ca seful tau, Cojocaru s-ar putea sa o puna pe liste si tu sa explici ca nu tu ai fost vinovat de lisajul mediatic la adresa ei sa te ia pe cabinet, hai bafta.

  • Roxana e o tipă capabilă, un excelent profesionist iubita de toți asistenții sociali pentru tot ce a făcut pentru ei. Vreți s- o murdăriți voi oamenii politici care în afară de interesele voastre personale n – ați făcut nimic pentru nimeni. Doar vă folosiți de asistenții sociali și de ieșeni in general.

  • Roxana Nikula

    Puteti rade cat vreti de mine ca imi vad de interesele mele in continuare, mai am marfa de la sponsorizari de plasat ca sa iasa bani, dupa asta ma apuc de afsceri serioase cu Boca si Cruceanu cu imobiliare si imi schimb si eu si sotul meu Iulica cele doua Tuareguri si ne luam Lamborghini Kurus pe agheazma.Trebuie sa ma rog la popa(maricel).

  • Fugi fă Roxano la muncă,lasă cumbinatiile la care ești expertă, Ți-ai găsit fă golanii Boca – Cruceanu -Gavril și întoarceți partidul pe dos în speranța ca e loc ??? Grupul ăsta infracțional trebuie stopat, timis la puscararie!

  • PSD o dovadă în plus că nu trebuie votat. Ciolane, invidie, mahala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *