Prima pagină » Cancan » Afacerea cu cozonaci a Gabrielei Cristea, la un pas de colaps. Reclamațiile curg pe bandă rulantă

Afacerea cu cozonaci a Gabrielei Cristea, la un pas de colaps. Reclamațiile curg pe bandă rulantă

05 apr. 2024, 10:16, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

Afacerea cu cozonaci a Gabrielei Cristea, cu care credea că a dat lovitura, este la un pas de colaps după lungul șir de reclamații.

Vedeta TV Gabriela Cristea s-a reinventat recent ca antreprenoare culinară, oferind spre deliciul fanilor cozonaci și prăjituri preparate cu măiestrie chiar de ea. Succesul a fost instantaneu, comenzile crescând semnificativ de la o zi la alta, demonstrând aprecierea publicului pentru talentul culinar al prezentatoarei.

Soția lui Tavi Clonda, Gabriela Cristea, a recurs la o strategie inedită pentru a-și promova noua afacere culinară: a dezvăluit internauților ingredientele folosite în preparatele sale. Din păcate, alegerea sa nu a fost pe placul tuturor, declanșând o avalanșă de reacții negative în secțiunea de comentarii.

Afacerea cu cozonaci a Gabrielei Cristea, la un pas de colaps – Ce acuzații a primit

Reacții negative au vizat-o pe Gabriela Cristea după ce a dezvăluit ingredientele folosite în cozonacii săi. Internauții, dar și unii dintre cei care au achiziționat deja produsele sale, au criticat folosirea de ingrediente industriale bogate în E-uri. Aceștia considerau că Gabriela ar fi trebuit să prepare cremele în casă, folosind exclusiv ingrediente naturale, conform principiilor promovate initial.

„Sunt pline de E-uri”/  „Chimicale la găleată, o cremă de casă se face cu ingrediente de la A la Z, adică fructe proaspete, piureuri din fructe, pastă din nuci, migdale etc.”, „Și 150 de lei cozonacul ARTIZANAL, la care a recunoscut că folosește această bază pentru creme. Adică face o cremă banală în care pune o lingură de fistic pentru aromă și culoare și gata cozonacul!”, „Eu credeam că aveți rețete proprii de creme, nu industriale.

Comentez pentru că am făcut o comandă de cozonac.”, au spus internauții în secțiunea de comentarii al clipului postat de Gabriela Cristea, potrivit wowbiz.ro.

Un cofetar a sărit în apărarea vedetei

Criticile la adresa cozonacilor Gabrielei Cristea au fost contrabalansate de un cofetar care a intervenit în mediul online, oferind o perspectivă profesională. Cofetarul a subliniat că tehnica folosită de vedetă este una modernă și se regăsește frecvent în practica cofetăriilor actuale.

„De regulă nu prea mă amestec în comentarii, dar fiind și cofetar certificat, vreau să punctez anumite chestii pentru anumite urmăritoare care vorbesc în necunoștință de cauză.  Acestea sunt niște paste cremă foarte intense, care se adaugă într-o cremă patiseră într-o măsură foarte mică în raport cu crema, pentru a da gustul cremei respective, lămâie, fistic, portocală etc.

Se folosesc în toate laboratoarele care utilizează cofetăria modernă. Mai bine interesați-vă ce conțin prăjiturelele pe care le mâncați de la cofetăriile din colț de stradă. Baftă, Gabriela Cristea, în tot ceea ce ți-ai propus să faci!”, a spus acesta, deranjat de comentariile răutăcioase ale internauților cu privire la afacera cu cozonaci a Gabrielei Cristea.

Comentarii
  • Păi dacă e plină lumea de proști !, a luat Rețete de fabrică industrială și produce în garaj “cozonaci de casa , BIO “ , mai sunt și altele , mai e una mare patrona prin Tomesti care face superbe torturi “de casa “ la comandă care in realitate sunt prafuri amestec și Bam !, gata tortul de casă vîndut cu succes pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *