Prima pagină » Economic Local » Afacere de 137.000 de euro cu tonere și cartușe! Contractul a fost semnat de Finanțele ieșene
Afacere de 137.000 de euro cu tonere și cartușe! Contractul a fost semnat de Finanțele ieșene

Afacere de 137.000 de euro cu tonere și cartușe! Contractul a fost semnat de Finanțele ieșene

18 dec. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Recent, Finanțele ieșene au finalizat o licitație pentru achiziționarea de tonere și cartușe pentru imprimante. Prevederea bugetară este de 646.534 lei, fără TVA, adică 137.000 de euro. Consumabilele vor fi folosite pentru echipamentele Canon, Epson, Kiocera, Konica, HP, IBM, Xerox, Samsung, Minolta, Panasonic, Lexmark etc. Procedura a fost câștigată de către societatea Vic Insero SRL, cu o ofertă ce s-a încadrat în prevederea bugetară. Consumabilele trebuie furnizate până la finalul acestui an. Societatea cu sediul social în București este deținută de către Ștefan Moise. Anul trecut a avut o cifră de afaceri de 6,1 milioane lei, profit de 162.206 lei, datorii de 2,4 milioane lei, cu 15 angajați.

Ce obligații are furnizorul

Câștigătorul contractului are obligația de a înlocui consumabilele neconforme în cel mai scurt timp.

„În cazul în care calitatea printării nu este corespunzătoare, prezentând caractere neclare, linii orizontale albe peste caractere, linii orizontale de cerneală întinsă peste caractere sau culori șterse sau necorespunzătoare, funizorul va înlocui, în termen de 48 de ore de la notificare, produsele cu unele de o calitate corespunzătoare. În cazul în care nu se poate printa cu produsele furnizate, imprimanta nerecunoscând cartușul respectiv, funizorul va înlocui produsul în termen de 48 de ore de la notificare cu unul nou”, se arată în caietul de sarcini.

Consumabilele vor fi folosite de structurile subordonate Finanțelor ieșene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *