Prima pagină » Cancan » Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, eliminate de la Asia Express. „Așa e jocul”

Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, eliminate de la Asia Express. „Așa e jocul”

17 nov. 2021, 11:12,
în Cancan

Adriana Trandafir și Maria Speranța, fiica ei, au părăsit competiția Asia Express, fiind eliminate după Cursa pentru Ultima Șansă din Iordania. Din păcate pentru ele, nu au reușit să ajungă în Israel, țara în care se va desfășura finala competiției. Doar patru echipe se vor confrunta pentru câștigarea marelui premiu de la Asia Express.

Adriana Trandafir și Maria Speranța au ajuns departe în competiția Asia Express, parcurgând probele din Turcia, Georgia și Iordania. Din păcate, Maria Speranța și Adriana Trandafir nu au mai ajuns în Irael, țara în care va fi disputată finala Asia Express. Maria Speranța și-a câștigat o mulțime de fani în urma participării sale la Asia Express. Tânăra fiică a actriței Adriana Trandafir a dovedit că este puternică, ambițioasă și inteligentă, în toate probele pe care le-a parcurs în cadrul show-ului de pe Antena 1. Astfel, ea și-a câștigat rapid un loc în sufletele telespectatorilor.

Adriana Trandafir și fiica ei, eliminate de la Asia Express

După eliminare, fiica Adrianei Trandafir a publicat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, prilej cu care fanii i-au mărturisit cât de mult o apreciază. Maria Speranța a descris ultima ei participare la Asia Express, catalogând-o o „semifinală splendidă” și le-a mulțumit tuturor celor care le-au susținut pe ea și pe mama ei.

„Nu am cuvinte să descriu această experiență, o semifinală splendidă dar așa e jocul. Mulțumim pentru toate mesajele, mulțumim pentru gânduri, mulțumim echipei și mulțumim familiei Asia Express”, a scris Maria Speranța pe contul său de Instagram.

Fanii au reacționat imediat după eliminarea Adrianei Trandafir și a Mariei Speranța de la Asia Express. Aceștia le-au felicitat pe cele două și și-au exprimat părerea de rău că drumul lor s-a oprit aici.

„Mă bucur că am avut ocazia să vad un om așa fain!, Felicitări pentru parcursul vostru, Felicitări ție și mamei tale pentru tot parcursul în această compeție! Ați fost minunate, Felicitări! Aţi ajuns foarte departe în Asia Express! Mie o să îmi fie dor de voi. Îmi pare rău că nu ați putut pleca și voi în Israel”, sunt câteva dintre mesajele primite de Adriana și Maria Speranța.

Câte echipe au rămas în competiție

În momentul de față, doar patru echipe au mai rămas în competiția Asia Express. Pentru ultima etapă a competiției, echipa formată din Estera și Lidia Buble este prima calificată. Cele două surori s-au clasat în fruntea clasamentului determinat de numărul nestematelor adunate de concurenți. Cu 36 de pietre prețioase, surorile Buble au reușit să obțină primele pașaportul de trecere spre Israel.

Însă pentru restul echipelor a urmat o cursă ultimatum în ultima zi din Iordania. Mihai Petre și Elvira, Emi și Cuza, Cosmin Natanticu și Eliza, alături de Adriana Trandafir și Maria Speranța au luptat cu mari emoții în cursa pentru ultima șansă. Din păcate, Adriana Trandafir și fiica ei nu au reușit să obțină biletul spre etapa finală a concursului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024