Prima pagină » Cancan » Adriana Trandafir, dezvăluiri despre soț și copii. Actrița participă la Asia Expres împreună cu fiica ei

Adriana Trandafir, dezvăluiri despre soț și copii. Actrița participă la Asia Expres împreună cu fiica ei

22 sept. 2021, 14:22,
în Cancan

Dacă pe Adriana Trandafir o știe toată lumea, anumite detalii din viața ei sunt mai puțin cunoscute, și anume cu privire la soț și copii. În trecut, cu mai bine de 20 de ani în urmă, Adriana trecea printr-un divorț urât, în urma căruia pierdea custodia băiatului ei, Ștefan. În prezent, ea este căsătorită cu Bogdan, cu care o are pe fiica sa, Maria Speranța, cele două formând una din echipele de la Asia Express.

Adriana Trandafir este considerată una dintre cele mai puternice concurente de la Asia Express. Celebra actrița participă în competiție alături de fiica ei, Maria Speranța. Deși în concurs se înțeleg de minune, în trecut au avut anumite probleme, specifice relației părinte – copil. Tânăra a recunoscut că i-a fost dificil să iasă din umbra mamei sale, faima actriței răsfrângându-se și asupra sa.

M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu… Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine”, a povestit actrița la un moment dat.

Adriana Trandafir, divorț traumatizant de primul soț

Viaţa Adrianei Trandafir nu a fost numai lapte şi miere. Îndrăgita actriță a suferit enorm în urmă cu peste 21 de ani când a divorțat, iar primul ei soț a câștigat custodia băiatului. Atunci, fiul vedetei, Ștefan Bogrea, avea doar șapte anișori. Însă cel mai mult a durut-o că fostul ei soț a fost ajutat, în instanță, chiar de tatăl vedetei. Astfel, judecătorii de la Tribunal i l-au încredințat pe Ștefan tatălui său, motivul fiind că Adriana este o actriță.

Multă vreme Adriana nu a putut vorbi cu copilul ei. Judecătorul, care de cele mai multe ori încredințează un copil mamei, în cazul ei a considerat că trebuie să facă o excepție și asta pe motiv că este actriță și nu poate avea grijă singură de micuț”, a povestit o sursă apropiată Adrianei Trandafir.

Adriana Trandafir are doi copii

Pentru Adriana Trandafir cele mai mari realizări rămân copiii. De curând, actrița povestea că fiul ei a făcut Dreptul, iar fiica a ales o carieră în marketing, studiind în Olanda. Având zeci de roluri de succes și fiind o prezență plină de energie, Adriana Trandafir este una dintre cele mai apreciate actrițe, atât de colegii de breaslă, cât și de spectatori. Un moment care a marcat-o teribil, însă, a fost divorțul de primul soț. Atunci, Adriana Trandafir a pierdut custodia fiului ei, Ștefan Bogrea, care avea numai șapte ani.

Totodată, Adriana are și o fiică, Maria Speranța, care însă nu i-a călcat pe urme mamei sale. Tânăra în vârstă de 21 de ani este studentă la Marketing în Olanda. Maria Speranța recunoaște că i-a fost dificil să iasă din umbra mamei sale, faima actriței răsfrângându-se și asupra sa. În altă ordine de idei, Adriana Trandafir spune că actualul ei soț este confundat adesea cu Cătălin Scărlătescu și este foarte mândră de cei doi copii – Ștefan și Maria Speranța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *