Prima pagină » Cancan » Adriana Trandafir, aventură inedită la Asia Express. Ea și fiica ei, luate de mașina mortuară la autostop

Adriana Trandafir, aventură inedită la Asia Express. Ea și fiica ei, luate de mașina mortuară la autostop

09 nov. 2021, 11:38,
în Cancan

Adriana Trandafir și fiica ei au parte de o aventură inedită la reality show-ul Asia Express, în care cele două fac o echipă redutabilă. Pentru Adriana și Maria Speranța, această experiență le face să se confrunte cu situații nebănuite în fiecare zi. Unele dintre acestea sunt faptul că Adriana Trandafir și fiica ei au mers cu o mașină mortuară, dar și faptul că Maria Speranța a fost cerută în căsătorie.

Asia Express aduce experiențe nebănuite în fiecare zi, iar Adriana Trandafir și Maria Speranța s-au lovit de câteva situații neobișnuite. În momentul de față, Drumul Împăraților din ineditul reality show a ajund în Iordania. Aici, artista și fiica ei s-au confruntat cu unele experiențe memorabile.

Adriana Trandafir și fiica ei au avut parte de o aventură inedită

Ajunse în Iordania, Adriana Trandafir și Maria Speranța au fost norocoasele care au avut parte de un mijloc de transport cu totul și cu totul inedit. Actrița și fiica ei au fost duse la una dintre locații cu o mașina mortuară, pe care au oprit-o la autostop. Inițial, acestea au crezut că e vorba de o ambulanță, însă abia mai apoi și-au dat seama, iar experiența le-a făcut să râdă cu lacrimi.

Astfel, cele două au ajuns să oprească, fără să-și dea seama, o mașină mortuară la autostop. Prima dată, actrița a crezut că este o ambulanță veche, dar nu a ezitat să se urce, având în vedere că șoferul a fost sigurul care a acceptat să le ajute fără prea multe explicații. Când au realizat că în vehicul se transportă persoane decedate, cele două au izbucnit într-o criză de râs, înțelegând de ce nu se grăbea șoferul.

„La un moment dat a oprit o mașină foarte ciudată așa, foarte veche, ambulanță… cu luminile pornite. Noi am spus unde mergem și el a spus «Poftiți, urcați!». N-a avut nicio problemă. În spate, totul curat, aranjat, exact ca în ambulanță, și la un moment dat ne-am dat seama că mașina nu era o ambulanță, ci era mașina de la morgă. Noi am coborât și la 10 minute a urcat un mort”, a povestit Adriana Trandafir.

Maria Speranța, cerută în căsătorie

Ajunse în Iordania, cele mai norocoase par a fi fost Adriana și Maria Speranța, care au fost cazate în casa unei românce căsătorite cu un medic iordanian. De asemenea, în prima zi petrecută pe tărâm iordanian, Maria Speranța a avut parte de o propunere neașteptată. Fiica Adrianei Trandafir a fost cerută în căsătorie. Cu toate acestea, tânăra nu a acceptat oferta făcută de respectivul bărbat, deoarece a considerat că e sub valoarea ei.

Astfel, cel care a cerut-o în căsătorie ar fi fost dispus să ofere pe ea zece cămile. Maria Speranța a încercat să mai negocieze, însă nu a reușit să obțină mai mult. Toți concurenții au început să râdă, mai puțin Lidia Buble, care spera să fie ea prima cerută, să fie ea prima care se căsătorește.

„Înaintea mea. Vai! Sunt neagră de supărare acum”, a spus Lidia Buble, în glumă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024