Prima pagină » Cultural » Adriana Titieni a ajuns la o frumoasă vârstă. Ce spune actrița despre trecutul ei amoros

Adriana Titieni a ajuns la o frumoasă vârstă. Ce spune actrița despre trecutul ei amoros

14 nov. 2022, 11:30,
BZI.ro, în Cultural

Adriana Titieni a ajuns la o frumoasă vârstă și se bucură din plin de viață. Aceasta a trecut peste divorțul de soțul ei celebru, actorul Adrian Titieni, iar în prezent se dedică celor doi copii ai săi. Artista este o prezență discretă la evenimentele mondene, însă își surprinde fanii cu proiectele sale inedite. Dincolo de lumina reflectoarelor, Adriana Titieni a avut parte de multe provocări în viața privată. Iată ce spune actrița despre trecutul ei amoros.

Adriana Titieni a ajuns la o frumoasă vârstă

Adriana Titieni este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. La vârsta de 46 de ani, aceasta are o carieră de succes și se bucură din plin de celebritate. Artista face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, actrița are un trecut amoros tumultuos.

Adriana Titieni a fost căsătorită cu celebrul actor Adrian Titieni, însă după mai mulți ani de mariaj au decis să se despartă. Aceștia au împreună doi copii de care sunt tare mândri. După despărțirea de fostul soț, actrița a avut o relație cu Alexandru Papadopol, însă povestea lor de dragoste a ajuns la final.

Vestea că actrița Adriana Titieni va divorța de soțul ei i-a surprins pe mulți, mai ales că artista nu lua în calcul niciodată varianta despărțirii de partenerul ei de viață de la acea vreme.

,,Suntem de nouă ani împreună şi sper să mai fim încă de zece ori pe-atât, chiar îmi doresc ca relația asta să se sfârșească doar odată cu dispariția mea de pe pământ, a mea sau a lui. Nu cred că se erodează (dragostea – n.r.). Eu sunt aproape dependentă de soțul meu. Poate părea o exagerare. E un lucru pe care nu l-am mai spus. Nu pot să adorm dacă Adrian nu este acasă, iar când pleacă la spectacole, la repetiții, primele două, trei zile de acomodare sunt cumplite.”, a declarat Adriana Titieni în urmă cu mulți ani.

În prezent, Adriana Titieni se dedică profesiei sale artistice și copiilor săi de care este tare mândră. Actrița se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Și celebra actriță Monica Davidescu a ajuns la vârsta marilor împliniri și se bucură de succes în carieră. O altă vedetă care nu apare pe Wikipedia, dar este extrem de apreciată de publicul autohton este Cristina Joia.

Ce spune Adrian Titieni despre divorț

Adriana și Adrian Titieni au format o familie mulți ani. După un mariaj longeviv și fericit, cei doi au ajuns la divorț. Actorul a dezvăluit care au fost motivele despărțirii, oferind câteva detalii inedite din viața de cuplu.

,,Ca soț n-aș putea să vă mai spun, pentru că este la capitolul am fost. Ca părinte mă strădui să impun condiția copiilor mei, chiar dacă ai mei copii sunt deja oameni maturi. Cu mintea de acum nu pot să mă raportez la decizia de atunci. Atât s-a putut la momentul respectiv sau atât am reușit eu să înțeleg și să acționez. Că este vinovăție, că este greșeală… sunt momente pe care, fără îndoială, nu ai cum să nu le regreți. O viață în doi, de 20 și ceva de ani înseamnă enorm de multe lucruri. Se produc legături unice, dar, în același timp, am decis de comun acord că cel mai bun lucru este ca fiecare să-și creeze propriul areal de existență și să nu ne intersectăm.

O relație care a devenit incompatibilă la acel moment, copiii erau cât de cât în echilibru emoțional… am hotărât că cel mai bun lucru pentru viața fiecăruia dintre noi este să ne separăm. Habar nu am dacă a fost cel mai bun lucru, dar la momentul respectiv așa am considerat.”, a declarat actorul.

La vârsta de 46 de ani, Adriana Titieni se bucură din plin de celebritate și de aprecierea publicului autohton. Actrița are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de copiii săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *