Prima pagină » Cancan » Adriana Simionescu spune, în sfârșit, adevărul despre căsnicia cu soțul ei: „Și în ziua nunții ne-am ciondănit”

Adriana Simionescu spune, în sfârșit, adevărul despre căsnicia cu soțul ei: „Și în ziua nunții ne-am ciondănit”

11 sept. 2024, 12:10,
Cezar Bulgaru în Cancan

Adriana Simionescu a spus adevărul despre căsnicia cu soțul ei, după ce s-a pus că a divorțat. Au circulat tot felul de speculații despre o posibilă separare între Adriana Simionescu și partenerul ei de viață, însă tânăra a ținut să lămurească situația, declarând că nu există niciun divorț în plan.

Adriana Simionescu spune adevărul despre căsnicia cu soțul ei

După nașterea fiicei lor, Noa-Zenayda, cei doi declarau că s-au reîndrăgostit și au decis să își mai acorde o șansă. Însă, se pare că lucrurile nu au funcționat nici de această dată, așa că acum sunt în prag de divorț.

„Relația mea cu Nicu s-a schimbat, a trecut prin multe, și bruște, și abrupte. Pe toată perioada sarcinii a fost alături de mine, dar ne-am și certat foarte mult. Lucrurile astea vin la pachet cu hormonii. Situația e în felul următor, tu deja ești mamă, ai un copil în tine, el nu, și atunci nu simte ce simți tu. Nu reușeam să ne înțelegem.

El nu vedea punctul meu de vedere, dar a avut foarte multă răbdare cu mine, eu nu aș fi avut. El este un soț iubitor, bun, cald, chiar dacă poate nu arată uneori. După ce am născut, ne-am reîndrăgostit (…) Important e că nu am renunțat niciunul, iar lucrurile astea ne-au întărit. Și în cea mai proastă zi a mea, omul acesta nu mă lasă”, declara Adriana Simionescu, în urmă cu ceva timp.

Pentru a pune capăt zvonurilor, Adriana Simionescu a oferit detalii despre relația ei, explicând că, ca în orice cuplu, și ei au avut parte de momente mai puțin plăcute. A dezvăluit, de exemplu, că au avut o mică ceartă chiar și în ziua nunții.

„Nu am fost la un pas de despărțire (n.r. cu o lună înainte de nuntă), și în ziua nunții ne-am condănit, că eram amândoi foarte emoționați și mi s-a părut totul normal, și este normal atunci când într-un cuplu amândoi sunt stresați, există mici ciondăneli din astea. Nu știu cine a avut dorința asta atât de mare, încât să facă rău, dar vreau să-i anunț că nu au reușit!”, a declarat Adriana Simionescu, pentru un post TV.

Ce reacție au avut părinții celor doi tineri

Adriana Simionescu a vorbit deschis și despre reacția părinților ei și a lui Nicu când au auzit zvonurile despre despărțire.

„Părinții mei sunt cu noi tot timpul! Ei știu despre ce este vorba. Nu e ca și cum s-au trezit din somn și au zis, vai, ce se întâmplă la televizor! M-au sunat, îți dai seama, să mă întrebe: „Ce-i asta, e real, nu-i real?”. Și le-am spus că nu este real, știu și ei! Noi acum două zile am fost împreună la mama la masă, adică nu a avut sens ce s-a întâmplat”, a mai spus fiica cea mică a manelistului.

Recent, Adriana Simionescu a spus adevărul despre căsnicia cu soțul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *