Prima pagină » Cancan » Adriana Simionescu și soțul ei se pregătesc de luna de miere. Detaliul secret cu privire la rochia de mireasă

Adriana Simionescu și soțul ei se pregătesc de luna de miere. Detaliul secret cu privire la rochia de mireasă

16 iul. 2024, 13:06,
BZI.ro, în Cancan

Adriana Simionescu, fiica mai mică a lui Adi Minune, și soțul ei se pregătesc de luna de miere, după nunta și botezul din weekend. Cei doi au fost foarte emoționați și copleșiți de importanța evenimentului. La nunta Adrianei Simionescu au participat aproximativ 1000 de invitați, totul decurgând cum nu se poate mai bine.

Adriana Simionescu și Nicu și-au unit destinele duminică, pe 14 iulie. În aceeași zi, odată cu nunta, a avut loc și botezul fetiței lor, Noa.

Adriana Simionescu și soțul ei se pregătesc de luna de miere

Adriana Simionescu și soțul ei au făcut pasul cel mare și s-au cununat religios. În aceeași zi, și-au botezat și fetița, Noa, a cărei nașă a fost Karmen Minune. Întregul evenimentul a fost la superlativ și extrem de emoționant.

Fiica mai mică a lui Adi Minune a avut o nuntă superbă și emoționantă, lucru pe care chiar ea îl recunoaște. Cu toate că au avut parte de un eveniment ca-n filme, emoțiile pe care mirii le-au acumulat au fot imense. Recent, fiica cea mică a lui Adrian Minune a fost întrebată unde pleacă în luna de miere și cât a costat superba rochie de mireasă pe care a îmbrăcat-o în cea mai importantă zi din viața ei.

„A fost o zi foarte agitată și foarte fericită în același timp. E un moment unic în viața noastră. Am avut și nunta, dar și botezul micuței Noa și sigur va rămâne o amintire de neuitat. N-am stat să număr de câte ori am plâns, dar sunt foarte multe. La biserică a fost un moment foarte emoționant.

Până la urmă, ea primește niște sfinte taine, pe care tu ca om ți le dorești să le ai. A fost un moment foarte important în viața mea pentru ea și pentru noi. Luna de miere aș vrea să rămână o surpriză pentru voi, vă las să aflați de pe Instagram. O avem programată, știm unde mergem. Cât despre prețul rochiei, detaliul acesta trebuie să rămână secret”, a precizat Adriana Simionescu, pentru WOWbiz.

Mirele, emoționat în ziua nunții

Și mirele, Armando, a fost foarte emoționat în ziua nunții, însă alături de familie s-a mai liniștit. Acesta a promis să urmeze sfatul dat de ceilalți, și anume să lase de la el în relația cu Adriana.

„Mă simt foarte bine. E cea mai importantă zi din viața mea și a Adrianei, nu avem decât să ne simțim bine. Ce poate să iasă rău? Au fost foarte mari emoțiile, vă spun sincer, nu am dormit de două zile. De dimineață m-am trezit, aveam foarte mari emoții, dar când am văzut toată lumea la noi și cât de frumos e, mi-a trecut tot. Costumul ăsta mă omoară, că e negru și pe căldura asta m-a obosit foarte mult”, a recunoscut soțul Adrianei Simionescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
16 iulie 2024
16 iulie 2024