Prima pagină » Cancan » Adriana Muraru este cea care o înlocuia pe Andreea Esca la Pro TV. Cu ce se ocupă acum după ce s-a retras din presă

Adriana Muraru este cea care o înlocuia pe Andreea Esca la Pro TV. Cu ce se ocupă acum după ce s-a retras din presă

02 iul. 2024, 15:20,
BZI.ro, în Cancan

Vă mai amintiți de Adriana Muraru, prezentatoarea care o înlocuia pe Andreea Esca la pupitrul știrilor Pro TV? Viața jurnalistei s-a schimbat radical după ce s-a retras de pe micul ecran. Mai mult, se pare ca aceasta a făcut o schimbare radicală pe plan profesional. Iată ce face acum Adriana Muraru!

Adriana Muraru este cea care o înlocuia pe Andreea Esca la Pro TV

Chiar dacă au trecut ani întregi de când Adriana Muraru s-a retras din televiziune, aceasta a rămas una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri din România. Jurnalista i-a ținut o vreme locul Andreei Esca la pupitrul știrilor Pro TV. Conform jurnaliștilor de la Click!, chiar dacă nu mai sunt colege de breaslă, cele două știriste au legat o frumoasă prietenie.

Andreea Esca a lipsit de puține ori de pe micile ecrane, de-a lungul carierei sale. Cu toate acestea, atunci când nu se afla la pupitrul știrilor, ea trebuia să fie înlocuită. Una dintre cele care i-au ținut locul emblemei de la Pro TV a fost Adriana Muraru. Știristele s-au înțeles de minune, iar acum, chiar dacă nu mai sunt colege, încă sunt prietene foarte bune.

Cu ce se ocupă Adriana Muraru, după ce s-a retras din televiziune

Se pare că, după ce s-a retras din televiziune, Adriana Muraru a hotărât  să-și urmeze o mare pasiune. Andreea Esca a dezvăluit că fosta prezentatoare de știri și-a deschis propria editură în care publică romane pentru adolescenți.

„O știti probabil pe Adriana Muraru de la radio sau de la televiziune… Ce nu știți poate este că a decis să-și împlinească un vis iar visul ei a devenit realitate. E o editură care publică romane pentru adolescenți. M-am bucurat astăzi să-i fiu alături pentru lansarea cărții «O fată din bucăți»”, a dezvăluit Andreea Esca.

Adriana Muraru a depus eforturi considerabile pentru a-și vedea visul împlinit. Se pare că până în momentul în care a reușit să-și deschidă o librărie a avut de înfruntat multe obstacole.

„Făceam tot felul de planuri împreună cu o prietenă, destul de nerealiste, cred, pentru că nu aveam bani pentru o astfel de investiție. În această fază ne-a prins criza financiară din 2008, care ne-a trezit la realitate. A rămas, însă, undeva, gândul ăsta de a face ceva legat de cărți”, a dezvăluit Adriana Muraru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *