Prima pagină » Cancan » Adriana Iliescu şi-a pregătit înmormântarea. Cea mai bătrână mamă din România are deja pregătit locul de veci

Adriana Iliescu şi-a pregătit înmormântarea. Cea mai bătrână mamă din România are deja pregătit locul de veci

18 feb. 2021, 14:40,
în Cancan

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, este conştientă că timpul nu iartă pe nimeni şi din această cauză şi-a pregătit înmormântarea. Pe lângă faptul că a educat-o şi a instruit-o pe fiica sa în eventualitatea în care ea va părăsi această lume, Adriana şi-a cumpărat un loc de veci în cimitirul Ghencea precum şi toate cele necesare unei înmormântări creştine.

Adriana Iliescu, acum în vârstă de 82 de ani, şi-a dorit toată viaţa un copil. Şi se pare că Dumnezeu i-a împlinit dorinţa. În 2005, la vârsta de 65 de ani, în urma unei fertilizări in vitro, profesoara de limba romană a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, care recent a împlinit 16 ani și este o adevărată adolescentă. La acea vreme, femeia intra în Cartea Recordurilor pentru cea mai bătrâna mamă din lume.

Adriana Iliescu şi-a pregătit înmormântarea

Pentru că toţi ne naştem ca să murim, Adriana Iliescu este conştientă de vârsta înaintată pe care o are şi încearcă să facă cât mai uşoară plecarea sa în alte dimensiuni, mai ales că fiica sa este abia o adolescentă. Astfel că, fosta profesoara şi-a făcut toate pregătirile pemtru înmormântarea să, astfel că Eliza să nu aibă bătăi de cap.

Cea mai bătrână mamă din România şi a pregătit pas cu pas modul cum va fi înmormântată. Femeia de 82 de ani a pus la punct chiar şi hainele cu care va fi îmbrăcată pentru momentul în care va trece în nefiinţă. De altfel, chiar şi-a făcut şi pomenile încă din timpul vieţii.

Totodată, cea mai bătrână mamă din România a investit o mare parte din economiile sale într-un loc de veci. Acesta se afla în cimitirul Ghencea. Un cavou poate ajunge acolo şi la 6000 euro.

“Ea a abordat acest subiect cu Eliza, i-a spus exact ce va avea de făcut atunci, cu ce haine să o îmbrace, tot. Şi-a cumpărat cavou, sicriu, tot, tot. Nu a făcut-o pentru că se gândeşte la moarte, ci pentru că este mai bine să prevină, decât să se chinuie Eliza mai târziu”, spun surse apropiate Adrianei Iliescu, potrivit impact.ro.

Adriana Iliescu, acum în vârstă de 82 de ani, şi-a dorit toată viaţa un copil. În ultimă instanţă, aceasta s-a hotărât la 65 de ani să facă o fertilizare în vitro. Doctorul Marinescu, cel care a acceptat să realizeze această procedură riscantă, i-a urmărit întreaga sarcina şi a ajutat-o să nască. În anul 2005, profesoara de limba romană a adus pe lume o fetiţă. Eliza s-a născut perfect sănătoasă.

Adriana Iliescua vorbit şi despre ce se va întâmpla cu Eliza în cazul în care ei i se va întâmpla ceva.

”Dacă mi se întâmplă ceva, o las în grijă medicului Bogdan Marinescu. Eu îi las moştenire două apartamente şi o las în grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea în vitro şi care este şi nasul fetiţei”, a spus Adriana Iliescu, potrivit Cancan.

Cum se simte Adriana Iliescu în plină pandemie de COVID

Recent, Adriana Iliescu a fost executată silit de către rude. Pe lângă acest lucru, ea se afla la o vârstă înaintată ceea ce o face mult mai vulnerabilă în faţa noului coronavirus. Profesoara încearcă pe cât posibil să stea departe de orice ar putea să îi afecteze starea de sănătate.

„Noi suntem bine, sănătoase amândouă, Eliza învaţă cu plăcere pe sistemul ăsta de învăţământ nou online, i se potriveşte ca o mănuşă. Şi să vă mai spun ceva, anul trecut a luat premiul I în clasă, n-am ştiut acest lucru, dar aşa s-a întâmplat, iar acum învață cu plăcere, este unul dintre puţinii copii.

Hai să nu zic chiar printre singurii, care printre cei care se pregătesc pentru şcoală, învaţă singură pentru fiecare materie. Şi este foarte greu să te pregăteşti acasă ca şi copil singur. Ne ajută Dumnezeu, ne şi protejăm în rest”, a declarat Adriana Iliescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *