Prima pagină » Cancan ultimă oră » Adriana Iliescu nu-i va spune fiicei sale niciodată cine este tatăl ei

Adriana Iliescu nu-i va spune fiicei sale niciodată cine este tatăl ei

21 aug. 2021, 18:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Adriana Iliescu este în continuare cea mai bătrănă mamă din România. Aceasta a dezvăluit că fiica sa Eliza, în vârstă de 16 ani, învață foarte bine și că a avut o discuție cu aceasta de modul în care a fost concepută.

Fiica mea nu va afla niciodată cine este tatăl ei

Recent, Adriana Iliescu, a discutat cu fiica sa despre tatăl ei. Aceasta i-a povestit că nu va putea ști cine este acesta și au vorbit deschis despre modul în care a fost concepută.

“Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari.

 

A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își va cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă.

 

Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. Elizei a fost nevoită să accepte în cele din urmă.

Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu, îi este foarte aproape, iar pe el îl vede ca pe o figură paternă”, ne-au declarat, pentru impact.ro, apropiații celei mai bătrâne mame din România., a declarat Adriana Ilescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *