Prima pagină » Radio » Actualitate » Adriana Iliescu a fost o femeie foarte frumoasă în tinerețe. Drama care a marcat-o profund

Adriana Iliescu a fost o femeie foarte frumoasă în tinerețe. Drama care a marcat-o profund

19 iul. 2023, 10:18,
în Radio

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, a fost o femeie foarte frumoasă în tinerețe, care atrăgea privirile tuturor. Cu toate acestea, trecutul ei a fost marcat de o dramă profundă, care a lăsat urme adânci în viața ei. Astfel, Adriana Iliescu a fost căsătorită de la o vârstă fragedă, a pierdut o sarcină și a fost părăsită de soț.

Adriana Iliescu a devenit cunoscută în România după ce a devenit cea mai bătrână mamă din țara noastră. În 2005 a adus-o pe lume pe Eliza, devenind celebră încă de la naștere. Atunci, doamna profesoară a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai bătrână femeie din lume care a adus pe lume un copil.

Ea a reușit să devină mamă la 67 de ani după ce a recurs la tehnica de inseminare artificială și a dus la final sarcina. Din motive medicale, Adriana Iliescu nu a putut deveni mamă pe cale naturală, deși a rămas o dată însărcinată, în tinerețe.

Adriana Iliescu a fost o femeie foarte frumoasă în tinerețe

Adriana Iliescu a fost profesoară universitară de literatura română, iar de-a lungul anilor a publicat mai multe povești pentru copii. În tinerețe, aceasta s-a căsătorit încă de la o vârstă fragedă și chiar a rămas gravidă. Din păcate, anumite problemele medicale au determinat-o să renunțe la sarcină, deoarece copilul ar fi putut avea malformații grave. Mai mult, ea a și familia ei au suferit de TBC, o boală care se trata cu greu în acea perioadă.

Însă, un lucru nu poate fi trecut cu vederea, și anume faptul că, în tinerețe, Adriana Iliescu era o femeie foarte frumoasă care atrăgea privirile celor din jur. Cu siguranță, mulți bărbați au suspinat după ea, dar doamna profesoară a fost extrem de atentă la imaginea ei. Potrivit imaginilor cu aceasta, era atât de frumoasă încât putea rivaliza oricând cu cele mai mari dive ale lumii.

Din păcate pentru ea, visul ei cel mai mare, acela de a avea un copil, s-a împlinit abia la bătrânețe. Acum, fiica ei, Eliza, este un sprijin de nădejde pentru ea, care a ajuns la o vârstă înaintată. În plus, fata a moștenit nu doar inteligența, ci și trăsăturile frumoase ale mamei sale.

A pierdut o sarcină și a fost părăsită de soț

Adriana Iliescu s-a căsătorit încă de tânără, iar la un moment dat a rămas gravidă. Din păcate, din cauza problemelor de sănătate, a fost nevoită să renunțe la sarcină, deoarece copilul s-ar fi putut naște cu malformații grave. La scurt timp de la pierderea sarcinii, și soțul a părăsit-o și a intervenit divorțul. Problema ar fi fost faptul că s-a afundat prea mult în muncă și a uitat de responsabilitățile de femeie căsătorită.

Redevenind femeie singură, Adriana Iliescu s-a axat pe carieră, ajungând în cele din urmă profesoară universitară. ba chiar a cochetat și cu scrisul, publicând mai multe povești pentru copii. Cu toate acestea nu a renunțat la visul ei, cel de a avea copii.

Astfel, în 1995 a primit tratament hormonal pentru a nu intra la menopauză, iar fertilizarea a făcut-o în anul 2004 de la un donator anonim. Femeia a rămas însărcinată cu tripleți, dar la putin timp de la evoluția embrionilor, unul dintre aceștia nu a supraviețuit. Apoi au rămas cele două fetițe, însă doar Eliza a reușit să supraviețuiască.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *